Близько ринок, школа №5, садочок, ЖД вокзал,АТБ. в одноповерховуму будинку на шість квартир з спільним подвірям, Площа квартири 36 м/кв - кімната 21 м/кв, кухня 12м/кв , прихожа 3 м/кв, опалення -газовий котел, вода. Санвузол на літній кухні 11 м./кв з конвекторним опаленням, розташований 10 метрів від квартири.

власник
Продам квартиру в центрі Жмеринки 1 кімнатна

Продається квартира в районі "Сектор", обладнана всім необхідним. При продажі залишається усе меблювання та побутова техніка, що на фото (пральна машина, газова плита, холодильник, вмонтований сейф та інше). Стан - заходь та живи.

власник
Двукімнатна квартира в м.Жмеринка

Продається квартира. Всі питання по телефону.

власник
Квартира з прибудовою
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири в цегляному будинку. Квартира готова до переїзду, зроблений гарний ремонт. Велика простора кухня вітальна та дві кімнати. Автономне газове опалення, на усі комунікації встановлені лічильники. Документи підготовлені до продажу.

Продаж квартири район Постройки

В вартість квартири входить ГАРАЖ Товсті цегляні стіни. Косметичний ремонт. Санвузол сумісний.Поряд з будинком гараж, сарай, погреб.Великий огороджений затишний двір. Автономне газове опалення та гаряча вода. Поряд школа, садочок, ринок та магазини. Квартира приватизована. Маленькі комунальні платежі.

власник
Затишна квартира для спокійного життя.

ПРОДАМ 1-кімнатну квартиру Жмеринка, Р-н «Маслозавода» Внутрішня з ремонтом 2-гий поверх, гараж у дворі Погріб

власник
Продам 1 к. Квартиру в Жмеринці

Продам 2х кімнатну квартиру в районі ТЕЦа, не далеко від дитячого садка та школи. Не далеко Вінницька зупинка та 2А. 3й поверх з трьох. Встановлено газове опалення, та газова колонка. За більш детальною інформацією телефонуйте по номеру!

власник
Від власника! Продаж 2х кімнатної квартири в районі ТЕЦ

Продається 1-кімнатна квартира по вулиці Соборна, 6 поверх.Подробиці при спілкуванні.

власник

3-х кімнатна квартира в місті Жмеринка, 60 кв. метрів, жилий стан. 2-й поверх у 2-х поверховому будинку. Знаходиться близько до центру, біля Відкритого офісу по Училищній. Кімнати не прохідні, висота стелі 3 м. Сан. вузол сумісний, гардеробна 1,6 кв.м ,сучасний газовий котел, кухня 8, 8 кв.м, пластикові вікна(частково). Вхід індивідуальний. Є можливість на добудову і гараж. Є ще сухе підвальне приміщення 20 кв.м. Квартира без квартплати, простора, світла і спеціально для тих, хто любить тишу і спокій, доброзичливі сусіди. Частково залишаються меблі. У квартирі нові лічильники. Реальному покупцеві можливий розумний торг. Звертатись за телефоном 096**** 683**** 98*** 40

власник
Терміново продається 3кім. кв. м.Жмеринка

Продам 1-кім. квартиру в районі ТЕЦ – вул. Магістральна 61. Квартира на першому поверсі – дуже зручно як для молодих батьків так і для літніх осіб. Не кутова, тепла, світла, комфортна квартира, цегляний будинок, нові вікна та двері. Зручне розміщення до сполучення на Вінницю – 3хв до зупинки. Кімната, ванна та прихожа з кухнею загальною площею 24,1кв.м. Житлова площа 12,4кв.м. До квартири відноситься частина підвалу під сарай площею 3,0кв.м. Затишна квартира з ремонтом в дуже гарному стані, повністю укомплектована меблями та всією необхідною побутовою технікою: - газова поверхня для приготування - холодильник - пральна машина - бойлер на гарячу воду - новий газовий котел (індивідуальне опалення) Нова кухня встановлена 2020р. Сучасний ремонт. Квартира знаходиться в зеленому районі, є всі зручності, все працює, підібрано до смаку. Вся побутова техніка та меблі залишаються в квартирі. Ідеальне розміщення - в пішій доступності: - школа - дитячий садок - дитячий майданчик - магазини, аптеки, кафе - зупинка транспорту та інші зручності для комфортного проживання. Ціна 18 500 $. Можливий торг. Продаж від власника - без додаткових оплат. Перегляд в зручний час. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 09*********87.

власник
Продаж 1-кім. квартири, ТЕЦ, Магістральна 61, 1-й поверх, Власник

Житлові комплекси у Жмеринка

Продам 2к квартиру в центрі по вулиці Соборній. Під ремонт. Хоча стан житловий, але в кожного свої потреби). Дві роздільні кімнати, газове опалення, бойлер. Квартира не кутова, взимку дуже економно по опаленню. Я власник.

власник
2к квартира

Продається 3 кімнатна квартира в м.Жмеринка,квартира тепла,двохконтурний котел,по всій квартирі батареї, зроблений свіжий ремонт.

власник
Продаж квартири район сектору

Продам квартиру недорого, гарне місце розташування, біля озера, недалеко від центру, район локомотивне депо, вул. Спускна. Квартира без ремонту. Світло, вода, каналізація підведено. Ремонт розпочато, а саме зроблено чорнові роботи. Індивідуальний вхід, перший поверх. Є ще невеликий сарай. Тел. 09******88

Продам двохкімнатну квартиру у м. Жмеринка

Продам двох кімнатну квартиру. Р постройки квартира не кутова +38**************48

власник
Продам двох кімнатну квартиру. Р постройки

Продається квартира, м. Жмеринка, р-н Постройки. Будинок з цегли, 4/4 поверх. Двокімнатна квартира, 1 кімната прохідна, є кладовка, балкон та антресоль. Стан житловий, косметичний ремонт рік тому. Вікна частково замінені. Санвузол сумісний. Автономне опалення (котел) та газова колонка, газова плита.

власник
Двокімнатна квартира, м. Жмеринка

Продається квартира з ремонтом і меблями в м.Жмеринка.5 хв пішки до центру міста.Додатково в дворі будинку є сарай з підвалом.Входить у вартість.Вбудована техніка і меблі також залишаються і входять у вартість!

власник
Продається 2-х кімнатна квартира по вул.Соборна

Квартира в самому центрі міста в « максимальній комплектації» . 65 м.кв . Квартира з неймовірним видом на місто !!!! в самому центрі міста- в межу дві школи та садочок поруч . Ззовні утеплена . Є 10 тех. Поверх . 3 кімнати, гардеробна , кухня- студія .санвузол . 2 балкони Замінені абсолютно всі радянські комунікації. Використовувались якісні матеріали . Додатково встановлено : аудіо домофон ( на підʼїзд, відео на вхід, сигналізація, кондиціонер). Сучасна система опалення . В квартирі зроблено раціональне перепланування ( можна за потреби легко повернути в звичайне планування ) . Кухня( меблі) - можуть залишитись за окремою домовленістю .Таких квартир в такому місці - одиниці.

власник
Самий центр -3 кімнати- ідеальний стан

власник
Соборная (Ленина) улица, 11, Жмеринка, Жмеринка, Винницкая 32000.0 USD

м в центре города, новый дом постройки 2008.р, евроремонт .Светлый , большой балкон . Квартира светлая, на кухне и в ванной половое отопление.Остается кухня, частично мебль и ел.товары.

власник
Киевская улица, 6, Жмеринка, Винницкая 50000.0 USD

квартиру в районі ТЕЦа, не далеко від дитячого садка та школи. Не далеко Вінницька зупинка та 2А. 3й поверх з трьох. Встановлено газове опалення, та газова колонка. За більш детальною інформацією телефонуйте по номеру!

власник
Космонавта Комарова улица, 54, Жмеринка, Жмеринка, Винницкая 19000.0 USD