Квартира на 1му поверсі, але внизу офіси, високий цоколь, є балкон. Зручне розташування. Вільний продаж

Гагаріна вул., 24

Пропонується до продажу нова та стильна однокімнатна смарт-квартира в районі Музичної фабрики на вулиці Л. Толстого (вул. В. Гнатюка). Квартира розташована на четвертому поверсі десятиповерхового цегляного будинку та має загальну площу 19 кв. м. У квартирі виконано новий ремонт, ніхто не проживав. Встановлено нову сантехніку, електропроводку, душову кабіну, підігрів підлоги, лічильники, бойлер, пральну машину, холодильник, новий диван, вмонтовану кухню, варочну поверхню та меблі. Усі роботи та меблі на стадії завершення та входять у вартість квартири. Це чудовий варіант як для проживання, так і для здачі в оренду. Можливий торг. Квартира вільна для продажу.

Владимира Гнатюка (Толстого Льва) улица, 30, Королевский, Житомир, Житомирская 27000.0 USD

Продається однокімнатна квартира з ремонтом. Цегляний будинок. Нова електропроводка. Нова сантехніка. Металопластикові вікна. Бойлер, лічильники. Меблі на кухні. Шафа купе. ТОРГ.

Владимира Гнатюка (Толстого Льва) улица, 30, Королевский, Житомир, Житомирская 25000.0 USD
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

У квартирі зроблений хороший ремонт. Проведено заміну всієї сантехніки. Є балкон. Встановлена натяжна стеля та ламінат. Дах замінили кілька років тому, тому протікання відсутні. Квартира знаходиться в малосімейці з цегляними стінами. Квартира має гарне місце розташування. Поблизу розташовані зупинки транспорту, аптеки, магазини, паркова зона та ринок.

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ 1 кімнатної квартирич. Торг

Продажа квартир в ЖК, Житомир

Ищите квартиру по локации