Продається 4-х кімнатна квартира по вулиці Хмельницького. Є лічильники на воду, газ, двотарифний на світло. Квартира світла, простора. Загальна площа 83 кв.м. Продається частково з меблями. Замінені вікна на металопластикові, натяжні стелі,кондиціонер.Квартира одна на поверсі.Можна залишати на поверсі велосипед, дитячий візочок та інше. Є тех.поверх.

власник
4х кімнатна квартира по вул.Хмельницького

ПРОДАЖ квартири з автономним опаленням повністю укомплектована, 4-х кімнатна квартира з автономним опаленням в місті Жовті Води, новий мікрорайон по вулиці Грушевського. Поряд 8 школа. Неподалік дитячі садочки. В 5-7 хвилинах ходьби магазин Велмарт, АТБ, COMFY , Аврора, Таїс та Варус до дому проходить аллея із різноманітних магазинчиків та кафе. По дорозі неподалік знаходиться платна автостоянка. Квартира розташована в 9 ти поверхового будинку на 6-му поверсі. Є ліфт. Квартира, простора , не кутова, стіни та підлога утеплені, підлога обігрівається, Дуже тепла взимку, температура без включеного опалення 18-19,5 градусів. Вікна металопластикові трикамерні. Велика лоджія з освітленням, дві кладові Зроблений якісний євроремонт. Повністю укомплектована технікою та меблями. Двухконтурний італійський котел та пральна машина італійської збірки, кондиціонер. Загальна площа 77.1 м2 Площа кухні 8.3 м2 кімнати окремі Санвузол окремий, в кахелі . Опалення індивідуальне газове. У всіх кімнатах чугунні батареї нового зразка. Вікна, лоджія металопластикові, З техніки: телевізор, пральна машина, , холодильник, варильна панель, духова шафа, кондиціонер, водонагрівач Меблі: Великі шафи , великий розкладний диван у вітальні, 2- ліжка для діток, велике двухспальне ліжко для дорослих, 2 -і мебльовані стінки з компютерними столами дуже гарна кухня, 4 стола (3 офісні та стікляний кухонний), 6 стільців (2 з яких офісні). А також сучасний тренажер. Будинок знаходиться в безпечному та затишному місці. Неподалік знаходяться доросла, дитяча поліклініки та пологовий будинок, речовий та харчовий ринок. Недалеко від будинку знаходиться платна автостянка та проходить аллея із різноманітних магазинчиків та кафе. ХОРОШІ СУСІДИ. Квартира варта вашої уваги

власник
Продаж 4кімнатної квартири з автономним газовим опаленням м.Жовті Води

Продается 4-х комнатная квартира с автономным газовым отоплением, в жилом состоянии, частично с мебелью, по ул.Бульвар Свободы(Петровского) дом 56, 1 подьезд, 2 этаж, квартира угловая, у дома высокий цоколь. Остается стиральная машина, холодильник, кухонная мебель, и другое, в ванной функционирующий полотенцесушитель от автономного отопления. В квартире две большие кладовки, одна из коридора, вторая из большой проходной комнаты, остальные 3 комнаты раздельны.

власник
4-х комнатная квартира, автономное отопление
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

власник
Продається 4-кімнатна квартира з автономним газовим опаленням