Продам чудову квартиру на 8 поверсі вікна якої виходять у двір. В квартирі чорнова штукатура, вмонтовані лічильники обліку комунікацій. Якісні броньовані двері з МДФ накладками та змонтованими броньованими накладками на замках. Хороші вікна Viknaroff 5кам.профіль. Будинок розташований в центрі міста по вул. Грушевського 15А, зданий. Будівництво-цегляне.По периметру ззовнішні утеплений пінопластом 10см. В будинку є 2 сучасні безшумні ліфти. Щоб домовитись про огляд -телефонуйте.

Продаж квартири в зданому будинку

Продається 1- кімнатна квартира в м.Долина, 2 поверх, р-н Обліски. Поряд дитячий садок та школа, недалеко від центру. Ціна 21000$,торг можливий при огляді.

власник
продаж квартири по Облісках

1-кімнатна квартира площею 43,74 м2 в ЖК «Паркова Долина». Простора кухня має більше 12 м2 – тут буде приємно і затишно проводити час, як із сім’єю, так і з друзями. Велика світла кімната 14,66 м2 якраз ідеальна по розміру для молодої сім’ї, просторий коридор з вдалим місцем під гардероб та велика функціональна ванна кімната – в квартирі є все для комфортного життя! На старті бронювання на вас чекає найвигідніша ціна та розтермінування аж до 2 років! Чудовий варіант для спокійного сімейного життя в затишному районі, поруч біля школи, садочка. Великий вибір планувань, які ви зможете оглянути онлайн або завітавши на консультацію у Відділ продажу. Паркова Долина - цегляний 2-секційний будинок. По периметру будинок буде утеплений, встановлено якісні вікна з енергозбереженням. Всі комунікації будуть заведені до квартир та встановлені лічильники обліку.

1-кімнатна квартира ЖК Паркова Долина, вул. Котляревського 23
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1-кімнатна квартира площею 42,69 м2 в ЖК «Паркова Долина». Простора кухня має більше 13 м2 – тут буде приємно і затишно проводити час, як із сім’єю, так і з друзями. Велика світла кімната 15 м2 якраз ідеальна по розміру для молодої сім’ї, просторий коридор з вдалим місцем під гардероб та велика функціональна ванна кімната – в квартирі є все для комфортного життя! На старті бронювання на вас чекає найвигідніша ціна та розтермінування аж до 2 років! Ми БК Ковчег Девелопер розробили для вас чудовий проєкт в якому є хороший вибір раціональних планувань квартир, також є кладові приміщення на поверсі . Задіяні сучасні технології у будівництві відповідно до норм. Місце розташування даного комплексу є безумовною його перевагою. Поруч школа, поліклініка, в будинку передбачені комерційні приміщення, що забезпечить розвиток інфраструктури району. Також діє Соціальна програма - знижки 5% для ЗСУ , медиків, волонтерів. Телефонуйте та записуйтесь на консультацію.

Продаж 1-кімнатної квартири  в ЖК Паркова Долина

До вашої уваги 1-кімнатна квартира площею 46,23м2. Простора кухня має 14м2, тут легко розміститься як робоча кухонна зона, так і відпочинкова. Житлова кімната досить функціональна для затишного проживання! Пропонуємо розтермінування аж до 2 років! ЖК Паркова Долина -цегляний 2-секційний будинок. По периметру будинок буде утеплений, встановлено якісні вікна з енергозбереженням. Всі комунікації будуть заведені до квартир та встановлені лічильники обліку.Щоб домовитись про оглад та консультацію телефонуйте!

Продаж квартир в новому ЖК Паркова ДОЛИНА

ЖК «Паркова Долина» це про просторі та функціональні планування. До вашої уваги 1-кімнатна квартира площею 42,69м2. Простора кухня має 13,7 м2, тут легко розміститься як робоча кухонна зона, так і відпочинкова. Житлова кімната 15м2 ,велика функціональна ванна кімната – в квартирі є все для затишного проживання! На вас чекає розтермінування аж до 2 років! ЖК Паркова Долина -цегляний 2-секційний будинок. По периметру будинок буде утеплений, встановлено якісні вікна з енергозбереженням. Всі комунікації будуть заведені до квартир та встановлені лічильники обліку.Щоб домовитись про оглад та консультацію телефонуйте!

Квартира в ЖК Паркова Долина по вул. Котляревського

1но кімнатна квартира на 2му поверсі в самому центрі міста. Розкішне розташування, поряд ТЦ, Садік, школа, магазини, аптеки, зупинка. Дитячий майданчик у дворі. Закритий двір зі шлагбаумом. Розміщення квартира в середині будинку. Сучасне планування. Квартира світла. 1-но кімнатна Поверх: 2 Кімнат: 1 Площа: 44,9 м.кв Висота: 2,85 м Клас: Комфорт Вхідні двері: металеві з МДФ накладками. Замок KALE ; Mul-T-lock Утеплення: пінопласт 12 мм Вікна: Профіль п"яти камерний 70 мм з енергозберігаючим склопакетом 32 мм. Лічильники: газ, вода, світло Штукатурка: чорнова Стяжки: в жилих кімнатах Заведено в квартиру: кабельне, інтернет, Домофон з відео наглядом Будуємо з турботою про ваше майбутнє! Місто Долина Чорновола, 9 Відділ продажу: +38 (06**********87 +38 (06*********27

1но кімнатна квартира на 2му поверсі

Літо в ЖК «Паркова Долина» починається зі СПЕКОТНИХ знижок! Тільки у червні купуйте 1-кімнатну квартиру зі знижкою до -55 000 грн! Обирайте ідеальний варіант просторої 1-кімнатної квартири! Розглядаєте варіант інвестиції у нерухомість? Тоді ця акційна пропозиція – це ваш знак! Будьте впевнені у завтрашньому дні зі стабільним пасивним доходом від оренди! За детальною інформацією, звертайтеся: м. Долина, вул. Котляревського 23

Акція Спекотні знижки на 9поверсі

Літо в ЖК «Паркова Долина» починається зі СПЕКОТНИХ знижок! Тільки у червні купуйте 1-кімнатну квартиру зі знижкою - 1200 грн на кожному м2! Обирайте ідеальний варіант просторої 1-кімнатної квартири! Розглядаєте варіант інвестиції у нерухомість? Тоді ця акційна пропозиція – це ваш знак! Будьте впевнені у завтрашньому дні зі стабільним пасивним доходом від оренди! За детальною інформацією, звертайтеся: м. Долина вул. Котляревського 23

АКЦІЯ купуйте квартиру зі знижкою . Є РОЗТЕРМІНУВАННЯ

Продається простора 1 кімнатна квартира з крутезними карєвидами з панорамних вікон. Простора кімната , велика кухня, є можливість зробити гардеробну ,ванна кімната 8м2 Просто неймовірне планування. Завітайте у відділ продажу на огляд, можливо це саме те що ви шукаєте.

Продам квартиру в зданому будинку. Роби ремонт і живи.

Житлові комплекси у Долина