1 км квартира 43,3 кв. метрів в жк Смарт Сіті 1 за адресою М Грушевського 98 а. Будинок зданий в експлуатацію!! 7/13, моноліт,автономне електро опалення, не кутова, с/у сумісний,панорамні вікна,гарна вхідна група.котел та бойлер входять у вартість. Вільне планування . Квартира від ВЛАСНИКА!!

Продаж  від власника однокімнатної квактири на Smart City

Лучшая цена в данном ЖК в связи со срочностью! Замечательная евродвушка в новом ЖК. Данная 3я секция введена в эксплуатацию, заселение и получение документов возможно немедленно. Все коммуникации подключены. Простая планировка позволяет сделать большую кухню-гостинную в 25 кв.м. + спальню. Также возможно перепланирование в полноценную двухкомнатную квартиру.

Продажа 1к квартиры 56 кв. м на просп. Независимости 29

Не кутова, квадратний хол, сан.вузол роздільний, мп/о, бойлер, ел.плита, великий балкон на дві кімнати, косметичний ремонт. Залишається вбудована кухня. Лічильник на воду.

Ивана Мазепы улица, 13/2, Центр, Житомир, Житомирская 59000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Смарт Сіті 8/13 67, 3/30Зроблено перепланування.Стан після будівельників.Є-оселя, спец кошти.Код в базі партнера 77

Грушевського, 100, Вокзал, Житомир, Житомирская 60500.0 USD

В звязи переездом в другой город, продам квартиру в новострое от хозяина ЖК Олимпийский 4 этаж, 5 секция, не угловая Квартира выходит на две стороны дома 3 комнаты раздельные (лоджии во всех комнатах) 2 санузла Просторная кухня Автономное отопление Електрика разведена по всей квартире Установлена сигнализация Есть проэкт електрики и эскизы планировки Дополнительные фото и видео могу скинуть в Viber Покажу в удобное для Вас время С реальным покупателем торг

владелец
Продам квартиру 3х комнатною в новострое

Терміновий продаж квартири в ЖК Вернісаж. Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Залишилося декілька квартир в такій ціні і буде тільки дорожче. Смарт квартира загальною площею 24 кв.м. Є світло, вода, каналізація. Не кутова, гарний краєвид. Телефонуйте, терміново продається. Пропозиція від агентства нерухомості.

1 кімн квартира з АО в районі Крошня

Пропонуємо Вашій увазі продаж 3х квартири по вул, Гнатюка, (Л Толстого) Бердичівська 9/9 п, кутова, але дуже гарний краєвид, і є свої переваги бо квартира має 2 лоджії і балкони, всі засклені, 70/40/8 , Квартира дуже чистенька , затишна і домашня, Де хочеться знаходиться і проживати Тихий двір, Поряд транспортна інфраструктура, Вільний продаж, 4В000 у,е Всі подальші питання тільки по телефону, Перегляд в любий зручний для Вас час, ВСІ ПОДАЛЬШІ ПИТАННЯ ТІЛЬКИ ПО ТЕЛЕФОНУ АБО У ВАЙБЕР,

Терміновий продаж затишної 3х кв-ри по вул Гнатюка  48000у е

Сучасний будинок бізнес класу з власною набережною та зоною відпочинку. Неймовірно гарний вигляд з вікна на річку. Район де розвинена інфраструктура, поруч маркети та школи, дитячі садочки. Гарний вибір квартир по приємливій ціні. Якщо цікаво, записуйтесь на консультацію. Можливе розтермінування на вигідних умовах.

1-но кімнатна смарт-квартира в ЖК «Вернісаж». 13/14 поверх ,моноліт. Відкривається чудовий краєвид на місто. Заг.площа 32 м. Зроблена бетонна стяжка. Стан після будівельників. Переуступка

Смарт-квартира ЖК Вернісаж

Не кутова, АО, чудове місцерозташування та транспортна розвязка. Поруч супермаркет, аптека, садочок, школа, ринок. 09******77 Валентина.

Продам 1 кв. в новобудові

ЖК в городе Житомир

Квартира в новобудові на 3-му поверсі, зроблена стяжка у всіх кімнатах, окрім санвузлів та балкону. Будівництво завершено на 100%, всі комунікації підведені , можна робити ремонт та заселятися . Продаж від власників . Переуступка.

владелец
Квартира 82 кв , новобудова

Продається 1-но кімн.квартира з комфортним плануванням, на 10 поверсі, загальна площа 45 м2. Квартира з автономним опаленням. Продаж по договору переуступки.

Продаж 1-но кімн.квартири в ЖК Смарт Сіті 2

Продам хорошу 2 кімнатну квартиру в ЖК Мрія на Покровській, після будівельників, великі кімнати, автономне газове опалення, переуступка.

Продам 2 к Мрія на Покровській

Запрошуємо вас придбати цю чудову 2-кімнатну квартиру у самому серці мальовничого міста Житомир! Розташована в престижному житловому комплексі “Фаворит”. Закрита охоронна територія, великий внутрішній двір з двома дитячими майданчиками і зоною для відпочинку, ландшафтний дизайн, тренажерний зал, салон краси, дитяча кімната, магазин, гостьовий паркінг, аптека, стоматологія, магазин електрики та будівельний магазин. Особливість цієї квартири - великі вікна, які виходять на схід. Ви зможете насолоджуватися світлом та теплом сонячних променів щодня, починаючи ранок з приємного виду. Квартири на останньому 10му поверсі мають додаткові броньовані двері в загальному коридорі. Квартира має просторе планування, чудовий балкон, і два санвузли. Розташування в житловому комплексі “Фаворит” додає значності цій нерухомості. Ви знаходитесь в найбільш затишному та розвиненому районі міста, зі зручним доступом до всіх необхідних сервісів та зручностей. Поруч з комплексом знаходиться ліцей, декілька дитячих садочків, відділення пошти, банку, кафе, магазини. Не пропустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Зателефонуйте нам прямо зараз! +38********19(VIBER)

владелец
2-кімнатна квартира Фаворит

Квартира 2-х кімнатна знаходиться в ЖК Вернісаж Будівництво завершено,в будинку вже проживають люди. 3/14 поверх 81.7кв.м загальна площа 56кв.м житлова 2 санвузли Опалення централізоване. Стяжка всюди окрім санвузлів.Всі комунікації підведені, можна сміливо робити ремонт. Марина АН Оберіг 09******01

Квартира ЖК Вернісаж

Продаж двох кімнатної квартири в ЖК "Мистецькі Ворота". • Зроблено гарний дизайнерський ремонт. • Тепла підлога по всій квартирі. • Двохконтурний котел на опалення та горячу воду. • Дорога та якісна сантехніка. • Оформлено право власності. • Можлива купівля по програмам єОселя, єВідновлення, спецкошти. По питаннях та перегляду телефонуйте.

2-х кімнатна квартира ЖК"Мистецькі Ворота"

Исследуйте территорию

Продається 1 но кімнатна смарт квартира в ЖК Вернісаж на 8 поверсі 14 поверхового будинку. Квартира загальною площею 24 м2 після будівельників. Всі запитання по номеру телефону. Ключі

Продається смарт квартира в ЖК Вернісаж

Продаж 3-х кімнатної квартири в ЖК «Фаворит». • Після будівельників. • Право власності. • Гарне планування. • Зроблена стяжка на підлозі. • Штукатурка стін. • Розведена електрика. По питаннях та перегляду телефонуйте.

3 кімнатна каартира ЖК «Фаворіт»

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Гранд Сіті Домбровський. 11-й поверх в 14-ти поверховому, монолітному будинк.у Метраж 64/34/11. Секція здана. За плануванням забудовника - жовта. Має чудовий панорамний вид з усіх вікон. З кухні великий панорамний балкон - 6,72 м2. В одній з кімнат (20,37 м2) є два вікна, що дає чудову можливість для перепланування. Переуступка за рахунок продавця.

2-кімнатна квартира в ЖК Гранд Сіті Домбровський

ПЕРЕУСТУПКА (без комісії) Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Домбровський у монолітному будинку, площею 65 кв.м., поверх 8/14. Секція здана. За плануванням забудовника - біла. Має чудовий панорамний вид з усіх вікон. З кухні великий панорамний балкон. Гарне планування, не кутова, вікна виходять на вул. Домбровського та вул. Перемоги. Житловий комплекс має велику територію з паркомісцями, кавʼярня, дитячий садочок

владелец
2-х кімнатна квартира ЖК Домбровський

Квартира в найкращому житловому комплексі міста Ж.К Домбровский, 11й видовий поверх, над ним зе три поверхи,неймовірний вигляд з вікна на місто,гарне планування, Автономне опалення, стан після будівельників, переуступка, будинок зданий, працює ліфт.

Продам 2х квартиру в новобудові Ж.К Домбровский

2х кімнатна квартира в новобудові комфорт класу жк Смарт Сіті 1. 7/13 моноліт, 68метрів.не кутова, переплановано.В квартирі зроблено електрику,розведеної сантехніку, опалення,тепла підлога та штукатурка всіх стін.Зареєстровано право власності,тому можна під кредитування та будь яку держ програму..У вартість входять бойлер та котел на індивідуальне електро опалення.

Продам 2х кімнатну квартиру на Грушевського

Мистецькі Ворота” – це 16-поверховий житловий комплекс із власним паркінгом та облаштованою прибудинковою територією у центрі міста. Продаж 2х кімнатної квартири з комфортним плануванням на 15 поверсі, 73,3 М2 загальної. Квартира з індивідуальним електричним опаленням, двозонним лічильником та бойлером. Для дітей у дворі ЖК Мистецькі Ворота облаштують закритий ігровий майданчик. ЖК Мистецькі Ворота розташований у самому центрі соціальної та транспортної інфраструктури міста. Будинок ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ. Ціна 65,500 $ Переуступка Можно під Є-ОСЕЛЯ За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Продаж 2х квартири по Є-Оселя ЖК Мистецькі Ворота

Продається 2-кімнатна квартира площею 66 м.кв в одній з найкращих новобудов Житомира . ЖК Смарт Сіті - житло бізнес-класу. Квартира розташована на 10 поверсі 13 поверхового будинку, друга секція. Ціна 950$ за 1 кв.м Будинок зданий в експлуатацію. Продаж квартири за договором переуступки. Я власник квартири.

владелец
1 - 24 из 34 результатов