Продам євродвушку в новобудові Житомира , в зданому будинку , по гарній ціні! Середній поверх. Утеплена ДВА ЛІФТА! Поруч з будинком все необхідне - магазини , зупинки , аптека , автостоянка , дитячий і спортивний майданчики. Інші пропозиції в новобудовах Житомира , з ремонтами і без - вся база. КОНСУЛЬТАЦІЇ по єОселі , єВідновленню і придбанню по - спецкоштам. ВИБІР найкращих варіантів квартир і умов придбання! Дзвоніть - організую покази.

проспект Незалежності, 29

Гарні умови придбання квартири у надійного забудовника , в молодіжному спальному районі Житомира, де передбачено все , для комфортного проживання і відпочинку! Квартира підходить для молодої сімї або для здачі в оренду. БУДУЄТЬСЯ ВЖЕ 9 - й ПОВЕРХ , З ДЕСЯТИ... Можливо походити і подивитись краєвид. Будинок цегляний - добротний і якісний - будується по новим технологіям і правилам , з надійним бомбосховищем і великим спортивним і дитячим майданчиком! На першому поверсі продуктовий магазин , аптека і інші необхідні , для жителів "полезняшки". Поруч дитячий садочок з басейном , школи , ринок , кафе , зупинки. ПРИДБАТИ КВАРТИРУ , ПОКИ ЩО , МОЖЛИВО БЕЗ ПЕРШОГО ВНЕСКУ , НА АКЦІЙНИХ УМОВАХ І СПЛАЧУВАТИ РІВНИМИ ЧАСТКАМИ НА 12 МІСЯЦІВ !!! Також є пропозиції , по квартирам , для військовослужбовців , поліцейських , медперсоналу і вчителів , по пільговим програмам!!! Допоможу продати Вашу нерухомість в Житомирі. Багаторічний досвід в роботі з комерційною і житловою нерухомістю. Дзвоніть - 0939086570

провулок Червоний, 41а

Квартира від надійного забудовника в Житомирі. Автономне газове опалення будинок цегляний Поруч дитячий садочок , школи , магазини , ринок , зупинки , велика парковка. Чудовий краєвид на Бульвар Дзвоніть - розкажу детальніше. 0939086570 Всі квартири в новобудовах Житомира , від надійних забудовників - за 5 хвилин НАЙКРАЩІ УМОВИ ПРИДБАННЯ КВАРТИР , ДЛЯ НАШИХ КЛІЕНТІВ!

провулок Червоний, 41а

Продам однокімнатну квартиру гарного планування , в новобудові Житомира. Якісне будівництво , від надійного забудовника. Поруч дитячий садочок , ринок , великий спортивний і дитячий майданчики , зупинки тролейбусів і маршруток , велика автостоянка , ліс і річка. ВЖЕ БУДУЮТЬ 9 - й ПОВЕРХ! Всі квартири в новобудовах Житомира в нашій єдиній базі.Швидкий вибір , на Ваш бюджет - квартири з ремонтами , під єОселю . Виберемо найкращий варіант для Вашого житла!

провулок Червоний, 41а

• Продаж • ЖК Мрія • тип: 1 кімнатна • площа: 26.7 м² • поверх: 7/10 • Вартість: 24 500$ БЕЗ КОМІСІЇ ! • Секція здана в експлуатацію, стан після будівельників. Додатково можна придбати комірку. Наші соцмережі: Інстаграм: rieltor.zhytomyr Телеграм: realestatezt Додаткова інформація за телефоном.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Продаж окремої квартири в гуртожитку. Простора кімната,кухня 11 м2. Залишаються меблі та побутова техніка. Гарний варіант для молодої сімї. Продаж терміновий. Реальному покупцеві гарний торг.

Князів Острозьких, 93

Продається однокімнатна квартира з великою кухнею, 9 м2. Панельний будинок. Не кутова. Балкон з кухні. ТОРГ.

Проспект Миру, 7

В продажу 1 кімнатна квартира, можна взяти в розтермінуванням. Велика простора кухня з панорамною лоджією. Кімната площею майже 17 м² з гардеробною. Санвузол суміжний. Гарний вигляд з вікон. Консультація та супровід по всіх новобудовах Житомира.

Сурина Гора вул. (Маликова), 8а

Чудова квартира в спальному районі міста, поряд садочки, дві школи, базар, маркети, басейн

Кібальчича вул., 10

квартира не кутова зроблений косметичний ремонт, залишаються всі меблі та техніка

Селецька вул., 15

Житлові комплекси у Житомир

1 кімнатна квартира можливе розтермінування без першого внеску

Червоний пров., 41а

квартира в зданому будинку не кутова

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Найвигідніша пропозиція 1но кімнатної на ринку новобудов. Козирний 2й поверх. Секція здана, можна по єОселі. За детальною інформацією телефонуйте.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11а

В продажу 1 кімнатна квартира. Новобудова. Стан після будівельників. Площа 41 м². Спальний район. Тихий та затишний житловий комплекс.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Продам 1 кімнатну квртиру в ЖК Домашній 2 , будинок комфорт класу. Побудований з червоної цегли, утоплений 12 см базальтовою ватою. Можливе розтермінування на 5 місяців, попередньо прорахую . Квартира з гардеробною кімнатою.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11К

Дослідити місцевість

Чудова квартира в новобудові, з мальовничим краєвидом на місто,

можливий продаж по єОселя
Ріхлика, 11

7 житловий поверх 38.65 Поштукатурееі стіни. Стяжка Ціна 35000, будуть доміри 3,5 м по 25000 грн м Секція здаєтьс вчервні 2024 року, надійний забудовник

можливий продаж по єОселя
Рихлика, 13

Продається 1-кімнатна квартира поліпшеного планування з Автономним опаленням.,р-н Кромберга. Квартира розташована на 4-му поверсі. Будинок цегляний квартира утеплена. Зроблений ремонт окрім санвузол. По даній квартирі, посередників не турбувати! Ціна 29500₴ За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном!!!

Покровська вул. (Щорса), 255

Продається Однокімнатна квартира в ЖК Мрія. 7/10 поверх. Метраж 37 м2. Санвузол сумісний. Є приміщення під гардеробну. Лоджія 4 м2. Вікна у двір. Автономне опалення. Стан після забудовника. Переуступка.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Продаж 1но квартири по вул Володимирівська, (центр, Площа) 2,/5 ц, не кутова , загальна 30/17.5/ 6,2 Санвузол сумісний в кахлі, балкон на кімнату та на кухню не заскленний ,жилий стан, 32500 торг, Вільний продаж Всі питання тільки по телефону Фото на ВАЙБЕР,

Володимирська, 5

Продам 1кім квартиру 1/5панель, 32/17/6 Мп вікна і балкон. Гарний жилий стан. Частково лишаються меблі. Ціна 31600$

Селецька вул., 23

Продаж 1 кім.кв., вул. Лесі Українки, МС. 2/5/ц. Квартира не кутова, колонка, лічильники, МПВ. Кімната 18м.кухня 5м. Квартира без балкону. Вільний продаж, ніхто не зареєстрований. Всі запитання по телефону! Ціна 26000у.о!

Лесі Українки вул., 40

Продаж 1но квартира по вул Покровська (Садова) 1/9 ц, не кутова 30/15/7, Прибудований узаконений великий балкон. який є продовженням кімнати , на прибудованому балконі є сухий, великий погреб, лишаються кухонні меблі, , санвузол і ванна сумісний в сучасному кахлі, Гарний жилий стан, 28800 у,е торг, Вільний продаж, Фото на ВАЙБЕР, Всі подальші питання тільки по телефону, Вільний продаж. Документи готові , Перегляд в любий зручний для Вас час,, Гарна пропозиція ,як для власного житла, так і під здачу,

Садова, 15

Пропонуємо Вам затишну смарт квартиру з автономним опаленням на 4 поверсі 11-поверхового будинку в сучасному житловому комплексі "Статус", що побудований в самому серці міста по вул. Велика Бердичівська. Ваша майбутня квартира: • Площа: 35,73 кв. м. • Загальна кімната: 14.05 кв. м. • Просторий балкон: 6,02 кв. м. • Кухня-ніша: 7,01 кв. м. • Передпокій: 3,68 кв. м. • Комфортний санвузол: 4.97 кв. м. Стіни комплексу зведені з якісної керамічної червоної цегли, утеплені мінеральною ватою. Встановлені 5-камерні металопластикові панорамні вікна. Будинок буде введено в експлуатацію в 2 кварталі 2024 року. В кінці цього місяця. Це чудовий варіант як для інвестування, так і для комфортного проживання невеликої сімї. Продаж по переуступці.

Велика Бердичівська вул., 49а
1 - 24 з 247 результатів