Чудова квартира в новобудові, з мальовничим краєвидом на місто,

можливий продаж по єОселя
Ріхлика, 11

Новинка на ринку нерухомості! Альтернатива кімнати в гуртожитку зі своїм санузлом чи малосімейки! Продається частина будинку 23 квадратних метри на вулиці Лесі Українки Складається з кухні, коридорчику, санвузла та маленької кімнати 9 квадратів Сам будинок міцний, цегляний Вікна металопластикові Стан жилий, можна сказати косметичний ремонт Залишається вся техніка та меблі У дворі є місце під авто Також є місце під добудову невеликої кімнати По документах оформлено як квартира З комунікацій є: газ, світло, центральна вода та центральна каналізація Документи готові Пропозиція від агенції нерухомості 19.800, торг 097.264.32.48 093.426.46.50 Леся Кривчук

Лесі Українки вул., 42

Продається однокімнатна квартира в гуртожитку сімейного типу. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Цегляний будинок. Не кутова. Гарний жилий стан квартири.

Ціолковського вул., 14

1кім квартира Селецька 4/5ц Косметика Меблі/техніка

Селецька вул., 15

Продаж 1но квартира по вул Покровська (Садова) 1/9 ц, не кутова 30/15/7, Прибудований узаконений великий балкон. який є продовженням кімнати , на прибудованому балконі є сухий, великий погреб, лишаються кухонні меблі, , санвузол і ванна сумісний в сучасному кахлі, Гарний жилий стан, 28800 у,е торг, Вільний продаж, Фото на ВАЙБЕР, Всі подальші питання тільки по телефону, Вільний продаж. Документи готові , Перегляд в любий зручний для Вас час,, Гарна пропозиція ,як для власного житла, так і під здачу,

Садова, 15

Продаж 2 кімнатної квартири в центрі міста Вул. Небесної Сотні 44/30/6 5/5 панель Не кутова Дах не протікає Кімнати суміжні Простий жилий стан Підʼїзд охайний Дуже тепла 30000 у.о. 0678344957 Лілія

Небесної сотні, 44

Продається 1-кімнатна квартира поліпшеного планування з Автономним опаленням.,р-н Кромберга. Квартира розташована на 4-му поверсі. Будинок цегляний квартира утеплена. Зроблений ремонт окрім санвузол. По даній квартирі, посередників не турбувати! Ціна 29500₴ За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном!!!

Покровська вул. (Щорса), 255

В продажі однокімнатна квартира, в тихому районі. Будинок знаходиться в дворі. Вікна не на дорогу. Пятий поверх девятиповерхового будинку. Квартира не кутова, дуже тепла. Встановлений двуконтурний газовий котел. Дуже демократичні ціна на комунальні послуги. Стан жилий. Лоджія 6 метрів - засклена. Ліфт працює.

Вітрука вул., 31

Продається однокімнатна квартира по проспекту Миру (; початок). Над квартирою є технічний поверх. Цегляний будинок. Металопластикові вікна. Балкон засклений, КОЛОНКА. Лічильники. Жилий стан квартири.

Проспект Миру, 8

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Домашній 2. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 30.32 м². Квартира розташована на 4 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Домашній 2 заявлена в 3 кварталі 2024 року. ЖК Домашній 2 знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Житомир, рн Богунський, 11к. Забудовник - АртХаус Груп.

Евгения Рыхлика улица, 11К, Богунский, Житомир, Житомирская 23557.0 USD

Житлові комплекси у Житомир

Продається 1-но кімнатна квартира, смарт-квартира, в ЖК Домашній 2. МП вікна, броньовані двері. Переуступка.

ул. Евгения Рыхлика, 11К, Гормолзавод, Житомир, Житомирская 29500.0 USD

Терміново продається 1-но кімнатна квартира, в районі Панчішної фабрики. Жилий стан. Бойлер. Прості вікна. Балкон засклений.

Мира проспект, 4, Богунский, Житомир, Житомирская 28500.0 USD

Продається однокімнатна квартира в будинку комфорт класу ЖК Домашній 2. Квартира вільного плавання. Будинок побудований з червоної цегли ( вогнетривна ). Квартира після будівельників. Гарний краєвид.

Евгения Рыхлика улица, 11, Богунский, Житомир, Житомирская 27800.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Домашній 2. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 30.32 м². Квартира розташована на 3 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Домашній 2 заявлена в 3 кварталі 2024 року. ЖК Домашній 2 знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Житомир, рн Богунський, 11к. Забудовник - АртХаус Груп.

Евгения Рыхлика улица, 11К, Богунский, Житомир, Житомирская 23557.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Домашній 2. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, рн Богунський, 11к. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 4 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Домашній 2 можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2024 року. Забудовник - АртХаус Груп.

Евгения Рыхлика улица, 11К, Богунский, Житомир, Житомирская 23557.0 USD

Терміново продається 1-но кімнатна квартира. Не кутова. МП вікна, колонка, лічильники, кладовка. Залишаються частково меблі. Високий цоколь. Без балкону. Хороше місцерозташування.

Вокзальная улица, 6, Вокзал, Житомир, Житомирская 28500.0 USD

Дослідити місцевість

Продам квартиру 1комнатная, богуния, пластиковые окна, есть выводы под бойлер, стиралку, полностью новая сантехника, газовый счётчик, космический ремонт, натяжные потолки, люстра на пульту, полностью новая електрика, кухня мебель и поверхность и прихожая остаётся

власник
Офицерская улица, 6, Богунский, Житомир, Житомирская 25500.0 USD

Продається 1-но кімнатна квартира, поліпшеного планування, чешка. Кінцева вул. Саєнко. Хороший стан. Лоджія засклена. МП вікна, кахель, бойлер, лічильники.

Киевское шоссе, 127Б, Аэропорт, Житомир, Житомирская 28000.0 USD

Продам однокімнатну квартиру в районі Вокзалу по вулиці Вокзальній. Високий цоколь. Не кутова. МП вікна. Кахель у санвузлі та на кухні (робоча зона). Лічильники, кладовка, колонка. Без балкону. Частково залишаються меблі. Хороша інфраструктура. Поряд базарчик, пошти, вокзали, магазини, лікарня, садочки, тощо.

Вокзальная улица, 6, Вокзал, Житомир, Житомирская 28500.0 USD

Продам однокімнатну квартиру в центрі по вулиці Гагаріна. Не кутова. Високий цоколь. Є балкон. МП вікна. Лічильники, кладовка, колонка. Залишаються меблі. Хороша інфраструктура. Поряд зупинки, лікарня, супермаркет "АТБ", адвокатські контори та відділення банків, школи та дитячі садочки, перукарні, тощо.

Гагарина улица, 40, Центр, Житомир, Житомирская 28800.0 USD

Продається 1-но кімнатна, малогабаритна квартира в МС, в районі Нижньої Польової. Не кутова. Жилий стан. Велика лоджія- 6 кв. м., засклена. Бойлер. Кладовка.

Витрука улица, 49, Полевая, Житомир, Житомирская 26000.0 USD

Продам однокімнатну квартиру в центрі по вулиці Лесі Українки та Хлібної. Не кутова. Високий цоколь. Без балкона. МП вікна. Лічильники, кладовка, бойлер. Дуже зручна як для проживання так і для здачі в оренду. Хороша інфраструктура. Поруч АТБ та Сінний ринок, школи та садочки, магазини, перукарні, аптеки, тощо.

Украинки Леси улица, 63, Центр, Житомир, Житомирская 29500.0 USD

1- кім квартира в цегляному будинку, простора кухня, світла та затишна кімната, балкон, вид з вікна у затишний двір, є дитячий майданчик, поряд магазини, аптека, садочок

Вокзальная улица, 14, Королевский, Житомир, Житомирская 30000.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК River City. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 43.51 м². Квартира розташована на 1 поверсі 9-и поверхового будинку. Здача ЖК River City заявлена в 1 кварталі 2026 року. ЖК River City знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Житомир, Шпаковський, 25. Забудовник - Інтергал-Буд.

Шпаковский проезд, 25, Житомир, Житомирская 29152.0 USD
1 - 24 з 68 результатів