Продаж чудової трикімнатної квартири в ЖК Лермонтово. Територія ЖК - закрита, є консьєрж та підземний паркінг. Квартира з капітальним ремонтом та повним наповненням: залишаються всі меблі та техніка. Квартира тепла, низькі комунальні, зручне планування (дві спальні / гардеробна / кухня-вітальня / просторий с / у) Чекаємо вас на перегляд, з усіх питань телефонуйте!

Волгоградська вул., 26а

Продається простора трьохкімнатна квартира зі студією. Квартира розташована на вулиці Олександра Говорухи, що знаходиться в Комунарському районі (Космос). В кроковій доступності: школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, магазини, ринок, аптеки, відділення пошти, парк, поліклініка. Будинок ОСББ, закрита територія, відремонтовані під’їзди, доглянутий двір. На території знаходиться огороджений дитячий майданчик, а також парковка для жителів будинку (на парковці є закріплене за квартирою паркомісце). - Загальна площа квартири 135 кв.м; - Житлова площа 65 кв.м; - Кухня площею 34 кв.м; - 5 поверх з 6. У квартирі є два санвузли, що забезпечує комфортне проживання для всієї родини. При вході встановлений електрощиток, що дозволяє керувати освітленням в усій квартирі. Також є два балкони та дві лоджії. Вікна кухні-вітальні з видом на місто, вікна спалень виходять на двір. В квартирі автономне опалення. Встановлений електричний котел, від якого працює водяна тепла підлога по всій квартирі. На лоджіях прокладені электричні тени для підігріва підлоги. В санвузлах закладені магістралі та розетки для підключення бойлерів. В кімнатах прокладені магістралі на розетки під кондиціонери. Виведені дроти під зональне освітлення. В кожній кімнаті встановлені прохідні вимикачі світла. Якщо бажаєте дізнатись більше інформації або переглядів - телефонуйте.

Олександра Говорухи вул. (Радгоспна), 26А

Продам отличную полнометражную трехкомнатную квартиру в центре г.Запорожья. Квартира находится по проспекту Соборному 216, район МакДональдса, на четвертом этаже пятиэтажного дома. Все комнаты раздельные. Свежий ремонт з заменой практически всего от полов до потолков. Окна все металлопластиковые с двойным остеклением, балкон застеклен. Проводка вся новая, подогрев полов, в том числе и на балконе, два кондицинера Мицубиши, сигнализация, интернет, спутниковое ТВ. Квартира продается с мебелью и техникой. Есть водонагреватель и посудомойка. Реальному покупателю возможен торг. По всем вопросам прошу связываться по WhatsApp.

власник
Продам трехкомнатную квартиру в г.Запорожье

Резиденция , 3-ех комнатная квартира, дом введён в эксплуатацию , квартира с видом на новый мост и на днепр

власник
Продам квартиру в новострое

Продам дворівневу 4х кімнатну квартиру в Дніпровському району. Зручне місцезнаходження, поруч о. Хортиця, будинок ОСББ, консьєрж, два ліфти. Квартира знаходиться на 12 поверсі, утеплена, 3 балкони. Продажа з меблями. Квартира дуже тепла та сонячна. Є можливість придбати поряд гараж.

власник
Видова 4х кімнатна квартира, поруч з о. Хортиця.

Продается 4х комнатная квартира с хорошим ремонтом от собственника. При ремонте использовались только качественные, дорогие и современные материалы. Квартира светлая и теплая. Есть 2 застекленных балкона, один из которых 12 кв.м. угловой с встроенной системой хранения. В кухне и ванной комнате теплые полы. Бронированная дверь, видео наблюдение входа в квартиру. Квартира под охраной. Действующий электрокамин. В квартире остаётся мебель и техника. 3 комнаты отдельные и большая гостинная.

власник
4х комнатная квартира от собственника

3-к Квартира в легенде Площадь: 97.2 м.кв. Этаж: 12 Связь со мной только через мессенджеры

власник
3-к квартира в Легенда, 97м.кв.

Продаж 4-х кімнатної квартири, вул. Незалежної України, буд. 86, 3-й поверх 4-х поверхового будинка. Квартира з євроремонтом. Будинок цегляний, загальна площадь 116, 8 кв.м. Кімнати роздільні. Санвузол суміжний. Планування квартири: просторий хол (гардиробна при вході), 2 санвузла (вана, душ, туалет), вітальня, кухня (вбудована), дві дитячи кімнати, господарська спальня з вихідом на балкон (12 кв.м). Є лічильники: на воду, на газ та на електрику. Будинок має лічильник тепла. Квартира має усю мебель та техніку. Гідні сусіди. Затишний двір. Поруч уся інфраструктура. Власник один. Документи готові к продажу. Торг.

Продаж 4-х к. кв. вул. Незалежної України буд. 86  3-й поверх будинка.

4к квартира у центрі міста, загальною площею -120 м2. Розташована на 11м пов./12пов. будинку на бульварі Центральному. Шикарна квартира з видом на Дніпро. Панорамні вікна. Три лоджії. Простора, але водночас затишна квартира, де кожному знайдеться свій куточок. Зручне сучасне планування, де все продумано для Вашого комфорту. Планування квартири : простора кухня-вітальня, три спальні, санвузол - суміжний. Квартира повністю обладнана та укомплектована всім необхідним. Будинок 2000-х р.р. побудови.

Центральный бульвар, 26, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 75000.0 USD

Пропонується до продажу 3к квартира в ЖК Лермонтова, загальною площею 82м2. Розташована на 4 поверсі будинку з охороняємою закритою територією та автономним опалюванням. Планування: - кухня -гостина - 2 окремі спальні - балкон (засклений) - с/вузол розділений (ванна) Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. Тепла підлога у коридорі, с/вузлах та на кухні. ЖК Лермонтова розташований у центрі Вознесенівського району, біля парку. Розвинена інфраструктура.

Волгоградская улица, 26А, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 75000.0 USD

Житлові комплекси у Запоріжжя

Пропонується до продажу простора сучасна видова квартира в центрі міста на вул. Гагаріна. Відкритий балкон, вхідні броньовані двері, відеодомомфон, тепла підлога з терморегуляторами в кожній кімнаті, підлога без порогів по всій квартирі. Грамотно продумана система вмикання-вимкнення світла за допомогою прохідних вимикачів, стелі з гіпсокартону, гардеробна, встановлені фільтри очищення води, кухня з вбудованою технікою, якісний сучасний ремонт. Телефонуйте! АН "Парус" Тетяна.

Гагарина улица, 3, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 75000.0 USD

Продаж 4-х кімнатної квартири, вул. Незалежної України, буд. 86, 3-й поверх 4-х поверхового будинка. Квартира з євроремонтом. Будинок цегляний, загальна площадь 116, 8 кв.м. Кімнати роздільні. Санвузол суміжний. Планування квартири: просторий хол (гардиробна при вході), суміжний санвузел (вана, душ, туалет), вітальня, кухня (вбудована), дві дитячи кімнати, господарська спальня з вихідом на балкон (12 кв.м). Є лічильники: на воду, на газ та на електрику. Будинок має лічильник тепла. Квартира має усю мебель та техніку. Гідні сусіди. Затишний двір. Поруч уся інфраструктура. Власник один. Документи готові к продажу.

Независимой Украины улица, 86, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 75000.0 USD

Квартира від власника в новобудові на Бородинському. Квартира находится в тихом спальном районе, рядом с конечной остановкой общественного транспорта, школой, рынком, магазинами и всей необходимой инфраструктурой. Беспроблемная парковка. Квартира была приобретена в новостройке в 2012 году, в квартире был всего один владелец. Произведен высококачественный, современный ремонт. Квартира очень просторная, светлая, имеет два санузла и гардеробную комнату. Квартира продается с техникой и мебелью.

Товарищеская улица, 68, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 75000.0 USD

Предлагается к продаже 2-х этажная кв 94м по ул.Нагнибеды в Южном м-не. Это эксклюзивная планировка- 2лестницы между этажами, кв двухвидовая на центральную ул и во двор. На 1эт- кухня студия и гостиная, санузел, ванная комната. 2эт- 2 отдельные комнаты и выход на большой балкон с красивым видом. Кв.утеплена, укомплектована техникой:2кондиционера,варочная панель, духовка,бойлер 100л (все оставляю). Сигнализация, 2 подсобных помещения, что очень удобно в быту. В спальне есть гардеробная комната. Дом ОСББ, новые лифты, парковочное место для авто.Очень удобное расположение дома, в пешей доступности все магазины, школа, через дорогу парк. Приходите, смотрите- такая кв не может не понравиться!!

2-х этажная квартира 94м в Южном  м-не

Предлагается к продаже просторная 4х комн.кв. с ремонтом в р-не пл.Фестивальной, общей площадью 115 м2, расположена на 3 эт./4х эт. кирпичного дома.Планировка квартиры представляет собой: кухня, гостиная, спальня с выходом на балкон, 2 детские комнаты, санузел смежный (ванна/душ/туалет)/просторный холл/гардеробная при входе. Квартира полностью оборудована и укомплектована всем необходимым, ЗАХОДИ И ЖИВИ! За более детальной информацией обращайтесь по телефону.

4х комн.кв. 115м² в р-не пл. Фестивальной.

Продажа квартиры студии, ЖК Бородино, закрытая территория. Плюс 20 кв.м подсобное помещение. В квартире выполнен авторский ремонт. Обособлена спальная зона. Теплые полы, рекуперация воздуха. Подробности по телефону.

Продажа 1-к квартиры студии, правый берег, Бородинский мкр-

Пропонуємо Вашій увазі 3х кімнатну квартиру на 5 поверсі, по вул. Новокузнецькій, в районі "Бріджа", в сучасному будинку з огородженою територією, з відеоспостереженням. В квартирі виконано сучасний ремонт, приміщення обладнано високоякісною технікою та меблями, які залишаться новим господарям висота стелі - 3м. Будинок розташований в місті з добре розвиненою інфраструктурою, поруч знаходяться школа, дитсадок, супермаркети, зупинка транспорту, паркова зона, ринок. Чекаємо на Ваші дзвінки.

Продається 3х кімнатна квартира в новобудові на Пісках

Продается большая 4-х комн. кв. на Правом берегу в новом доме ( 2010 г.п.) с охраной и закрытой территорией, удобная планировка, 2 паркоместа.

Продается большая 4-х комн. кв. на Правом берегу

Пропонується до продажу видова трикімнатна квартира в центрі міста, загальною площею -120 м2. Розташована на 11м пов./12эт. будинку на Бульварі Центральному. Шикарна квартира з видом на Дніпро. Панорамні вікна. Три лоджії. Простора, але в теж час затишна квартира, де кожному знайдеться свій куточок. Зручна сучасне планування, де все продумано для Вашого комфорту. Якісний новий ремонт з дорогих екологічно чистих матеріалів. Зроблено з любовю для себе! Не передати словами атмосферу цієї квартири, краще побачити і відчути самому.Гармонія і краса - це прекрасний початок для Вашого життя! Планування квартири являє собою: простора кухня-вітальня, три спальні, санвузол - суміжний. Квартира повністю обладнана і укомплектована всім необхідним. Унікальне розташування квартири. Будинок 2000х р. р. побудови. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Продам 4 ком . квартиру по ул. Б. Центральный в Вознесеновский районе.

Отличная квартира , современный ремонт. Студия + две изолированные комнаты, гардеробная в спальне. Балкон расширен, застеклен, имеет панорамные окна, находится со стороны кухни. Ремонт делался очень качественно, по дизайнерскому проекту. Есть парковочное место во дворе. Подключена сигнализация .Аккуратный подъезд, чистый двор, дом ОСББ. (06*******90 Наталья

Продажа 3 к квартира Ул Независимой Украины

Якщо ви мрієте жити у квартирі з дизайнерським ремонтом, у якій все продумано до дрібниць, не витрачаючи на це свої сили та час. У нас для вас є відмінна пропозиція, шикарна 3-к квартира на Космосі, по вулиці Космічна (зупинка транспорту «Східна»). На 5 поверсі 9 поверхового будинку. Просто бери свої речі заїзджай та живи. Дизайнерський ремонт, виконаний з високоякісних матеріалів, продумано все до дрібниць від місця розташування розеток до предметів інтерєру. Всі меблі та техніка залишається, все як на фото. Техніка BOSH вбудована (холодильник, мікрохвильова піч, духовка, посудомийна машина, варильна поверхня (газ)), Телевізори LG, в залі SAMSUNG 55 діагональ, супутникове телебачення, також залишаються матраци на ліжках (алоє Вера ), робоча стіна на кухні. аксесуари (виробництво Італія) у ванній кімнаті, пральна машина, підігрів Дзеркала ( інфрачервоний) , сантехніка Італія, підігрів підлоги в душовій кабіні, і у ванній кімнаті, так само система фільтрації води ( окремий кран) На кухні та ванній поверхні з натурального каменю, фірмові австрійські доводчики. Продумане планування, квартира-студія велика кухня-вітальня і 2 окремі спальні, 2 балкони приєднані до кімнат, великий гардероб. Є сигналізація. Квартира різнобічна дуже тепла і світла. Будинок ОСББ. Можна довго писати про переваги цієї квартири, але краще записатися на перегляд і самостійно переконатися в тому, що це відмінний варіант для вас. За додатковою інформацією звертатись за телефоном. За запитом є відео огляд квартири .

Продам 3-к на Космосі з Дизайнерським ремонтом

Новое предложение в ЖК Бородино. Доступная 2х кому студия в закрытом и охраняемом комплексе, все инфраструктуры ( детские площадки, парк, спортивные площадки,крытый и открытый паркинг, центр развития) Квартира расположена на 4\6 этажа. Очень теплая и светлая. Выполнен качественный ремонт. Есть балкон и лоджия. Установлено индивидуальное газовое отопление . Планировка : прихожая, гостиная , кухня+ столовая , балкон, лоджия, совмещенная ванная комната, хозяйская спальня с прекрансым видом. Квартира продается с мебелью и бытовой техникой. Мы ждем Вас на просмотр. Компания : Агентство недвижимости Дилайн

можливий продаж по єОселя
Дніпровські Пороги вул., 15г

Продам 4-к квартиру в Шевченківському районі, по вул. Чарівна. Квартира знаходиться на першому поверсі 9 поверхового будинку. + Нейомовірна гарна, світла та затишна квартира. + Загальна площа 87 кв.м., корисна 82, 5 кв.м. + Мрія будь-якої господині - 10 кв.м. з вбудованою технікою. + Всі кімнати роздільні: зал 21, три кімнати 14.5, 14 і 9, 5 кв.м. + В квартирі 2 балкони з окремими виходами, засклені та утеплені, на кожному балконі є великі погреби. + В квартирі встановлено 2 кондиціонери, з можливістю використання в широкому діапазоні зовнішніх температур: від -15°C до +24°C на обігрів і від -15°C до +48°C на охолодження. + Є бойлер і система очищення води на кухні, а також бойлер на 80 л у гардеробній. + Тамбур і посилені вхідні двері. + Зовнішний фасад було додатково утепленно пінопластом 100 мм. + Квартира знаходиться в затишному районі, поруч парковка, відділення банку, відділення Нової Пошти, супермаркет АТБ, бібліотека, спортивні клуби, дитячі садочки, зупинка громадського транспорту. Дзвоніть і похали на перегляд!

Чаривная, 12, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 74999.0 USD

Продам 2к квартиру студію У будинку автономне опалення, закритий двір і територія, що охороняється! Квартира розташована на сонячному боці будинку, величезні вікна. Сучасне планування, кухня поєднана з гостьовою! Окрема, затишна спальня з південно-східного боку радуватиме вас сходом сонця! Світла квартира облаштована всім потрібним для життя (меблі, техніка). +103 м2 +кухня 40 м2 +спальня +середній поверх +сонячна сторона +меблі +техніка +закрита територія +теплі підлоги ціна 73000 $ Телефонуйте та поїхали дивитися Ваш менеджер Ліщина Костянтин АН Аvangard

Волгоградська вул., 26а
1 - 24 з 230 результатів