ID: 2 927 774 Пропонується на продаж 4 кімнатна квартира по вул. Золотогірська, загальною площею 102 кв. м. Дворівнева квартира, з якісним ремонтом. Своє горище. Поруч розвинена інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-927-774-LX.

Продаж по вул. Золотогірська

Продається дворівнева квартира на вулиці Золотогірській у двох рівнях. Зроблений євроремонт, індивідуальне опалення. Квартира простора та затишна. Продається частково з меблями. При потребі можна розділити на дві окремі одгокімнатині квартири, є два входи з різних поверхів.

3 кім на Золотогірській у двох рівнях  з євроремонтом

Продається 4-кімнатна квартира у 2 рівнях загальною площею 102 м2 з мансардним поверхом та власним горищем в спокійному районі (Кутківці) за вул. Золотогірська. Код квартири - #24078619 Відео тут: youtu.be/ZvQiB4UEOtQ • 4 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • підвал 10 м2; • лоджія; • ремонт. Квартира з якісним ремонтом. Ремонт проводився для особистого проживання. Наявні всі меблі і техніка. Вікна 1 поверх - металопластик, 2 поверх - деревяні з євро-брусу. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), індивідуальне опалення від двоконтурного котла. Встановлена охоронна сигналізація та домофон. Зручне функціональне планування включає 4 окремі житлові кімнати та 2 санвузли, кухню площею 10 м2. Підвал 10 м2 та своє горище. Хороша транспортна розв’язка, близько дитячий садочок та школа. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/4-k-dvorivneva-kvartira-102-m2-z-io-v-r-ni-kutkivci-za-vul-zolotogirska Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

4-к. дворівнева квартира 102 м2 з і/о в р-ні Кутківці
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж двокімнатної квартири по вул.Золотогірська. Загальна площа 70.7 м.кв. Дуже світла та простора. Панорамні вікна на балконі. Заведено всі комунікації. Під індивідуальне опалення. Готова до проведення ремонтних робіт. Не кутова. Гарний краєвид, спокійний район. Поруч автобусна зупинка, магазин. Огляд за попередньою домовленістю.

Продаж двокімнатної квартири по вул. Золотогірська

ЖК в городе Тернополь

География, Тернополь