Це безперечно НАЙКРАЩЕ планування по проспекту Гагаріна (Університетському). Ви просто роздивіться фото з планом - це ж мрія - кухня 9,4 м2, дві окремі кімнати нормальних розмірів. І велика рідкість - простора лоджія на першому поверсі. Є Хол і окрема Гардеробна. Ви уявляєте - це двокімнатна квартира а площа її майже 60 м2. Таке унікальне планування є лише на першому поверсі, абсолютно унікальне. Перший поверх вже став абсолютним ХІТОМ - тут завжди є вода і байдуже на виключення світла (в сенсі байдуже чи працює ліфт). Будинок доглянутий і проблем з підвалом абсолютно ніяких немає. Локація у нас Найкраща - це 96 квартал біля Єсеніно. Затишне спокійне подвіря, та через 3 хвилини Ви в центрі усіх подій - 95 квартал, Сільпо, найкращі кавярні та ресторани - ВСЕ поруч. Як люблять писати - Не зіпсована чужим ремонтом ))) Ми знаємо, що зараз ремонт дорогий та якщо його десь і робити - то саме в такій квартирі. Ще трохи зусиль і вона стане НЕПЕРЕВЕРШЕНОЮ. Вона вже вільна і абсолютно готова по документам, без будь-яких тонкощів. Телефонуйте - ключі у нас і ми швидко організовуємо перегляд.

Єсеніна вул., 13

В центрі міста, по вул. Єсеніна, напроти комплексу "Єсеніно", квартира в гарному стані, 9/9, криша в порядку, є технічний поверх, двухстороння, мебльована, натяжна стеля, балкон, лоджия, вхід на балкон із зали, на лоджиї є вбудований мангал, вікна та труби замінено, підлога - лінолеум, кухня вмонтована, бойлер, перегородка з сусідами, чистий двір і під"їзд, поруч СТ, магазини, зупинки, парк.

Єсеніна, 13

Квартира знаходиться в сердці міста, 96 квартал. Поблизу вся необхідна інфраструктура - швидкісний трамвай, супермаркети, ТРЦ, Міськвиконком, сквери, кафе. Будинок в ОСББ, тихий, закритий з усіх сторін від сторонніх двір (паркан, автоворота), облагороджена територія. Квартира потребує ремонту, так що можете сміливо втілювати в життя свої дизайнерські мрії. Ідеальний вибір для тих, хто шукає житло в центрі міста.

владелец
2х кімн. квартира. Есеніна, 1
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Надзвичайна квартира напроти Флайпарку на 96 кв. 3 поверх, тихий двір, свіжий авторський ремонт. Меблі і техника. Балкон і лоджия (тепла). Робилося для себе. Але... Ця клята війна... З вами завжди на звязку і готові для показу. Мирного неба і скорішої перемоги нам всім!

Елітна трьошка, свіжий ремонт, меблі, техніка, Єсеніна 13.

Продаж трикімнатної затишної квартири по вулиці Єсеніна 13! Відмінна локація, в центрі 95-96 кварталу, не червона лінія, тож без зайвого шуму. Видовий 9\9 поверх, є технічний поверх, дах перекрито, без жодних нарікань. Подача тепла зверху, тож квартира тепла в опалювальний сезон з мінімальними витратами тепла. Основні характеристики цієї квартири: Загальна площа: 61 м2 Житлова площа:38 м2 Кухня: 8,5 м2 Квартира має три окремі не прохідні кімнати, балкон, та лоджія з мангалом ! Продається з усіма меблями та технікою, яка представлена на фотографіях Будинок знаходиться на вулиці Єсеніна та має безліч переваг, серед яких: будинок належить ОСББ, усі лічильники присутні та опломбовані, нова дорога що веде до будинку, чистий підїзд, для малечі в дворі облаштовано дитячий майданчик, тощо. Неподалік розташовані супермаркети, заклади харчування, ТЦ, школи та дитячі садки, що забезпечить вашій родині зручність та доступність всіх необхідних об’єктів інфраструктури. Зателефонуйте нам щоб дізнатися більше та організувати перегляд. Це неповторна можливість стати власником цієї неймовірної квартири, яка готова до вашого переїзду!

Продаж трикімнатної квартири на Єсеніна!

Квартира після капітального ремонта 2023р. Мінялось абсолютно все. Дуже зручне розташування, в центрі міста (поруч з розважальним комплексом FUN PARK по вул. Єсеніна). Дуже зручна планіровка, квартира тепла, третій поверх. Ремонт виконаний якісно, та з якісних матеріалів. Присутній торг.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру (95кв. на вул Єсеніна)

Продается трехкомнатная квартира на 96-м квартале, ул. Дудаева (бывш. Есенина), расположенная на третьем этаже девятиэтажного дома (чешской планировки). Общая площадь квартиры - 65 квадратных метров, все комнаты раздельные, не угловая, двусторонняя: - Комнаты: 17 кв.м, 12,8 кв.м, 9,4 кв.м - Кухня: 9,5 кв.м (увеличена за счет кладовки) - Балкон: 9,5 кв.м, смежный с кухней, с возможностью увеличения на один квадратный метр В квартире выполнен капитальный ремонт с полной заменой всех коммуникаций: - новая электропроводка - стены, полы, потолки - выровнены, - установлены металлопластиковые окна, лоджия и балкон застеклены так же застеклены - новые трубы на воду + канализационная - раздельный санузел облицован плиткой, установлена новая качественная сантехника, бойлер - межкомнатные двери выполнены из натурального дерева - молы выровнены и покрыты ламинатом, на кухне - плитка - встроенная кухонная мебель + техника, выложен рабочий фартук из плитки - в гостиной комнате установлен кондиционер. Удобное расположение в благоустроенном районе. Квартира находится в тихом месте, окна не выходят на центральную дорогу, что обеспечивает тишину и покой. В непосредственной близости находятся все необходимые объекты инфраструктуры: центральный проспект, сквер, школы, детские сады, магазины и торговые площади. Эта квартира идеально подходит для тех, кто ценит комфорт и качество. Готова к заселению и ждет своих новых владельцев. Звоните для записи на просмотр!

Продается 3х комн. чешка на 96-м квартале, ул. Дудаева (бывш. Есенина)

Продажа трёхкомнатной квартиры на Есенина. Комнаты раздельные. Четвёртый этаж общяя площадь 68 квадратов.квартира под ремонт но жить можно. документы готовы ждём на просмотр

Продажа 3 комнатной в центре

ЖК в городе Кривой Рог

География, Кривой Рог