Продам 3 к квартиру 3/9 , ул. Чаривная ост. Шекиленд 1-й Шевченковский. Дом ОСББ, в подъезде ремонт, пластиковые окна . Метраж: 69/45/9. балкон и лоджия застеклены. Квартира фасаду утеплена. Зимой тепло, летом не жарко. Счётчики на воду , пластик. водопровод Бронированная дверь, СИГНАЛИЗАЦИЯ. Квартира Свободная. По коммуналке низкий тариф, в доме установлен. счётчик тепла. Рядом остановка транспорта, сеть магазинов , спорт клуб Адреналин. АТБ, рынок, детский сад, школы, библиотека, охраняемая парковка. Развитая инфраструктура. Хорошему покупателю ТОР

Чарівна вул., 40

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по вулиці Чарівна. Квартира розташована на 7 поверсі 9-поверхового будинку. +Квартира в гарному стані, затишна, тепла. +Кухня-студія. +Встановлено металопластикові вікна. +Замінено водопровід та стояк каналізації. +Санвузол поєднаний, кахель. +Гаряча вода-бойлер. +Будинок під керуванням ОСББ. +Між поверхами кладовка. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, пошта, аптека, супермаркети, ринок, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Чарівна вул., 125

Предлагается к продаже трезкомнатная квартира в Шевченковском районе по улице Чаривная 7/9. Квартира в отличном состоянии. Лучшее расположение: парк, рынок, супермаркеты, остановка .

Чарівна вул., 127
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в Шевченківському районі по вулиці Пархоменко. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Квартира у житловому стані, під Ваш ремонт. Будинок під керуванням ОСББ. Кімнати роздільні. Балкон засклений. Санвузол роздільний. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання, знаходиться в кроковій доступності: д/садок, школа, супермаркети, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Більше інформації, фото та варіанти на сайті АН Асторія.

Пархоменка вул., 20а

Продам 1-кімнатну квартиру, Шевченківський район, вул. Кутузова Затишна квартира, з необхідними для проживання меблями та технікою (див. фото). Великий балкон (засклений). Тихий район, зручна транспортна розвязка та місце розташування. Розвинена інфраструктура: магазини, дитячий садок, банки, аптеки, ринок, супермаркети, школа. Все необхідне в пішій доступності. Повний супровід угоди, перевірка документів, кваліфікована допомога фахівців. Телефонуйте, призначимо перегляд, О50021ОО35

Кутузова вул., 4

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в Шевченківському районі, р-н зуп. Заводська. Квартира розташована на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. КІМНАТИ РОЗДІЛЬНІ. Між кімнатами велика комора. Встановлено одне металопластикове вікно. Водогін та каналізація замінені на пластикові. Санвузол роздільний. Балкон засклений. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок,ринок, супермаркети, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Пархоменка вул., 2

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі Шевченківського району, по вул. Бочарова Квартира потребує ремонту. Стан - як на фото. Зручне місце розташування: зупинка транспорту у всі райони міста знаходиться поруч (маршрути №89, 23, 44, 74, 9, 94, 72 та інші). Розвинена інфраструктура району: супермаркети, школа, дитячий садок, магазини, ринок, банки, аптеки. Все найнеобхідніше знаходиться в пішій доступності. Оперативний показ, за домовленістю. Перевірка документів, повний супровід угоди, кваліфікована допомога фахівців. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном О50021ОО35

Бочарова вул., 12

Продам 2-кімнатну квартиру по вул. Пархоменка, Шевченківський район Загальна площа - 45 м2 Площа кухні - 6 м2 Затишна квартира роздільного планування, з необхідними для проживання меблями, частково залишається техніка (бойлер, кондиціонер). Встановлено металопластикові вікна. Труби замінені на пластикові. Міжкімнатні двері нові. Нова покрівля, в підвалі відремонтовані комунікації. В підїзді встановлені металопластикові вікна. Доглянута прибудинкова територія. Тихий район, зручна транспортна розвязка та місце розташування. Розвинена інфраструктура: магазини, дитячий садок, банки, аптеки, ринок, супермаркети, школа. Все необхідне в пішій доступності. Повний супровід угоди, перевірка документів, кваліфікована допомога фахівців. Звертайтеся, допоможемо з безпечним придбанням житла - О50021ОО35

Пархоменка вул., 22

Предлагается к продаже однокомнатная квартира в Шевченковском районе по улице Криворожская 3/9. Площадь 36/17,5/8,5. Состояние под ремонт. Вблизи остановка, магазины, супермаркеты.

Криворізька вул., 37

Предлагается к продаже двухкомнатная квартира в Шевченковском районе по улице Полякова 3/5. Не торец. Площадь 43/27/7. Комнаты смежные. Квартира в жилом состоянии. Санузел совмещен, поменяны трубы. Балкон застеклен. Пол- паркет, кафель. Остановка, садик и школа, магазины.

Полякова, 5

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру по вулиці Бочарова. Квартира розташована на 13-му поверсі 14-ти поверхового будинку. +Квартира в гарному стані, затишна, тепла. +ЦЕГЛЯНИЙ будинок. +Кухня-студія +Встановлено металопластикові вікна. +Замінено водопровід та стояк каналізації. +Радіатори опалення. +Нова проводка. +Санвузол поєднаний, кахель. +Гаряча вода-бойлер. +Підвісна стеля. +Балкон засклений. +Будинок під керуванням ОСББ. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, пошта, аптека, супермаркети, парк, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Бочарова вул., 1

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру по вулиці Полякова Розташована на 1 поверсі 5-поверхового будинку. Площа 44/30/6.7. Квартира у житловому стані, знаходиться у середині будинку. Кімнати суміжні ("трамвай"), 15+15кв.м, за бажанням можна розділити. Санвузол роздільний. Встановлені металопластикоі вікна (кухня,спальня). Будинок під управлінням ОСББ. Квартира вільна, ключи у день угоди. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту, аптеки, ринок. Телефонуйте! Ми покажемо обєкт, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків.

Полякова, 3 Б

Пропонуємо до продажу 1-кімнатну квартиру по вулиці Криворізька. Квартира розташована на 3 поверсі 9-поверхового будинку. Площа 35.88/17.5/8.5. Квартира під Ваш ремонт. Санвузол роздільний. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Криворізька вул., 33

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в Шевченківському районі по вулиці Бочарова. Квартира розташована на 2 поверсі 9 поверхового будинку. Цегляний будинок. Квартира у житловому стані. Балкон засклений. Санвузол роздільний. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання, знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, Rozetka, пологовий будинок, парк, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Більше інформації, фото та варіанти на сайті АН Асторія.

Бочарова вул., 7

Пропонується до продажу затишна 2 кімнатна квартира ! В квартирі окремі кімнати 12 та 15 кв.м. , кухня - 8 кв.м., санвузол окремий, коридор 8 кв.м, балкон євро! Квартира в гарному стані, комункації всі замінені , м/п вікна , сучасна плитка на кухні та в санвузлі, душова кабіна У вартість квартири входять меблі: вбудована кухня, стіл, диван, 2 шафа- купе , меблі у кімнаті, водонагрвіч та інше ! Будинок цеглний , 2 ліфта, ОСББ ! Реальному покупцю торг! Дзвоніть , домовимося про перегляд !

Спартака Маковського вул. (Косигіна), 9

Лучшее предложение! Предлагаем Вашему внимаю 3-х комнатную квартиру в лучшем месте Шевченковского р-на по ул. Чаривная (р-н парка Бочарова), 7/9этаж, 69/46/8. Квартира в жилом состоянии, дальняя комната требует косметического ремонта. В комнатах пол паркет, заменены окна на м/п, балконы расширены и обшиты с фасадных сторон. Квартира утеплена. Комнаты смежно раздельные, коридор с нишей. В квартире остаётся кондиционер и бойлер. Дом ОСББ, чистый подъезд, новый лифт, адекватные соседи. Лучшая локация в Шевченковском р-не: рядом парк, д/сады, школы, гимназия, супермаркеты. Хорошая транспортная развязка. За более детальной информацией и дополнительными фото - звоните! Просмотр в удобное для Вас время!

Чарівна вул., 157

Продаж 1 к кв у Шевченківському рні. Пропонується до продажу 1 кімнатна квартира на 2 поверсі двоповерхового цегляного будинку.(дах свіжевідремонтований). Квартира роташована за адресою пр. Моторобудівників 74. Загальна площа 32,27кв м , жила 17,6 кв м. Кухня 5.5 кв м. Санвузол сумісний, оздоблений кахелем. нова ванна. Підігрів води - ел бойлер. Ламінатв кімнаті та коридорі. Вікна металопластик. Всі лічильники. Замінені вхідні двері, капітально відремонтований дах. Балкону немає. В квартирі залишається вся техніка та меблі. Чудова локація, Виїзд на вул Чарівну та Греоїв 55Бригади. За вікном зупинка транспорту. Дзвоніть, поїхали дивитись в зручний для Вас час.

Моторобудівників просп., 74

Предлагается к продаже однокомнатная квартира- студия с выполненным евроремонтом в Шевченковском районе по улице Чаривная 9/9. Площадь 39/20/8. Дом под управлением ОСББ. Студия. Два балкона, утеплена. Отличное расположение: остановка, множество магазинов, две почты, банки, спортивные комплексы,

Чарівна вул., 48

Продам 1-кімнатну квартиру в ідеальному стані, Шевченківський район, вул. Авраменка Затишна, світла квартира. Встановлено металопластикові вікна. Роздільний санвузол. Засклений балкон. Розвинена інфраструктура району, магазини, супермаркети, школа, дитячий садок, банки, аптеки, розважальні заклади. Все найнеобхідніше - в пішій доступності. Оперативний показ, за домовленістю. Повний супровід угоди, перевірка документів, кваліфікована допомога фахівців. Звертайтесь за телефоном О50021ОО35

Авраменка вул., 14

Предлагается к продаже однокомнатная квартира-студия Шевченковский район улица Карпенко-Карого 3/5. Состояние отличное, продажа с мебелью. Газовая колонка. Вблизи о остановка маршруток и трамвая, магазин, рынок.

Карпенка-Карого вул., 11

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру. Перший Шевченківський мкрн. Квартира розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Квартира в житловому стані, під Ваш ремонт. Частково встановлені металопластикові вікна. Санвузол роздільний. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Кутузова вул., 2

Продам 1-кімнатну квартиру в Шевченківському районі, вул. Аваліані Квартира в стані заходь та живи"; продається з меблями та технікою (кондиціонер, холодильник, пральна машина). Засклений балкон. Встановлено металопластикові вікна. Дах в чудовому стані. Зручне місце розташування: зупинка транспорту у всі райони міста знаходиться поруч з будинком (маршрути 89, 23, 44, 74 та інші) Розвинена інфраструктура району, безліч магазинів, супермаркети, школа, дитячий садок, банки, аптеки. Все найнеобхідніше в пішій доступності. Оперативний показ, за домовленістю. Повний супровід угоди, перевірка документів, кваліфікована допомога фахівців. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном О50021ОО35

Аваліані вул., 9

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру в Шевченківському районі по вулиці Бочарова,3/5. Квартира під Ваш ремонт. Встановлено металопластикові вікна. Балкон засклений. Замінено водопровід. Санвузол роздільний. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: парк, супермаркети, д/садок, школа, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія" Офіс Незалежної України, 36.

Бочарова вул., 8а

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в Шевченківському р-ні по вулиці Вороніна. Квартира знаходиться на 4 поверсі 9-ти поверхового будинку. У квартирі виконано ремонт. +Встановлено металопластикові вікна. +Лічильники обліку газу та води, бойлер. +Замінено проводку, водопровід, радіатори опалення. +Встановлені деревяні міжкімнатні двері. +Натяжна стеля. +Лоджія засклена євро. +Залишаються вбудовані кухонні меблі, шафи-купе, дивани, компютерний стіл, пральна машинка. +На кухні система тепла підлога. +Санвузол роздільний. +Будинок під управлінням ОСББ, в підїзді зроблено ремонт. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: д/садок, школа, поліклініки, магазини, ринок, аптеки, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Ми покажемо обєкт, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України36. Ключі в агентстві нерухомості, показ у будь-який зручний для Вас час.

Вороніна, 9
1 - 24 из 444 результатов