Продаж 1-кімнатної квартири по пр. Соборному Розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку. Площа загальна 30кв.м., житлова 16.8кв.м, кухня 6кв.м. Цегляний будинок. Балкон засклений. Санвузол сумісний. Газова колонка. Вікна деревяні. Квартира в житловому стані, потребує ремонту. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: супермаркет, ринок Анголенко , школа, пошта, банк, аптека, автовокзал, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Соборний просп. (Леніна), 21

Предлагается к продаже однокомнатная полнометражная квартира в районе стометровки на Анголенко. Проспект Соборный, рядом остановка. Окна выходят на стометровку. Всё нужное рядом, в пешей доступности. Этаж 3/4. Потолки 3м. Продажа с мебелью и техникой. Приглашаем на просмотр!

Соборний просп. (Леніна), 38

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира загальною площею 30 кв.м., житлова 16,29 кв.м., кухня 6,29 кв.м., розташована на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира в хорошому стані, є все для комфортного проживання: вбудована кухня, пральна машинка, газова плита, витяжка, бойлер для підігріву води, меблі в кімнаті, велика шафа – купе, кондиціонер, інтернет. Сан вузол суміжний. Балкон засклений , на кухні метало пластикове вікно.

Соборний просп. (Леніна), 158
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Гарний варіант квартири поруч з проспектом Металургів та КЗ ім. Глінка. В сусідньому будинку знаходиться магазин Апельмон та антикафе Квартира № 1. До пр. Металургів йти 5-7 хвилин. Також є можливість виходу до р. Дніпро 10-15 хвилин і невеликий місцевий пляж для відпочинку на природі. Є декілька дитячих садків, гімназії, ліцеї, парк для прогулянок. Недалеко жіноча консультація. Квартира має чудовий стан. Підходить як і для життя, так і під подальшу здачу в оренду (вже мешкає порядний квартирант). Поверх 4. Порядні сусіди, придомова територія з квітами. Покази у зручний час по домовленості.

Трегубенка вул., 19

Пропонується до продажу 1 кімнатна квартира у ЖК "Палладіо", в центрі міста на 8 поверсі 9 поверхового будинку, загальною площею 41.2 кв. м., жилою 14,8 кв.м. та кухнею 11.5 кв. м., висота стелі 3.3 м. В квартирі виконан дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів, укомплектована сучасними меблями та технікою, які частково залишаться по домовленності. Встановленні лічильники на газ, воду та світло, індевідуальне опалення, водопостачання від двоконтурного турбокотла . Панорамні вікна, декоративна цегла на фосадах, комфортні ліфти, підземний паркінг та підїзди , облаштовані пандусами-це все європейській рівень комфорту. ОСББ, консьерж. Поруч вся необхідна інфаструктура, у непосередній близкості магазини, школи, дитсадки, аптеки, ринок, парки та театр. Зручна транспортна розвязка, розташована одна з великих транспортних автомагістралей міста , проспект Соборний. Квартира дійсно гідна вашої уваги для житла та інвестицій! Дзвоніть для просмотра!

пр.Металургів, 8а

Предлагается к продаже 1 комнатная квартира по проспекту Соборному 97 Квартира расположена на 2 этаже 5 этажного кирпичного дома. Общая площадь 32 кв.м Комната 16 кв.м. Остаётся вся мебель и техника. Цена 22222 $ или ваше предложение цены/

Соборний просп. (Леніна), 97

Пропоную купити 1 кімнатну квартиру, Вознесенівський район, вулиця Незалежной України, 73. Квартира розташована на 3 поверсі пятиповерхового будинку, не кутова. Загальна площа 33,16 кв.м, житлова площа 15,80 кв.м, площа кухні 6,24 кв.м. Планування: кухня, вітальня, санвузол, балкон. Стан гарний житловий. Залишається побутова техніка: кондиціонер, пральна машина автомат, нова газова колонка, витяжка, роутер Wi-Fi. Залишаються меблі: вбудовані на кухні меблі та стіл + 4 стільця, двохспальне ліжко. Лічильники на газ, світло. Квартира затишна та тепла. Будинок ОСББ. Зручне розташування: центр міста, зупинки транспорту, магазини, школи, дитячі садочокі. Без комісії для покупця.

Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 73

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі міста (ТЦ Украіна) Квартира розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири - 36,5м2. Житлова площа - 18,75м2. Площа кухні - 8,16м2. Висота стелі - 2,95. В квартирі встановлені лічильники на воду. Квартира продається з меблями та технікою. Ціна - 23.000$. + Центр міста + Розвинена інфраструктура + Площа - 37м2 + Балкон + Комора + Ціна - 23.000$ Дзвоніть та поїхали дивитися!

Соборний просп. (Леніна), 145

Продам 1к квартиру в центре, по адресу Бульвар Парковый 8

владелец
Продам 1к квартиру

Дом расположен в районе центрального загса. Остановки транспорта в любой район города. Квартира в жилом состоянии. Окна пластиковые. В квартире колонка всегда есть горячая вода. Балкон застеклён. Продаётся с мебелью. Хороший вариант для сдачи в аренду.

Продам 1 кв проспект Соборный  154 б

ЖК в городе Запорожье

Продам просторную однокомнатную квартиру 40 м кв. в центре города. Первый этаж 5ти этажного дома. Дом кирпичный, теплый. Рядом Горсовет, парк, недалеко набережная. Хорошая транспортная развязка. Тихий зелёный уютный двор. Культурные соседи. Улица Рекордная 16 А. Жилое состояние, под ваш ремонт. С момента постройки дома и до нашего времени жила одна семья. Дополнительные фото по запросу. Хозяин. Детали по поводу показов и т.д. по телефону.

владелец
Продам 1 комнатную изолированную квартиру. Центр города Рекордная

Продажа 1к квартиры по проспекту металлургов 22. Останется все, что на фото! Все документы готовы! Ни кто не прописан!

владелец
Продам 1к Металлургов

Продажа однокомнатной квартиры по проспекту металлургов 25. Тихий двор, хорошее соседи. Остается все что на фото, никто не прописан. Документы готовы к продаже.

владелец
Продам 1к квартиру на металлургов

Продам велику 1 кімнатну квартиру по пр. Металургів. 26/Б.Хмельницького. Центр міста, у кроковій доступності пр. Соборний, транспортна розвязка та вся інфраструктура міста. Капітальний будинок сталінка в хорошому стані, новий дах та замінені всі комунікації у підвалі, доглянутий підїзд, тихий двір. Квартира на 3 поверсі, балкона немає, вид на пр. Металургів, стелі 3.2 м, велика кімната 18м.кв з нішою під двоспал. ліжко, велика кухня 11 м. кв, роздільний сан. вузол, велика комора гардероб. У квартирі нові металопластики. вікна, нові радіатори, пластик трубопровід, нова метал. Вхід. двері, є інтернет, всі прилади обліку.

Металлургов пр., 26, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 20000.0 USD

1 ком. СТАЛИНКА. Хозяин. ЦЕНТР ГОРОДА. ост. тр-та "Мира" 100 мет от пр. Соборный. ул. Независимой Украины, 62. 5/5 эт. общая: 29, 4 м. жилая: 17.6 м. высота потолков: 2.9 мет. без балкона. Дом "Сталинка" - это кирпичный дом, в отличном состоянии, с толстыми стенами, высокими потолками 2.9 мет, очень теплый, с чугунными батареями(кухня 10 шт, комната 12 шт). В квартире все остается: боллер, кондиционер, холодильник, диван, шкаф, кухня. крыша: перекрыта, не течет(все сделано). жилое состояние. Все документы готовы к продаже.

владелец
Независимой Украины улица, 62, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 18500.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири в хорошому стані за адресою вул. Трегубенко 6а! Квартира продається з меблями та технікою (все що на фото). У квартирі ніхто не прописаний, без боргів. У квартирі встановлені лічильники газу, світла та води. Дзвоніть, та поїхали дивитися! Рієлтор Анна Сороко - підберу бажаний обєкт за вашим бюджетом та ви залишитесь задоволені!

Трегубенко улица, 6А, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 23000.0 USD

Продається затишна 1-кімнатна студія на Запорізькій, Запоріжжя, Вознесенівському (Орджонікідзевському) районі. Загальна площа 31 кв.м, площа кухні 6 кв.м. Поверх 2/5. Є балкон.Дім Цегляний. Ціна всього 19999 $. В квартирі є санвузол. Чудове розташування поруч зі Соборним проспектом забезпечить вам зручну транспортну розвязку та доступність до всіх необхідних місць. Телефонуйте за номером для детальної інформації та запису на перегляд.

Соборный пр., 141, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 19999.0 USD

Квартира на 1 поверсі. Прекрасне розташування Запоріжжя, Металургів, 25. Загальна площа: 39.43 кв.м. Площа кухні 9.37 кв.м. У квартирі роздільний санвузол. Опалення централізоване. Ідивідуальні лічильники: газ, вода, електрика. Вода з центрального водопровода. З бойлером. Техніка до ваших послуг. 20000 $. Від власника. На будь-які запитання відповім по телефону чекаю вашого дзвінка.

владелец
Металлургов проспект, 25, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 20000.0 USD

Гарний варіант квартири поруч з проспектом Металургів та КЗ ім. Глінка. В сусідньому будинку знаходиться магазин Апельмон та антикафе Квартира 1. До пр. Металургів йти 5-7 хвилин. Також є можливість виходу до р. Дніпро 10-15 хвилин і невеликий місцевий пляж для відпочинку на природі. Є декілька дитячих садків, гімназії, ліцеї, парк для прогулянок. Недалеко жіноча консультація. Квартира має чудовий стан. Підходить як і для життя, так і під подальшу здачу в оренду (вже мешкає порядний квартирант). Поверх 4. Порядні сусіди, придомова територія з квітами. Покази у зручний час по домовленості.

Трегубенко улица, 17, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 17000.0 USD

Продам однокомнатную квартиру в центре. Вознесеновский район, пр. Соборный, ост. Фестивальная Квартира в жилом состоянии, остаётся мебель и техника, Просторная, светлая кухня с большим окном. Санузел совместный в кафеле. Хорошее предложение для дальнейшей сдачи в оренду. Отличное место расположение все в пешей доступности. 5/5; 37, 25/18/8, 7 Цена 20000 договорная

Соборный проспект, 170, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 20000.0 USD

Пропонується до продажу 1-но кімнатна квартира в центрі Вознесенівського району по вул. Незалежної України. Квартира розташована на 2-му поверсі. Вбудовані кухонні меблі. Встановлено лічильники. Гарний житловий стан. Дана квартира через своє місце розташування, ідеальна інвестиція на майбутнє. Розвинена інфраструктура центру міста: зупинки, школи, садки, супермаркети, магазини, ресторани, кафе, кінотеатр, парки. Квартира повністю готова знайомитись з новими господарями. Телефонуйте нам зараз і домовляйтесь про огляд.

ул. Независимой Украины, 63, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 17900.0 USD

Продажа 1 комнатная квартира большая просторная Сталинка район ТЦ Украина. Соборный. Квартира Укомплектована мебелью и техникой заходи и живи. Идеальный вариант для проживания. Ликвидное место, квартира с неплохим ремонтом, трубы замена , окна МПО . Большой балкон застеклен. Звоните организуем встречу

Соборный проспект, 145В, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 22990.0 USD

Продаж 1-к квартири Вознесенівський район, Незалежної України 82 біля обласної державної адміністрації! Квартира з меблями та технікою, без балкона! Дуже затишна! Все в пішій доступності. Дзвоніть, та поїхали дивитися! Рієлтор Анна Сороко - підберу бажаний обєкт за вашим бюджетом та ви залишитесь задоволені!

Независимой Украины 40 Лет Советской Украины ул., 82, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 30000.0 USD

1 кімнатна квартира Соборній 133 (Гагаріна) Затишна квартира, повністю обладнана технікою та меблями, велика кімната. Вікна у двір, є балкон обшитий та засклений металопластиком. Паркет. Продаємо з меблями та технікою, є бойлер.

Соборный пр., 133, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 24900.0 USD
1 - 24 из 41 результатов

География, Запорожье