Продається світла дуже гарна і простора трьохкімнатна квартира в самому центрі м.Долина по вул.Грушевського 15, ЖБ "Сонячна Долина". Власник. - Зданий будинок; - Стіни цегляні, будинок утеплений пінопластом; - Хороше планування; - Панорамні, двокамерні вікна Viknaroff; - Якісні вхідні двері; - Чудовий краєвид з вікна не залишить Вас байдужим до цієї квартири; - На даху будинку зроблена простора відпочинкова зона; - 1 (один) підїзд - 2 (два) ліфти для Вашого комфорту; Поруч є школа, дитячий садок, розвинена інфраструктура різних магазинів та супермаркетів. В пішій доступності міське озеро з зонами відпочинку. Місце, звідки зручно дістатися в будь-який куточок міста. Можливий обмін на комерційну нерухомість в м.Долина або м.Івано-Франківськ

власник
Продається 3-кім.! Зданий Елітний будинок! Центр!

Продам 3-ох кімнатну квартиру на першому поверсі в м.Долина по вул. Обліски 20/21.Частково з ремонтом.Двохстороння. Є газова колонка і конвектор.Можливість добудови ззаду будинку.Можливий варіант під комерцію..Квартира світла і чистенька готова до комфортного проживання.

власник
Продам квартиру на першому поверсі

Продам в центрі міста трьох кімнатну квартиру в новобудові (сирець) загальна площа 94,7 кв.м. в м. Долина вул. Довбуша 6, другий поверх є можливість добудувати велику терасу, в квартиру підведений газ лічильник запломбовано, підведено світло та вода потрібно починати ремонт, балкон лоджія засклений, а також є підвал… Квартира велика простора… За деталями в приват….Ціна 600 $ кв.м.

власник
Квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-кімнатну квартиру в новому будинку. Просторий, тихий, швидкісний ліфт. Охайний підїзд. Великий балкон. Зручні кімнати квадратної форми. Товста стіна 55см.+15см. утеплення. Хороші сусіди. Чудовий краєвид. Затишний двір. 5-ти камерні вікна, 2-камерний склопакет(3 стікала). Зроблено електромонтажні роботи. У ціну входить підвал. Вхід в підїзд, та ліфт на магнітах. Можливий торг.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру

Продається 3х кімнатна квартира на 1 поверсі по вулиці Героїв України 4(колишня Пушкіна) можливо для комерції та для проживання, вікна виходять на дві сторони. Детальніше за номером телефона 09******04

власник

Житлові комплекси у Долина