Пропозиція продажу 2 кімнатної Сталінки з АВТОНОМКОЮ в Центрі Житомира. Загальна площа квартири складає 60 квадратних метрів, що забезпечує вам достатньо простору для комфортного проживання. Квартира ПРЕПЛАНУВАНА в КУХНЮ СТУДІЮ ТА ОКРЕМУ СПАЛЬНЮ, проведений якісний ремонт, що створює сучасну та затишну атмосферу. Особливістю цієї квартири є наявність ІНДИВІДУАЛЬНОГО АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ та КОНДИЦІЮВАННЯ, що дозволяє самостійно регулювати температуру в приміщенні, забезпечуючи комфорт у будь-яку пору року. Незалежно від зовнішніх погодних умов, ви завжди будете мати затишок у своєму житлі. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою, що робить її готовою для швидкого заселення. У просторій кухні-студії є всі необхідні меблі та техніка, включаючи холодильник, плиту, духовку і посудомийну машину. У ванній кімнаті встановлений сучасний сантехнічний обладнання та пральна машина. У спальні є зручне ліжко та шафа-купе. Простора вітальня мебльована зручним диваном, телевізором та шафою для зберігання речей. Ви можете насолоджуватися комфортним і сучасним житлом, не турбуючись про меблі та техніку. Розташування цієї квартири є надзвичайно зручним. Ви зможете користуватися всіма перевагами центральної локації, оскільки поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. У пішій доступності ви знайдете магазини, ресторани, кафе, банки, аптеки та інші заклади. Зупинка громадського транспорту розташована прямо біля будинку, що дозволяє вам легко і швидко дістатися до будь-якої точки міста. Закритий двір з АВТОМАТИЧНИМИ ВОРОТАМИ та власна автопарковка забезпечують вам безпеку та зручність. Ви не будете мати проблем з паркуванням та зможете впевнено залишати свій автомобіль у власному закритому дворі. Квартира ідеально підійде як для пари, яка цінує сучасний стиль та комфорт, так і для молодої сімї з дитиною. Просторість квартири дозволяє створити затишні зони для відпочинку та розвитку вашої сімї. Відсутність великої кількості сусідів гарантує тишу та спокій, що є важливим для комфортного проживання. Ексклюзивна пропозиція!

Перемоги вул., 12

Простора 3-кімнатна квартира з АВТОНОМКОЮ в центрі Житомира, р-н Житнього ринку. Квартира площею 80 м2, знаходиться на першому поверсі МОЛОДОГО будинку 2007 року з окремим входом. Вона вражає своєю функціональністю та можливостями для комфортного життя. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ, 2-х контурний, газовий котел, 2 кондиціонера, броньована вхідна група. ВЕЛИКА кухня-студія, практичне місце для обідів та вечерь. Квартира має дві ПРОСТОРІ спальні, що робить її ідеальною для сімейного проживання або для створення офісного простору. Санвузол суміщений і обладнаний всіма зручностями. Всі меблі та побутова техніка залишаються. Одна сотка приватизованої землі, де є місце для парковки та зони відпочинку, включаючи місце для мангалу або зону барбекю. Ця квартира є найкращим варіантом придбання в місті Житомир. Для отримання інформації, будь ласка, звяжіться з нами. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!!!

Прорізний пров., 14а

Пропонуємо вашій увазі ЕКСКЛЮЗИВНУ можливість стати власником ЕЛІТНОЇ 3-кімнатної квартири в НОВОМУ будинку ЖК "Полісся". Загальна площа квартири становить 90 квадратних метрів, що гарантує ІДЕАЛЬНИЙ ПРОСТІР для вашого життя. Квартира розташована на ОГЛЯДОВОМУ 11-му поверсі 12-поверхового будинку, що дозволяє насолоджуватися ЧУДОВИМ краєвидом. Автономне опалення дозволяє ефективно керувати комфортним кліматом в вашій квартирі. ДИЗАЙН квартири вражає своєю СУЧАСНІСТЮ, а використані високоякісні матеріали гарантують ТРИВАЛІСТЬ ЕКСПЛУАТАЦІЇ та ЕСТЕТИЧНИЙ ВИГЛЯД. Планування квартири МАКСИМАЛЬНО ФУНКЦІОНАЛЬНЕ: 2 спальні, простора кухня-студія, 2 санвузли та тепла підлога для вашого комфорту. Квартира продається з усіма необхідними МЕБЛЯМИ та ТЕХНІКОЮ, що робить її готовою до заселення. Будинок вже ЗАСЕЛЕНИЙ та ЗДАНИЙ в експлуатацію, що гарантує Вам ШВИДКИЙ ПЕРЕЇЗД та КОМФОРТНЕ ПРОЖИВАННЯ. Територія комплексу ЗАКРИТА і обладнана парковкою, що надає вам відчуття БЕЗПЕКИ і ЗАТИШКУ. Зручне розташування житлового комплексу дозволяє вам користуватися РОЗВИНЕНОЮ ІНФРАСТРУКТУРОЮ в навколишньому районі. ВЕЛИКИМ БОНУСОМ для нового ВЛАСНИКА є наявність КОМОРИ 4м2 на поверсі, яка входить у ВАРТІСТЬ КВАРТИРИ, а також МОЖЛИВІСТЬ ОКРЕМО ПРИДБАТИ НОВИЙ ГАРАЖ в комплексі. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості EXCLUSIVE! Не втрачайте шансу на престижне і комфортне життя – зробіть перший крок до своєї нової оселі вже сьогодні!

Вільський шлях, 14
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 1но кімнатну студію+ спальня,м.Житомир, квартиру в новобудові , вул Східна, 2 поверх, 52 м кВ, з 2х контурним котлом та лічильниками, будинок цегляний ведений в експлуатацію. Поряд школа, близько до ТЦ Глобал, ціна 49000 Дол. Тел. 0979198686

Східна, 56

Чудова двокімнатна квартира в новобудові ЖК СМАРТ.В самому центрі міста.Будинок зданий в експлуатацію.Опалення елекро,зроблено частково шпаклівку стін. Кімнати просторі з панорамними вікнами,кухня студія. Більше інформації по телефону. Перегляд в зручний для Вас час Марина АН Оберіг

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98

Квартира знаходиться в новому ЖК СМАРТ _СІТІ.Більша половина будинку уже заселена.Загальна площа квартири 65,4кв.м,дві окремі кімнати.Кухня-студія,санвузол суміщений.Тепла підлога та зроблена стяжка, штукатурка стін.Виконані всі електромонтажні роботи за проектом (день/ніч)В кожній кімнаті є радіатори.Також є бойлер,котел.Панорамні вікна з виглядом у двір та місто.Біля квартири є комірка на поверсі 3,7кв.м (яка знаходиться діагонально до входу в квартиру)продається разом з квартирою .Квартира продається по ПЕРЕУСТУПЦІ.Показ в любий для вас час.Більш детальна інформація по телефону.При купівля цієї чудової квартири ви отримуєте Бонус від власника.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98

1кім квартира 43м2 Кухня-студія + зонована відокремлена спальня. Дизайнерський ремонт. Якісні меблі і техніка. Гарний краєвид. Є паркомісц. Ціна 68600$

Івана Сльоти вул. (Бородія), 75

Продам 2х кімнатну квартиру переплановану в кухню студію, не кутова, вікна у двір, залишаються кухонні меблі, всі остальні меблі і техніка за окрему плату.

Грушевського, 16

Квартира може бути, як для квартирантів, так само і для особистого проживання. Самий центр міста, вікна в двір, велика кімната, кухня-студія, балкон МП.

Перемоги площа, 2

Продам Будинок в тихому, мальовничиму місці по вул. Баранова. Будинок 120кв.м ; 8 соток землі приватизовано. Побудований з піноблоків, накритий металочерепицею, зроблені перестінки, прокладено сантехніку, залиті бетоном чорнові поли. В будинку розташовані окремі 3-кімнати, велика кімната студія, кухня окремо 15кв.м.,санвузол окремо ,ванна кімната, також окремий вихід на задній двір. За більш детальнішою інформацією звертайтесь Ан Оберіг Віра 096 536 60 44

Баранова, 1

ЖК в городе Житомир

Продам 3 кімнатну квартиру (2 спальні + кухня-студія) у новобудові ЖК Олімпійський, 1 секція 3/9 поверх. Продаж від власників без комісії Район гормол завода (початок крошні) біля ЖК Мрія та ЖК Домашній 1,2. На районі є вся необхідна інфраструктура, швидко розвивається, бо багато нових будинків, центр поруч. До зупинки громадського транспорту 1 хвилина. Секція здана, є право власності. Цегляний будинок відмінної якості з червоної цегли, утеплений мінеральною ватою. Товщина зовнішніх стін 85 - 110 см (метрові стіни з червоної цегли). Закрита парковка для мешканців під шлагбаумом. Завжди є де припаркувати автівку. Автономне опалення (двухконтурний газовий котел), 2 кондиціонери, підігрів підлоги, фільтри для питної води, система рекуперації повітря (система для циркуляції повітря, що б завжди спати зі свіжим повітрям). Сучасний дизайнерский ремонт з використанням якісних матеріалів топових брендів у тому числі камню та натурального дерева. Площа 75 кв, багато місць для зберігання речей, 2 сан вузли. Окремо душова, окремо ванна. Продається з усіма меблями та технікою. Готовий для життя варіант

Героїв Чорнобиля вул., 6

Видова квартира-студія сучасного планування формату "open space" з панорамними видами на ліс. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт із використанням якісних матеріалів, дорогих меблів, та техніки провідних виробників. У оздобленні використано багато натурального каменю - мармур, лабрадорит. Квартира будувалася для себе, продається повністю укомплектована всім необхідним для комфортного життя, формат - "купуй та живи"! На території ЖК облаштована прибудинкова територія, власний дитячий майданчик, зона барбекю, школа раннього розвитку. Територія автономна, закритого типу, є велика паркова зона. Всюди - відео спостереження. Чудова транспортна та побутово-соціальна інфраструктура: супермаркети, школа, ринок в 5-ти хв. До центру на авто 5 хв. Додаткові важливі опції: автономне опалення на ЖК, якісна проводка, тепла підлога, і, важливо, в будинку є укриття! Будинок знаходиться в безпечному місці - поруч немає військових баз, обєктів критичної інфраструктури. Ціна – 125000, торг.

3 кімнатна квартира Перемоги 99.Автономне опалення.

Продам чудову 1-кімнатну квартиру - студію в ЖК Полісся-1. Квартира тепла та затишна. В квартирі зроблений ремонт. Частково залишаються меблі. Автономне опалення, тепла підлога по всій квартирі розділена на зони, що окремо регулюються. Загальна площа 45/18/18. Закрита територія, є дитячий майданчик. На території ЖК є магазини, відділення нової пошти, стоматологічний кабінет. Реальному покупцю невеликий торг.Власник.

владелец
Продам квартиру в новобудові ЖК Полісся

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі (ЖК "Сімейний"): м. Житомир, вул. Домбровського, 75. Квартира-студія на 9-поверсі загальною площею 35 кв.м. Квартира з "чорновим" ремонтом: зроблено електрику, сантехніку, проведено кондиціонер, інтернет, утеплено лоджію, поштукатурено, зроблено стяжку підлоги. В квартирі велика лоджія з панорамними вікнами, автономне електричне опалення, встановлено котел. Оформлено право власності. Будинок зданий в експлуатацію та в ньому вже проживають люди. Без реєлторів.

владелец
Продаж квартири в новобудові

Велика та простора 4-х кімнатна квартира в ЖК "Домашній". 10 секція. Двостороння. Зроблено перепланування. Велика та простора кухня-студія. Три окремі кімнати. Гардеробна. Два санвузли. Ця квартира - чудова основа для реалізації будь-яких дизайнерських фантазій та концепцій. Її просторе планування створює безмежні можливості для створення інтерєру, що відповідає вашому особистому смаку та стилю. Право власності. Можна під єОселю!!!

№ 12298 - 4 к. квартира, Крошня, Євгена Рихлика, 9/9

Исследуйте территорию

Сучасна та розкішна 1-кімнатна квартира в ЖК «Мрія». Район Крошня, вул. Євгена Рихліка, 15. Сьома секція. Будинок зданий в експлуатацію. Можна під єОселю!!! У квартирі зроблений капітальний євроремонт, при якому використовувалися якісні матеріали. Автономне опалення(двоконтурний газовий котел), тепла підлога по всій квартирі. Квартира має спальню, кухня-студія з просторою лоджією, обєднаний санвузол. Кухня укомплектована всіма необхідними меблями та технікою.

№ 12431 - Сучасна та розкішна 1-кімнатна квартира  в ЖК «Мрія

В продажу 1 кімнатна квартира. Зроблене перепланування, велика кухня студія. Окремо спальня Стан під чистове оздоблення, всі виводи зроблені, розведена електрика. 2 виводи під кондиціонер. Вигляд в двір. Місце під велику шафу купе. Санвузол суміжний. Гарний та перспективний район, який розвивається. Хороша транспортна розвязка. База всіх Новобудовав міста Житомир. Консультація по всіх державних програмах ( єОселя, єВідновлення, кредит ВПО, перерахунок). Підбір та попередній прорахунок витрат. Надаються знижки на розробку дизайн-проекту при купівлі квартири. Пропозиція від Агентства нерухомості. Ми знаходимося вул. Київська 40,каб. 203 ( Бізнес центр) Телефон шукайте нижче, Мирного неба.

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК Домашній 2

1 кімнатна квартира в продажі Загальна площа 47.7 м² Цікаве перепланування в практично 3 кімнатну Дві спальні + кухня студія Автономне опалення (2 контурний котел) Будинок у дворі Підходить під квартирантів Простий жилий стан Послуги агенції - 600$

Михаила Грушевского улица, 103, Вокзал, Житомир, Житомирская 42000.0 USD

Продається однокімнатна квартира-студія в сучасному ЖК "Смарт Сіті". Площа квартири становить 32 квадратних метри, правовласність з 2022 року. Ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло в новобудові з можливістю придбання через програму Єоселя. Квартира розташована на 5 поверсі 12-поверхового будинку, з вікон відкривається вид на ТЦ "Глобал". В квартирі виконано чорнові роботи, що дозволяє новому власнику облаштувати житло на свій смак. Ціна пропозиції 35 000 доларів. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири в самому серці міста!

Михаила Грушевского улица, 98А, Богунский, Житомир, Житомирская 32000.0 USD

Продається 3х кімнатна квартира на польовій, район фонтану. автономне опалення. кухня - студія. панельний будинок. не кутова. гарний стан квартири. меблі та побутова техніка. торг.

Полевая майдан, 18, Королевский, Житомир, Житомирская 67500.0 USD

Чудова пропозиція на ТРИКІМНАТНУ квартирув зданій секції комплексу. Цегляна новобудова. Автономне опалення - двоконтурний газовий котел. Європейської якості вікна та фурнітура. Усі лічильники. Комфортне розташування: поряд парк, стадіон, школи, садочки, ексклюзивний дитячий майданчик в дворі комплексу, магазин, кавярня, салон краси. Загальна площа квартири 119, 7 м.кв. Сучасне планування : Простора кухня студія з неймовірною лоджією; 3 просторі кімнати; 2 санвузла; Вартість 107 000 $ За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою: м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 21. або за телефонами: ️+38 (XXX) XXX-XX-XX

владелец
Синельниковская улица, 14/1, Королевский, Житомир, Житомирская 107000.0 USD

1кім квартира в новобудові по програмі ЄОСЕЛЯ 42м2 Середній поверх Зроблено перепланування, кухня-студія, кімната окремо. Розведено електрику, сантехніку та опалення. штукатурка стін під чистове оздоблення. Санвузол тепла підлога , вихід під правльну машину. Ціна 43000$ Консультації по державним програмам кредитування, супровід до оформлення.

Евгения Рыхлика улица, 11А, Житомир, Житомирская 43000.0 USD

Продається 2х кімнатна квартира в центрі. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Цегляний будинок. Кухня - студія. Нова проводка, труби. Продаж квартири з меблями та побутовою технікою.

Киевский 4-й переулок, 19/2, Богунский, Житомир, Житомирская 52900.0 USD

Пропонується до продажу 4-х кімнатна квартира Комфорт-класу в новому будинку, в комплексі з закритою прибудинковою територією в екологічно чистому районі міста Житомир - Корбутівка, біля лісу та річки Тетерів Загальна площа квартири 108 кв.м, розташована на третьому поверсі шостиповерхового нового цегляного будинка з ліфтом класу «А». Простора вітальня кімната зі столовою і кухнею-студіо, а також 3 окремі спальні кімнати, гардеробні, ванна і душова кімнати, 2 балкона. Квартира з висотою стелі 3 метри, що строворює візуально ще більше житлового простору, оздоблена в світлих кольорах, не перавантвжує, а навпаки створює атмосферу затишку та комфорту. Повністю оздоблена мякими та корпусними меблями, вбудованими шафами, а також меблями і всією необхідною побутовою технікою на кухні. Автономне опалення, технологія будування і утеплення будинка (стіна завширшки понад 60см), а також паркетна дошка на підлозі в квартирі додають теплоти в оселі і незалежності від комунальних мереж з теплопостачання. Територія загороджена і знаходиться під постійною охороною. Парковка для машин (два власні паркомісця). На території будинкового комплексу є баня з басейном для мешканців, міста для відпочинку, бесідки з мангалом, дитячий майданчик, павільйон для колясок/велосипедів і таке інше. Тож квартира - «заходь та живи» і не просто так, а в комфорті, теплі і затишку! Дзвоніть, домовляйтесь на перегляд і будете приємно вражені ще безліччю маленьких приємних дрібниць, що роблять життя більш радісним) особливо в сучасному світі

Радонова улица, 5, Богунский, Житомир, Житомирская 119000.0 USD
1 - 24 из 60 результатов