В КВАРТИРІ ОСТАЄТЬСЯ ВСЕ ! Нічого не забираю ! Квартира руминська 70кв м.Долинска Кіровоградська Обл . Квартира на 7 поверсі в домі є ліфт ! Косметичний ремонт робили 3 роки тому ! Квартира двостороння є два балкона ! Санвузли роздільні ! В квартири є все нелбхідне для комфортного проживання ! Є відео обзор !

власник
Нова, 70

Продаж квартири руминського планування трьохкімнатна гарне розположення поряд школа , магазини ,квартира знаходиться за адресою вулиця нова 64 . Більш детальніше роскажу телефоном .Присутній торг!

власник

Продам квартиру по вулиці Новій, в новому будинку, квартира пуста під ремонт , в квартирі є лічильники світло , вода, поміняна каналізація, нові вікна ,двері ,поміняна нова проводка, в квартирі 3 кімнати дуже зручне і гарне розташування, 2 балкони на перед дома і на зад дома, поруч атб, варус, школа, садочок, гарна транспортна розвʼязка, в домі новий ліфт знаходиться квартира на 6 поверсі углова але утеплена ! Торг при зустрічі, з документами порядок, боргів немає !

власник
Продам квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х кімнатну квартиру чешського планування на 9 поверсі. Або обміняю на будинок чи на квартиру з доплатою. Пластикові вікна,заскленний балкон.В ванній кімнаті та кухні зроблений ремонт. Встановлений фільтр для питної води. Лічильники на воду та газ. Поряд школа,лікарня,магазини. Боргів за квартиру немає. Всі питання за телефоном:06*********79.

власник

Терміново, в звʼязку з виїздом, продам затишну, світлу, комфортну для життя в ідеальному стані з меблями та побутовою технікою трикімнатну квартиру чешського планування. Всі вікна в квартирі металопластикові, замінені вхідні двері. Ванна кімната обладнана сучасною душовою кабінкою. В наявності бойлер, пральна машина, кондиціонер, холодильник та ін. Реальному покупцю торг!

власник
Терміново!!! Трикімнатна квартира чешського планування.

Продам 3-х кімнатну квартиру. Загальна площадь 69.1 7 поверх Ліфт новий,ремонт в підʼїзді новий Торг умістин Можливий обмін на будинок в Долинській

власник
Продам 3-х квартиру

Ремонт в підʼїзді новий, новий ліфт, електронний замок на підʼїзді. Вода підведена, опалення централізоване. Торг умістин. Можливий обмін на будинок!

власник
Соборности Украины (Ленина) улица, 54, Долинская, Кировоградская 12000.0 USD