ПРОДАЖ VIP квартири 95 м² в новому будинку "Премєр Холл" Житомир. Знаходиться в центрі міста по вулиці Перемоги 53. Квартира розташована на 3 поверсі, 11-поверхового, цегляно-монолітного, утепленого будинку. Стан квартири після будівельників, що дає можливість втілити всі ваші дизайнерські рішення. Велика тераса для відпочинку і проведення часу на свіжому повітрі. Еркерні панорамні вікна, що забезпечують просторий вид та максимальну кількість природного світла. Передбачене автономне опалення, що забезпечує комфорт і незалежність від централізованих систем. Квартира має можливість перепланування в 3-кімнатну, детальне планування вказано в оголошенні. Також передбачені паркувальні місця, консьєрж-сервіс та камери відеонагляду для вашої безпеки. Поруч з будинком знаходиться вся необхідна інфраструктура: магазини, ресторани, кафе, школи та дитячі садки. Ця КВАРТИРА ідеальна для комфортного і престижного проживання в центрі Житомира. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПИЗИЦІЯ!!!

Перемоги вул., 53

Пропонуємо вашій увазі ПРОДАЖ 2-рівневої квартири 100 м² в новому, зданому будинку в престижному районі біля Бульвару в Житомирі. Будинок на балансі ОСББ, має закритий двір з автоматичними воротами та парковкою, що забезпечує вам максимальний комфорт та безпеку. Квартира готова до втілення ідей ремонту, бонусом є ГОТОВИЙ ДИЗАЙН ПРОЕКТ. ОГЛЯДОВИЙ ПОВЕРХ!!! Квартира має автономне опалення 2х контурний котел, 2 санвузли та 2 великі балкони, що дозволяє вам насолоджуватися прекрасним видом на місто. Для інвесторів ця пропозиція є особливо вигідною, оскільки є можливість розділити квартиру на дві окремі для подальшої здачі в оренду або перепродажу. Не упустіть шанс стати власником цієї розкішної квартири, яка поєднує в собі комфорт, стиль та вигідну інвестицію. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

возможна продажа по єОселя
Театральна, 21

• Продаж • ЖК Мрія • тип: 1 кімнатна • площа: 26.7 м² • поверх: 7/10 • Вартість: 24 500$ БЕЗ КОМІСІЇ ! • Секція здана в експлуатацію, стан після будівельників. Додатково можна придбати комірку. Наші соцмережі: Інстаграм: rieltor.zhytomyr Телеграм: realestatezt Додаткова інформація за телефоном.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира в центрі міста, жк Гранд Сіті, не кутова, гарний краєвид на місто. Квартира сонячна та простора, 46,5м. Автономне опалення. Після будівельників. Переуступка. Здача будинку- 4й квартал 2024року, але в свою квартиру ви вже можете зайти і "пощупати"))

Домбровського вул., 3

Продається унікальна квартира в найкращому ЖК Житомира - "Преміум Парк", з вікон якої відкривається вигляд на підвісний пішохідний міст, Шодуарівський парк та річку Тетерів. Квартира розташована на 12-му поверсі, має хороше планування та простору лоджію. Характеристики: Загальна площа: 39,5кв. м Площа кухні: 13 кв. м Площа кімнати: 20 кв. м Опалення: індивідуальне газове Житловий Комплекс "Преміум Парк": Розташований в парковій зоні. Секція на етапі закінчення будівництва, планується введення в експлуатацію весною, початок 2 кварталу. Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та затишок. Вартість - 39 000 дол. (Переуступка) Пропозиція від АН Житомир.

Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

Продається квартира загальною площею 60м2,яка знаходиться на 8 поверсі 10-поверхового будинку. Зроблена стяжка та розведена електрика.Є паркінг та дитячий майданчик.Розвинена інфраструктура,5хв.до громадського транспорту.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11к

Сьогодні ви маєте чудову нагоду придбати 1-кімнатну квартиру в центрі міста за 42600$. Надійний забудовник та гарний район, в межах якого є вся необхідна інфраструктура. Цікавить пропозиція? Телефонуйте або пишіть у телеграм/вайбер.

Грушевського, 98

Сьогодні ви маєте чудову нагоду придбати 2-Кімнатну квартиру в центрі міста за 60500$. Надійний забудовник та гарний район, в межах якого є вся необхідна інфраструктура. Цікавить пропозиція? Телефонуйте або пишіть у телеграм/вайбер.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98

У квартирі вже зроблена тепла підлога, електрика, встановлена сантенхніка, шпаклівка та стяжка стін. Придбавши квартиру, ви також отримаєте електричний котел для опалення, бойлер та сучасний дизайн-проект з усіма розмірами та приблизним кошторисом проекту. Ціна - 85800 $

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98а

Право власності, можна перепланувати в 2-кімнатну, сусідні квартири заселенні. Можливий продаж по єОселі. Ціна 52 900 $ Телефонуйте або пишіть у телеграм/вайбер.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98а

ЖК в городе Житомир

Квартира в новому будинку на Малікова, закрита теріторія двора, відеонагляд, гарний краєвид. Основні будівельні роботи вже зроблені: тепла підлога, шумоізоляція, сантехнічні роботи та електрика. Стіни поштукатурені, підлога залита. Залишилось тільки доробити оздоблювання. Поряд школа, садочок, ринок, магазини, зупинка та парк відпочинку

Польський бульв., 5

владелец
Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

Велика 2 кім квартира готова до ремонту. Центр поверх 4 з 12 площа 98,3 м2 Будинок зданий з усіма комунікаціями. Гарне планування: кухня з лоджією, кімната, гардероб, великий санвузол!

владелец
возможна продажа по єОселя
Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

Продається сучасна однокімнатна квартира з неймовірним виглядом на фруктовий сад🔑в новобудові. Паркова частина м. Житомира. Будинок новий, цегляний, утеплений мінеральною ватою, оздоблений клінкерною цеглою. Встановлене: автономне опалення - двоконтурний газовий котел, європейської якості вікна та фурнітура. У квартиру заведені сучасні нові комунікації і встановлені усі лічильники. Зручна інфраструктура. Загальна площа квартири 61,4 м2, 11/12 поверх: ➡️Кімната 22,6 м2 з неймовірною лоджією ➡️Простора кухня-вітальня 30 м2 з лоджією ➡️Сумісний санвузол 5,1 м2 ➡️Хол 3,7 м2 Вартість - 68 000 $ За більш детальною інформацією телефонуйте: ☎️+380978769602 або пишіть в приватні повідомлення👌

владелец
Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

Продається однокімнатна квартира з великою кухнею, 9 м2. Панельний будинок. Не кутова. Балкон з кухні. ТОРГ.

Проспект Миру, 7

Исследуйте территорию

1 кімнатна квартира ✅ 41 м² ✅ перепланування ✅ 9 поверх ✅ переуступка 2 кондиціонера, стяжка, тепла підлога, штукатурка. 💥 єОселя

возможна продажа по єОселя
Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 13

1 кімнатна квартира З великою площею 49 м², є можливість перепланувати в 2 кімнатну квартиру. Стан після будівельників. Всі питання за телефоном

возможна продажа по єОселя
Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

В продажу 1 кімнатна квартира, можна взяти в розтермінуванням. Велика простора кухня з панорамною лоджією. Кімната площею майже 17 м² з гардеробною. Санвузол суміжний. Гарний вигляд з вікон. Консультація та супровід по всіх новобудовах Житомира.

Сурина Гора вул. (Маликова), 8а

В продажу простора 2 кімнатна квартира загальною площею 78 м² Квартира двостороння, великий та просторий коридор. Загальна кімната з можливістю перепланування Простора кухня з панорамною лоджією. Спальня кімната правильної форми. Санвузол роздільний. Підбір, консультація та супровід по всіх новобудовах міста, працюю з державними програмами. Відео з оглядом квартири в tiktok @ yuliyatsalko

Сурина Гора вул. (Маликова), 8а

💎 Ексклюзивна пропозиція в м. Житомирі, ЖК "Фаворит": простора 2-кімнатна квартира з панорамним видом на 10 поверсі, що наповнює кожен день сонячним світлом та енергією.💎 🌅 Світанок як витвір мистецтва: унікальна можливість зустрічати ранок з чашкою кави, милуючись захоплюючим краєвидом. 🛋️ Ваш особистий райський куточок: Спальня господарів (21 м²). Простір з розкішним ліжком та каміном, кріслом для читання та власною гардеробною стане вашим приватним оазисом. 🏞️ Простір для творчості: Друга кімната (18 м²) має вихід на лоджію - це полотно для вашої фантазії. Тут може бути дитяча кімната де Ваші діти будуть навчатися і розвиватися, або функціональний кабінет для роботи та натхнення. 🍳 Кулінарні шедеври з видом на місто: простора кухня з балконом стане ідеальним місцем для приготування улюблених страв та насолоди ранковою кавою з панорамним видом. 🛡️ Безпека та комфорт: Закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням; Кодові замки на вході в ЖК, підїзді та додатковий тамбур з броньованими дверима для 10-го поверху. Швидкісний ліфт Otis для Вашої зручності; Чисті та доглянуті коридори, привітні сусіди; Професійне обслуговування будинку; 🌳 Життя у комфорті: Два великі дитячі майданчики, спортивні зони та місця для відпочинку; Тренажерний зал, магазин, салон краси та кавярня на території ЖК; Поруч школа - ліцей, дитячі садки, поліклініка та центральний парк. Зручна транспортна розвязка та близькість до магазинів та аптек. 📞 Не пропустіть свій шанс! Телефонуйте зараз та записуйтесь на перегляд цієї унікальної квартири. Ваш новий дім чекає на Вас у ЖК "Фаворит"!

владелец
возможна продажа по єОселя
Вітрука вул., 6Б

Чудова простора квартира. Зроблена стяжка полу та стін, проведена ел.енергія, виводи під сантехніку (інсталяція), радіатори, балкон.

возможна продажа по єОселя
Незалежності просп. (Ватутіна), 29

Продам 1но кімнатну студію+ спальня,м.Житомир, квартиру в новобудові , вул Східна, 2 поверх, 52 м кВ, з 2х контурним котлом та лічильниками, будинок цегляний ведений в експлуатацію. Поряд школа, близько до ТЦ Глобал, ціна 49000 Дол. Тел. 0979198686

Східна, 56

квартира в зданому будинку не кутова

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

1 кімнатна квартира можливе розтермінування без першого внеску

Червоний пров., 41а
1 - 24 из 400 результатов