2 кімнатна квартира в цегляному, відомчому будинку на 5 із 5 поверсі по вулиці Єфремова, місто Львів. Загальна площа 64.1 м.кв., житлова 35 м.кв., кухня 11.5 м.кв. Центральне опалення. Колонка на гарячу воду. Роздільний санвузол. Квартира двостороння, простора з дуже гарним краєвидом. Просторий балкон. Квартира потребує ремонту. Готова та вільна до продажу. Не проїздна вулиця з дитячим майданчиком. Розвинута інфраструктура, поруч школи , садочки, парк, магазини. Код обєкту 13851.

Академіка Сергія Єфремова вул., 10

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, вулиця Єфремова, 13 (Київська 20) Кількість кімнат - трикімнатна квартира. Поверх - 4 з 5 Тип будинку - новобудова 2003-го року. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 99,2 м2, житлова - 56,2 м2, кухня - 18,8 м2. В квартирі зроблений євроремонт, частково продається з меблями і побутовою технікою. Квартира двостороння. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Балкон - один (виходить у внутрішній двір будинку). Санвузол - один, роздільний. Особливості даної квартири - тепла в зимку і прохолодна влітку - стіни в дві цегли, ззовні утеплені пінопластом, висота стелі 3 метри. На кожному поверсі будинку всього 2 квартири, чистий і доглянутий підїзд. Наявний гостьовий санвузол і окрема ванна кімната. У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ ГАРАЖ НА ОДНУ МАШИНУ. Площа гаража - 19,7 м2. Поруч з будинком: супермаркети і нішеві продуктові магазини (пекарні, магазини сирів, тощо), Привокзальний ринок, школа №55, Ліцей №10, дитячі садки, університет «Львівська політехніка», відділення НП, поштомат, тощо. Код об’єкта: 1904

Академіка Сергія Єфремова вул., 13

Продаж 2-х кімнатної квартири вул, Єфремова 5/5ц 64,5/40/14 Будинок збудований по спецпроекту кімнати та вигоди ізольовані ,в одній кімнаті велика лоджія в іншій еркер , є 3 комірчини , частково поміняні вікна квартира світла простора але без ремонту , ціна 75тис

Академіка Сергія Єфремова вул., 37
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 3-кімнатної квартири на вул. Єфремова [#17855]. Площа 87.8/56.1/13.6м², третій поверх. Австрійський будинок, правильне планування квартири, вхід парадний в коридор. Висота стелі 3.4 м. Залізобетонне перекриття, всі кімнати ізольовані, з кухні є вихід на відокремлений балкон з видом у внутрішній двір. Квартира без ремонту, вікна на дві сторони, світла. До квартири належить підвал площею 6м². Вартість 135 000$ Є можливість розтермінування оплати послуг агентства. Надаємо фіскальний чек про оплату послуг.

Єфремова, 7

Продаж 3 кім.квартири в гарному районі по вул.Єфремова, пл.96м.кв, дворівнева, поверх 3/3 австрійський будинок, євроремонт, два санвузла, двохфункційний котел, три кондиціонери. на першому поверсі: коридор,санвузол,кухня, кімната, на другому поверсі: коридор,санвузол і дві спальні.

Єфремова, 5

Студія вул.Єфремова 11 перший низький поверх евроремонт опалення єлектричне…. підігрів підлоги ! паркоміця на дві машини.. сусідів не мае поруч! Комерція кухня душ все зроблено для житлового фону!

владелец
Студія Льві Єфремова 11

Продаж 3-кімнатної квартири у Австрійському будинку Локація: вул. Єфремова,7 3 поверх Парадний вхід Площа:87,7 м2 Підвал:6м2(12м2 поділених навпіл з сусідами) Пічне опалення, газ. Газова колонка. Збережена автентика: столярка,паркет, пічки. Кухня з виходом на власний балкон Кімнати правильного планування, є анфілади. Ванна із тераццо на підлозі. Квартира під реставрацію. Сонячна, простора Високі стелі

Продаж квартири по вул.Єфремова ТОРГ

Чудова інвестиційна пропозиція. Затишна, спокійна вулиця, хороша інфраструктура, поруч маркет, магазини, салони краси, чудова транспортна розвʼязка, трамвай, до центру пішки 15хв. Чудово збережений будинок та підʼїзд У внутрішньому дворі кафе та відпочинкова зона, достойні сусіди. Поверх - 3 із 4 Площа - 87.8 Також є підвал - 6м2. Висота стелі 3.10 Кухня з особистим балконом Ізольовані кімнати Залізобетонне перекриття Автентичні пічки Вікна та двері можна реставрувати чи замінити. Ціна - 135 000$ Деталі за тел.

Продаж 3к квартири, центральна частина міста, вул. Єфремова 7, з/б

Продається ,,3 х квартира в єлітному районі,Чистий підїзд,житловий стан,спокійні сусіди,чудове місце розташування.Неполалік, центр, привокзальній ринок,садок,школа.

Продаж3 кімнатна квартира,вул.Єфремова

Продаж! $ 130 000 3кім. Єфремова 3/4ц. (Австрійський) 100м² індивідуальне автономне опалення Парадний вхід в коридор, вікна на дві сторони, паркет, рідна столярка Антикварні пічки, балкон без ремонту, залізобетонне перекриття і сходи Правильне планування, кімнати ізольовані Висота стелі 3.4м Розвинута інфраструктура Чудова інвестиція під оренду При купівлі квартири у подарунок страховка! Є фото Дзвоніть на мобільний!

Продаж квартири вул. Єфремова

ЖК в городе Львов

Пропоную на продаж двох кімнатну квартиру в престижному Франківському районі по вул.Єфремова в австрійському будинку. Квартира розташована на першому високому поверсі з окремим входом. Є власне маленьке подвіря з ялинками і місцем під барбекю. Вікна з кімнат виходять в затишне подвіря,є парковка біля будинку. Квартира правильного планування, двостороння, кімнати ізольовані,вхід в коридор,вигоди разом,5,4м.кв. 55,5/10,9×17,1/10,1 В квартирі зроблений ремонт, опалення 2-ф газ, котел,є підігрів підлоги.Н=3,15.Перекриття залізобетон. Квартира продається з вмонтованими меблями та побутовою технікою. Дуже затишна і комфортна для проживання. Розвинена інфраструктура,поряд зупинка транспорту, магазини, маркети, торгово-спортивний комплекс"Leoland", дитячі садочки та школи, Університет "Львівська Політехніка", Лісотехнічний Університет, Університет Франка, лікарня,до центра міста 20хв.пішки. Ціна 92000$

Продаж 2-кім. вул.Єфремова