Продам 5ти кімнатну квартиру, в Центрі, вул.С.Бандери/Н.Сотні. Квартира знаходиться на 1ому поверсі, 9ти поверхового цегляного будинку. Квартира простора,має автономне опалення,підігрів підлоги, меблі корпусні,метало пластикові вікна та балкон. Не кутова. Квартиру можна придбати,як для великої родини, так і для ведення бізнесу. Дуже зручне розташування будинку, поряд школа,садочок,ринок Житній,зупинки громадського транспорту.

Степана Бандери вул. (Чапаєва), 15

Продам 5ти кімнатну квартиру в тихому районі в цегляному будинку. Вікна МП. Планування окреме. Колонка. Центральне опалення. Все в охайному стані. Всі питання за телефоном.

Продам 5ти кімнатну квартиру

НОВИНКА! 5 - ти кімнатна дворівнева видова квартира , в новобудові , площею 102 м2 , в молодому районі Житомира. Будинок сданий в експлуатацію. Ціна - 66000 у.о. Можливий обмін. Інші квартири в новобудовах Житомира - вся база! БЕЗКОШТОВНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ , ПО НЕРУХОМОСТІ і ПІДБІР ОБЄКТІВ. Дзвоніть - 09******70

Продам Дворівневу Квартиру в Новобудові
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 5-кімнатну квартиру на Богунії, вул.Клосовського. Вигідне розташування будинку в гарному дворі, поруч є садочок, школа, ринок, магазини, зупинки транспорту. Кімнати всі роздільні, санвузол роздільний, кухня 9.1 квадратних метрів. Також є окрема кладова для зберігання речей в квартирі. Квартира утеплена по фасаду, має своє індивідуальне газове опалення. Встановлені металопластикові вікна, є лоджія- також металопластик. Пропозиція від агентства нерухомості

Велика квартира з автономним опаленням

Пятитикімнатна квартира в районі Промавтоматики, розташована на першому поверсі девятиповерхового будинку, автономне газове опалення, нові деревяні вікна та двері, покриття підлоги - ламінат, балкон засклений. Поруч знаходяться маркети, зупинки громадського транспорту, школа та дитячий садок. Квартира продається з меблями.

№ 12518 - Пятитикімнатна квартира в районі Промавтоматики

Продам квартиру 118 кв м по ул. Домбровского под бизнес, представительство компании, офис. Хорошее расположение 500 м от Сенного рынка , ремонт, 3 окна выходят на ул. Домбровского ( фасад). 1 этаж 10 этажного кирпичного дома, фасад утеплен, металлопластиковые окна, на окнах роллеты, сигнализация, пожарная сигнализация, видеонаблюдение. По документам жилой фонд.

Продам квартиру

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир