Продається 1-но кімнатна квартира в новобудові ЖК Мрія на Покровській. Квартира у ЗДАНІЙ секції. 6-й поверх. Метраж 36м2. АВТОНОМНЕ опалення. В кімнаті є ніша для зони відпочинку або під гардероб та лоджія. Стан після будівельників.

1-но кімнатна квартира в НОВОБУДОВІ Мрія на Покровській 6-й поверх

ЖК «Домашній 2» – це сучасна та вдосконалена версія добре відомого житомирянам житлового комплексу «Домашній» від будівельної компанії «АртХаус Груп». Комплекс складається з одного 11-поверхового будинку комфорту класу, що розташований у мікрорайоні Оліївка Богунського району міста Житомир. Продається 1к СМАРТ квартира, не стандартним плануванням, на 3 поверсі, 35 М2 загальна. Квартира з індивідуальним електро опаленням та вітражним вікном. Розвинена транспортна та соціально-побутова інфраструктура Будівництво за сучасними енергозберігаючими технологіями Два ліфти у кожній секції Гаражні бокси та гостьовий паркінг Закрита територія від авто Дитячий майданчик та зони відпочинку. Ціна 28,000$ Секція ЗДАНА. Працюємо з програмами: - Є-Оселя - Є Відновлення - По перерахунку для військових За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Продаж СМАРТ квартири під Є-ОСЕЛЯ в ЖК Домашній 2

1 кімн квартира в районі ГМЗ в ЖК Вернисаж на 8 поверсі, не кутова, МПВ.. Підключено світло, вода, каналізація. В секції сусіди роблять ремонт і проживають, ліфт працює. Подробиці по телефону. Пропозиція від агентства нерухомості.

1 кімн квартира Крошня
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ЖК «Домашній 2» – це сучасна та вдосконалена версія добре відомого житомирянам житлового комплексу «Домашній» від будівельної компанії «АртХаус Груп». Комплекс складається з одного 11-поверхового будинку комфорту класу, що розташований у мікрорайоні Оліївка Богунського району міста Житомир. Продається 1к квартира, з комфортним плануванням, на 7 поверсі, загальна 43М2 (початкова квадратура була 38,65М2) . Квартира з індивідуальним газовим опаленням. Розвинена транспортна та соціально-побутова інфраструктура Будівництво за сучасними енергозберігаючими технологіями Два ліфти у кожній секції Гаражні бокси та гостьовий паркінг Закрита територія від авто Дитячий майданчик та зони відпочинку. Секція ЗДАНА. Ціна 41,000$ Переуступка. Працюємо з програмою ЕОселя, Е Відновлення, по перерахунку. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Продаж 1к квартири по Е-Оселя в ЖК Домашній 2

Продам квартиру в новобудові міста Житомир , ЖК Вернісаж . Квартира однокімнатна але велика з можливістю перепланування , площа 57,5м2. Вікна виходять в сторону лісу з мальовничими краєвидами . Все поряд ( парк , зупинка , Метро і тд ) . До будинку вже підключено всі комунікації, проводяться ремонтні роботи в під"їзді. Продаж відбуватиметься за договором відступлення майновийх прав.

владелец
Продам квартиру в ЖК Вернісаж 57,5м2

ЖК «Домашній 2» – це сучасна та вдосконалена версія добре відомого житомирянам житлового комплексу «Домашній 2» від будівельної компанії «АртХаус Груп». Комплекс складається з одного 11-поверхового будинку комфорту класу, що розташований у мікрорайоні Оліївка Богунського району міста Житомир. Продається СМАРТ квартира, на 2 поверсі, 35,5М2 загальна. Квартира з індивідуальним ЕЛЕКТРО опаленням. Розвинена транспортна та соціально-побутова інфраструктура Будівництво за сучасними енергозберігаючими технологіями Два ліфти у кожній секції Гаражні бокси та гостьовий паркінг Закрита територія від авто Дитячий майданчик та зони відпочинку. Ціна 28,000$ Секція ЗДАНА! За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Продаж СМАРТ квартири у ЖК Домашній 2

Исследуйте территорию