Продаж квартири ЖК Родинний маєток м. Вінниця, вул. Івана Богуна 2 кімнати 75 кв. м Новобудова 7 поверх з 8 Секція 3 Кухня-студія Стіни з цегли Здача в 2024 Не кутова

Богуна, 27 А

Без комісії для покупців! Продам нову 2-кімнатну квартиру з виглядом на Буг. В квартирі зроблений хороший, якісний ремонт згідно дизайн-проекту., який робився для себе. Але в квартирі так ніхто і не проживав з моменту здачі будинку. Всі меблі та техніка залишається та входить у вартість квартири. Двір закритий, доглянутий, має вихід до річки. Запрошую на перегляд цієї класної квартири! Дзвоніть!

Богуна Івана вул., 88б

Продаж 2-кімнатної квартири загальною площею 75кв.м в ЖК Родинний маєток. Одна кімната вигляд в двір, інша кімната та кухня вигляд на Південний буг. Квартира знаходиться в секції 3 поверх, 7 З 8-ми, не кутова. 1-ша та 2-га секція здана в експлуатацію, секція 3 здача 4-й квартал 2024р.

Богуна Івана 1-й пров., 27
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам власну квартиру 2-кімнатну загальною площею 75,13км в ЖК Родинний маєток. Одна кімната вигляд в двір, інша кімната та кухня вигляд на Піденний буг. Розташування на Івана Богуна, 2. Квартира знаходиться в секції №3 поверх 7 з 8-ми, не кутова. 1-ша та 2-га секція здана в експлуатацію, секція №3 здача 4-й квартал 2024р Два дитячих майданчика. Спортивний комплекс. На території ЖК Родинний маєток заплановано будівництво дитячого садочку. Зовнішні (гостьові паркомістя на 170 автівок). Підземний паркінги. Закрита територія з охороною.

власник
Вінниця 2-кімнатна в центрі новобуд власник

Продам власну квартиру 2-кімнатну загальною площею 75,13км в ЖК Родинний маєток. Одна кімнатампє вигляд в двір, інша кімната та кухня - вигляд на Піденний буг. Розташування на Івана Богуна, 2. Квартира знаходиться в секції №3 поверх 7 з 8-ми, не кутова. 1-ша та 2-га секція здана в експлуатацію, секція №3 здача 4-й квартал 2024р Два дитячих майданчика. Спортивний комплекс. На території ЖК Родинний маєток заплановано будівництво дитячого садочку. Зовнішні (гостьові паркомістя на 170 автівок). Підземний паркінги. Закрита територія з охороною. Телефонувати за номером на фото або в оголошенні.

власник
2 кімнатна квартира ЖК Родинний маєток

Продаж квартири у престижному ЖК Родинний маєток, який знаходиться у центрі Вінниці Комфортний 4 поверх Досиль велика кухня - 20 кв м Квартира на 2 сторони, вигляд на дитячий майданчик - з однієї сторони та на спортивний - з іншої Секція в основному заселена, проживають люди, в деяких квартирах - ремонт Нотаріальне оформлення Документи готові

Ивана Богуна улица, 27А, Центр, Винница, Винницкая 84500.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири в самому Центрі Вінниці ЖК РОДИНИЙ МАЄТОК Квартира на дві сторони, з видом на річку Буг Велика кухня 20 кВ.м. Роздільна вбиральня Середній комфортний поверх Право власності Лоджія, АГВ ІНФРАСТРУКТУРА : все поряд в кроковій доступності Торг реальному покупцю Запрошую на перегляд Ключі на руках

Ивана Богуна улица, 27А, Центр, Винница, Винницкая 84500.0 USD

Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру в ЖК Родинний Маєток. Чудова пропозиція яка немає аналогів на ринку нерухомості

Ивана Богуна улица, 27Б, Кумбары, Винница, Винницкая 35000.0 USD

Без комісії для покупців! Продам нову 2-кімнатну квартиру з виглядом на Буг. В квартирі зроблений хороший, якісний ремонт згідно дизайн-проекту., який робився для себе. Але в квартирі так ніхто і не проживав з моменту здачі будинку. Всі меблі та техніка залишається та входить у вартість квартири. Двір закритий, доглянутий, має вихід до річки. Запрошую на перегляд цієї класної квартири! Дзвоніть!

Ивана Богуна площадь, 88, Ленинский, Винница, Винницкая 96000.0 USD

Пропонується до продажу простора однокімнатна квартира в сучасному житловому комплексі "Родинний маєток". Квартира розташована на 7-му поверсі 8-поверхового будинку, що забезпечує чудовий вид з вікон. Загальна площа складає 43.12 м². Будинок збудований з цегли, що гарантує високу якість та теплоізоляцію. Основні характеристики: Без газу: Квартира обладнана сучасними електричними системами. Не кутова: Забезпечує додатковий комфорт та теплоізоляцію. Охоронювана територія: Житловий комплекс знаходиться під охороною, що гарантує безпеку мешканців. Переваги квартири: Гарний вигляд: Вікна квартири відкривають чудовий краєвид. Престижний та спокійний район: Ідеальне місце для комфортного та тихого життя. Зручний показ: Можливість оглянути квартиру у зручний для вас час. Інфраструктура: Необхідна інфраструктура поруч: Всі необхідні обєкти інфраструктури знаходяться поблизу, що забезпечує комфортне проживання. Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто шукає комфортне житло в престижному та спокійному районі. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової оселі в сучасному житловому комплексі "Родинний маєток". Запрошуємо на перегляд у зручний для вас час!

ул. Ивана Богуна, 27А, Пятничаны, Винница, Винницкая 42800.0 USD

Продам власну квартиру 2-кімнатну загальною площею 75, 13км в ЖК Родинний маєток. Одна кімната має вигляд в двір, інша кімната та кухня - вигляд на Піденний буг. Розташування на Івана Богуна. Квартира знаходиться в третій черзі будівництва, поверх 7 з 8-ми, не кутова. 1-ша та 2-га черги здані в експлуатацію. Термін здачі будинку 4-й квартал 2024р Два дитячих майданчика. Спортивний комплекс. На території ЖК Родинний маєток заплановано будівництво дитячого садочку. Зовнішні (гостьові паркомістя на 170 автівок). Підземний паркінги. Закрита територія з охороною.

власник
Ивана Богуна улица, 27А, Винница, Винницкая 81000.0 USD

Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 57900.0 USD

Продається 2к квартира в центрі міста , МПВ, АОГВ, свій гараж в паркінгу, поряд зона відпочинку для усієї родини. В квартирі все залишається. Запрошуємо до перегляду та придбання квартири в районі з розвиненою інфраструктурою, центральним парком відпочинку, чудовим краєвидом та локацією. Деталі по телефону.

Ивана Богуна улица, 88Б, Ленинский, Винница, Винницкая 120000.0 USD

Однокімнатна квартира у найкращому житловому комплексі міста «Родинний маєток» Секція здана, усі її комунікації запущені Наявне укриття Можна робити ремонт Квартира на кращому поверсі, гарний вигляд. Чудові сусіди Усього шість поверхів. Ігрові та спортивні майданчики, яких не побачиш у жодному комплексі міста. Велика прибудинкова територія з можливістю додаткового придбання паркомісця у підземному паркінгу

власник
Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 57900.0 USD

Продам квартиру в ЖК Родинний Маєток 3 кімнатна(вільного планування) Центр міста, з видом на Південний Буг, поруч дитячий садок, поруч з центральним парком. Переуступка(безкоштовна). 1200$ м2 Власник.

власник
Ивана Богуна улица, 27Б, Центр, Винница, Винницкая 117600.0 USD

Продам квартиру в ЖК , ,РОДИННИЙ МАЄТОК, , 46.5м2. Переуступка. Будинок зданий. Підключені всі комунікації.. Вид обєкта: Новобудова; Без комісії: ; Тип будинку: Житловий фонд від 2021 р.; Назва ЖК: Родинний Маєток; Тип угоди: Переуступка; Тип стін: Монолітний; Клас житла: Еліт; Планування: Вільне планування; Cанвузол: Суміжний; Опалення: Індивідуальне газове; Ремонт: Після будівельників; Меблювання: Ні;

Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 54000.0 USD

До вашої уваги пропоную 1 кімнатну квартиру в самому центрі міста (жк Родинний маєток). Квартира знаходиться на 7 поверсі , доволі простора , має 46 квадратних метрів. Гарна панорама на Корею. Також є можливість придбати парко-місце ( ціна нижче ніж в забудовника). Здача будинку буде в кінці цього року. За деталями телефонуйте за номером телефону!!! Запрошую вас на перегляд квартири!

Ивана Богуна улица, 27А, Пятничаны, Винница, Винницкая 40999.0 USD

Ивана Богуна площадь, 27, Центр, Винница, Винницкая 52000.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Родинний Маєток. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Вінниця, Івана Богуна, 27А. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 1 поверсі 8-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Родинний Маєток можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Родинний маєток .

Ивана Богуна улица, 27А, Ленинский, Винница, Винницкая 67758.0 USD

Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 70000.0 USD

Продам квартиру у новобудові, в чорновому стані, хороше планування, велика кухня, автономне опалення, хороший закритий двір, поруч центральний парк та вся інфраструктара.

Ивана Богуна улица, 27А, Центр, Винница, Винницкая 51000.0 USD

Продаж 2-кімнатної квартири загальною площею 75 м², розташованої в ЖК "Родинний маєток", за адресою вул. Івана Богуна. Одна кімната виходить на двір, а інша кімната та кухня мають вигляд на Південний Буг. Квартира знаходиться в третій черзі будівництва на 7-му поверсі з 8-ми, не кутова. Перші дві черги вже здані в експлуатацію, а здача цієї черги запланована на четвертий квартал 2024 року. На території житлового комплексу є два дитячих майданчики, спортивний комплекс, а також планується будівництво дитячого садочка. Для зручності мешканців передбачені зовнішні гостьові паркомісця на 170 автомобілів і підземний паркінг. Територія закрита та охороняється, що забезпечує безпеку і комфорт проживання. По іншим питанням звертайтесь ТІЛЬКИ до перевірених рієлторів та їх агентств. Дзвоніть або пишіть в чат, покажемо у зручний час.

Ивана Богуна улица, 27А, Ленинский, Винница, Винницкая 80998.0 USD

Лучшее предложение! В квартире остается все!!! Вашему вниманию предлагается на продажу 3-к квартира. Светлая, просторная и уютная квартира расположена на комфортном 1 этаже. В квартире выполнен дорогостоящий ремонт из Авторского дизайна, с использованием натуральных, антиаллергенных материалов. Сантехника и плитка бренды Италии, Германии. Вся "столярка" из высококлассной древесины. Два балкона. Квартира полностью меблирована и оборудована встроенной бытовой и орг. техникой известных мировых брендов. Отличная инфраструктура; все в шаговой доступности с хорошими транспортными развязками. Будинок розташований на березі річки Південний Буг. У будинку есть паркинг, закрытый двор и пропускная система. В подъезде также ведется видеонаблюдение.

Продаж кв-ри, Вінниця, р‑н. Центр, Івана Богуна площа 90кв.м

Продаж 1к квартири 44.6 кв. м на вул. Івана Богуна ЖК Родинний Маєток. Стіни з цегли. Новобудова. Газове індивідуальне опалення. Другий будинок - зданий в експлуатацію в 2022 році.

Продаж 1к квартири ЖК Родинний Маєток
1 - 24 з 28 результатів