Продається у центральній частині міста трикімнатна квартира, гараж з оглядовою ямою, сарай, погріб. Квартира не кутова, утеплена. Зроблений ремонт, укомплектована меблями. Кімнати роздільні, санвузол роздільний. Лоджия і балкон утеплені. Опалення індивідуальне (газовий котел).

власник
Продам 3-кімнатну квартиру у м.Зіньків

Продається 3-х кімнатна квартира на другому поверсі двоповерхового будинку в затишному місці мальовничого містечка. Поряд лікарня, магазин. До центру міста 1000 м.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру

Однокімнатна квартира. Документи в порядку, сарай в подарунок, біля будинку 10 соток городу.

власник
Продам однокімнатну квартиру.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В продажі повністю мебльована та укомплектована квартира. Знаходиться в центрі Опішні (Пʼятиповерхівки). Індивідуальне опалення. 2 поверх з 5. Є лоджія та кладова. Квартира дуже тепла та економна по комунальним. Торг присутній. Площа 51м.

Продаж 2х кімнатної квартири в Опішні

Продам 3-х кімнатну квартиру (дворівневу). Стан житловий. Санвузол складається з ванни, туалет на вулиці. В наявності декілька господарських споруд. Також біля квартири велика огороджена земельна ділянку, яку можна використати під гараж або інші будівлі. Мається невеликий город. Присутній розумний торг. Адреса: м.Зіньків, 1 провулок Гоголя, 14.

власник
Продам 3-х кімнатну (двоповерхову) квартиру

Продам найкращу 2-ну квартиру плануванням 79.89 кв.м на 4 поверсі 10-ти поверхового будинку з індивідуальним опаленням та панорамними вікнами з алюмінієвого профілю вартістю 150000 грн за один балкон, дуже якісно і стильно, порівняти дану новобудову з газоблоком та пінопластом від інших забудовників просто неможливо, це новий підхід до будівництва, я думаю навіть по фото видно, що це не звичайна панелька, так як в оздобленні використані найсучасніші матеріали - це бетон, якісне фасадне остеклення, 2 ліфти (пасажирський та вантажний), утеплення мінеральною ватою всього будинку, а не як в інших забудовників пінопласт, а біля вікон вата, ну і звичайно вентильований фасад, який прослужить десятиліття без ремонту, його вартість вже наближається до 100$ за квадратний метр, такими керамічними панелями оздоблюють найсучасніші приміщення не тільки у великих містах та столиці, але і за кордоном. Все це від надійного полтавського забудовника Полтавський домобудівельний комбінат. Вже є якісний дизайн-проект декількох квартир (в подарунок кожному покупцеві 2 кімнатної квартири). В даному районі планується велика зубудова, вже 2 забудовники ведуть будівельні роботи, 3 будинки зведені, 4-й на рівні 5 поверху. Адреса Половка, 83, 1 корпус - це перший будинок у даному районі, який вже зведений, застеклений та на етапі утеплення мінеральною ватою та облаштування вентильованого фасаду, буде виглядати дуже круто, аналогів у Полтаві ще не будували, здача будинку планується вже наприкінці 2022 року саме у теплий період можна розпочинати ремонт, однокімнатні всі продані від забудовника, двокімнатні залишилися деякі кутові, але ціна у забудовника на сьогоднішній день 21000 грн за квадратний метр, (і варіантів в першому будинку немає) На сьогодні я готовий продати по ціні 18000 грн за квадратний метр, що є найнижчою ціною на новобудову такого класу у місті, у квартирі встановлений сучасний двоконтурний котел, лічильники газу, води, світла, пошпакльовані стіни, металеві вхідні двері, встановлені пластикові вікна, та балкон на кухні застеклкний панорамним вікном до полу, в будинку 2 ліфти, таке є у декількох будинках у всій Полтаві, дуже вигідний варіант, говорю з професійної точки зору. В кінці 2022 році ціна квадратного метра в даному домі буде не менше 25000 грн/м. Я власник, не агенство, жодних комісій, переоформлення відбувається у фонді ФФБ забудовника по договору переуступки прав, що є єдиним найпростішим та найдешевшим способом переоформлення прав на квартиру на сьогоднішній день. Дзвоніть на номер в оголошенні це мій постійний номер, з радістю надам консультацію з приводу даних квартир.

Власник 2-кімнатна Половки 83 корпус 1 ЖК Затишний мікрорайон Юрівка