Продається чудова, простора 3-х кімнатна квартира з чудовим видом з вікна, чудове планування, всі кімнати роздільні, велика лоджия, балкон, за всіма деталями звертатися за телефоном

Шевченко улица, 12В, Королевский, Житомир, Житомирская 50000.0 USD

Продаж 1-но кімнатної квартири в ЖК Гранд Сити Домбровский. Стан - після будівельників. Зручний поверх Закрите подвірʼя, велика кількість паркомісць. Дитячий майданчик, тенісний корт, футбольне поле. Багато сусідів вже зробили ремонти. Право власності оформлено. Пропозиція від агентсва нерухомості EXCLUSIVE

ул. Домбровского, 3Б корпус 4, Богунский, Житомир, Житомирская 50000.0 USD

Квартира в новом доме после строителей, АО газовое, не угловая. Документы готовы. Подробности по телефону. Предложение от агенства недвижимости.

1 комнатная квартира ул. Домбровского

Продаж 2 - к. квартири вул. Б.Тена, 1/9 п., 48/27/8.6, не кутова, металопластикові вікна, броньовані двері, бойлер, ремонт, санвузол роздільний, високий цоколь, без балкону, в квартирі є незавершені ремонтні роботи. По даному обєкту прохання посередників не торбувати. Ціна : 50000 у.о.

Продаж 2 - к. квартири вул. Б. Тена

Продам 2кім квартиру, 8 поверх, 67м2, кухня 14м2 Переуступка 50000$

2кім квартира в новобудові 67м2

Продається 2-кімнана квартира повул. Перемоги/Л.Українки. ЦЕГЛЯНИЙ , 9-ти пверховий будинок. Квартира на 4-му, зручному поверсі. Метраж 51м2, кімнати ОКРЕМІ, кухня 9м2. Квартира покращеного планування Металопластикові вікна та засклений балкон. Замінена сантехніка Жилий стан. Поруч магазини, зупинки, школа та садок.

2-кімнатна квартира по вул. Лесі Українки, 4/9 цегла

Продам 3-х квартира 64м2 район Музыкалка Л. Толстого , кімнати окремі, в квартирі дві лоджії , один балкон, велика кладовка в коридорі, гарний вид на три сторони , квартира тепла, чистий підїзд, ліфт, в дворі багато місця для парковки, поруч АТБ, три садочка, стоянка, школы, мебель, техника. Ціна 50000у.е. Всі питання тел.0-9-7-7-0-4-3-9-2-0. Власник.

Продам 3-х кв. 64м2 Музыкалка Л. Толстого 50000у.е

Запрошуємо до придбання просторої квартири площею 52 м² з кухнею 14 м². Вона розташована поруч з ТРЦ "Глобал", вокзалом і транспортною зупинкою. У вашому розпорядженні дитяча площадка, парковка, школа та садочок. Можливість купити за державною програмою Є.Оселя. Не пропустіть цю унікальну пропозицію для комфортного життя!

Продається квартира Є. Оселя. Державні програми

Продаж 3 кімнатної квартири від перших власників чеського планування на ТОПовому 2 поверсі,цегляного будинку,не кутова. Із великої кімнати є засклений балкон. Із спальні-лоджия. Роздільний санвузол. Простора кухня. Колонка на гарячу воду. Лічильники на все. Стан під ремонт але перший час по необхідності можна проживати.

Продаж 3 кімн Чешки по вулиці Гагаріна/В.Бердичівська

Затишна 3- х кімнатна квартира в центрі!!! Зручне розташування квартири дозволяє користуватися міською інфраструктурою в пішій доступності. Простора квартира, кухня студія, якісні металопластикові вікна, вхідні та міжкімнатні двері. Хороший жилий стан, кімнати окремі, колонка на підігрів води, лічильники ( вода, світло), сигналізація. Можливий обмін на однокімнатну з доплатою, розглянемо всі Ваші пропозиції. Телефонуйте, щоб отримати додаткову інформацію та домовитись за перегляд.

3 х кімнатна квартира в центрі міста

Житлові комплекси у Житомир

Трикімнатна квартира на пр-кт. Миру, хороший стан, бойлер, частково залишаються меблі. Можливо використовувати під бізнес.

№ 10649 - 3 к. квартира, Чулочная фабрика, п-кт Миру, 1/9 эт., панель

Продажа двухкомнатной квартиры. Автономное отопление. В хорошем состоянии с мебелью и бытовой техникой. Металлопластиковые окна, бронированные двери. Хороший вид из окна. Балкон застеклён. Реальному покупателю реальный торг. Крыша сделана не течёт. Квартира не угловая. Информация от агентство недвижимости, подробная информация по телефону.

Продажа 2х комнатной квартиры Довженко 39

Ви досі без квартири? Бережіть свій час і нерви. Цю квартиру краще один раз побачити. Телефонуйте, домовимось! Район розташування- Довженко. Школа у дворі, садочок через дорогу. Продаємо квартиру мебльовану, з технікою та меблями. Двостороння, не кутова, кімнати окремі. З гарними сусідами і великою парковою Пропозиція від АН.

Шевченко улица, 12Б, Королевский, Житомир, Житомирская 49990.0 USD

Продам 1-кім квартиру в центрі міста Житомир,в одному з найкращих житлових комплексів,Гранд Сіті Домбровський. Стан після будівельників. Зручне планування, велика кухня з простором лоджією. Автономне газове опалення. Внутрішній закритий двір з великою кількістю паркомісць.

Продам 1-кім квартиру в центрі міста,Гранд Сіті Домбровськи

Пропоную 4-х кімнатну квартиру в центрі вул. Князів Острозьких. Ідеальне розташування: поруч Сінний ринок, школа. Квартира на 5 поверсі. Утепена.Дуже тепло. Проведено капітальний ремонт криші. Продається з меблями та технікою. Є кондиціонер.

Пропоную  4-х квартиру,найкраща  локація в м.Житомир

Дослідити місцевість

Двокімнатна квартира на вул. Б. Тена, не кутова, 1 поверх 9-ти поверхівки, високий цоколь. Поряд знаходяться зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячий садок.

Продам двокімнатну квартиру на вул. Б. Тена

Квартира з гарним ремонтом, не кутова, колонка, мп вікна, мп балкон, кахель, сантехніка, ламінат,чудовий район,вся інфраструктура поруч.Чистий продаж.

Продаж 2к з гарним ремонтом в р-ні Універмагу.

1 кімнатна квартира в жк Мистецькі ворота, поряд з тц Глобал, 10/15 моноліт.квартира не кутова, автономне опалення, балкон з кухні.Чудово переплановується в 2х кімнатну (перепланування є).Нерухомість має право власності,то підходить під будь яку держ програму ,або є кредит. Будинок давно зданний та заселений. Неймовірний краєвид з вікон

Продам 1 кімнатну квартиру 52метри в новобудові

1 кімнатна квартира Площа 50,3 м² Цікаве планування Швидкий продаж. Перегляд за домовленістю. Вся база новобудов Житомира. Швидкий вибір квартир. Працюю з державними програмами єОселя, єВідновлення, перерахунок...

Продам велику 1 кімнатну квартиру

Терміново продаю однокімнатну ВИДОВУ квартиру в ЖК RIVER CITY Наразі продаж ще можливий по переуступці !! Видовий 11 поверх з ПАНОРАМНИМИ вікнами та крутим видом, яким ви будете насолоджуватись світанками кожного дня! 3-тя черга. Будинок повністю здан ! Купуй і роби ремонт . Не потрібно чекати ні хвилини. В домі вже стоять відеокамери , та сидить консєрж . Квартира 43,1 кв . Можливе повне перепланування та перенесення стін по вашому бажанню. Не побоюсь цього слова це найкраща і найякісніша новобудова в місті . Всі роботи виконано на найвищому рівні . Поки подібних нових ЖК в місті нема . Приїдьте зайдіть в під’їзд і відразу зрозумієте що це так і є ) . Я бачила всі новобудови нашого міста і це була моя любов з першого погляду. Іншого такого поки не побудували . Готова відповісти на всі ваші запитання і додатково кинути фото , бо олх обмежує в кількості . Ціна різниця від поверху 10-15 це найдорожчі квартири в домі від застройщика !

власник
Терміново! Видова квартира ЖК RIVER CITY (переуступка) Будино здан !

Продається 1-кімнатна квартира в молодому будинку. 1-й пров. Київський 25. Будинку 15 років. З ремонтом та можливістю встановити індивідуальне опалення. Повністю укомплектована та готова до заселення (є посудомийка) . Кімната з нішею. Загальна площа 43 м2. 9/10 поверх. Не кутова. Квартира відʼєднана від центрального опалення. Опалюється інверторним кондиціонером. Поруч Глобал, продуктові магазини, сквер, садочки.

1-но кімнатна квартира з ремонтом на Київському провулку

Продається 3-кімн.квартира в районі Вокзалу. Квартира знаходиться на 5 поверсі,дах новий,будинок ОСББ. Загальна площа 64 м,кухня - студіо,дві окремі кімнати,квадратний коридор,санвузол окремий. Ремонт косметичний,залишаються вбудовані меблі. Поруч ринок,два Вокзали,маркети,магазини,школа,садок,зупинка транспорту. Торговий цетр Глобало. Можливо може бути обмін на 1 або 2 квартиру + доплата. Пропозиція від Агенства нерухомості. Перегляд організую.

Продається 3 кімнатна квартира на Вокзалі.

2к квартира в центрі, Перемоги -Л.Українки 4/9 цегла, косметичний ремонт, мп вікна, лічильники. ЦІНА 49500 Ірина

Продам 2к квартиру в центрі

Продається 1-но кімнатна квартира в ЖК Мрія на Покровській. Метраж 48,3/19,1/16,2. Секція вже здана. Поверх 9/11. Оформлене право власності. Автономне опалення газове. Вдале планування, можна розпочинати ремонт. Квартира світла та простора.

1-но кімнатна, простора квартира в ЖК Мрія
1 - 24 з 616 результатів