Продається 1- кімнатна квартира в м.Долина, 2 поверх, р-н Обліски. Поряд дитячий садок та школа, недалеко від центру. Ціна 21000$,торг можливий при огляді.

владелец
продаж квартири по Облісках

Квартира в центрі міста з євроремонтом. Будинок утеплений. У квартирі проведено індивідуальне опалення з газовим котлом, замінено всі комунікації, замінено всю електромережу на нову. Підлога деревʼяна дубова. Металопластикові вікна 3 камерні. Проведені всі нові сантехнічні труби. Натуральна шпаклівка. Всі меблі та техніка залишаються. Все для комфортного проживання. Є кладовка в підвалі. Також до квартири продається при потребі гараж. Можливий торг.

владелец
Продаж квартири з євроремонтом в центі міста

Продаж однокімнатної квартири у місті Долина. 9-й поверх 9-ти поверхового будинку. Гарне розташування , неподалік школа, садочок, супермаркет, автовокзал. Ціна 600$ за квадратний метр. Кого зацікавила дана пропозиція телефонуйте 09******34.

Однокімнатна квартира
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам однокімнатну квартиру метраж 50м2, будинок зданий в експлуатацію, 7 поверх, два ліфти

владелец
Однокімнатна велика квартира 50м2 ЖК Сонячна Долина

Продам чудову квартиру на 6-поверсі . Загальна площа 46, 23 м2. В квартирі чорнова штукатура, вмонтовані лічильники обліку комунікацій. Будинок розташований по вул. Котляревського 23 Будівництво-цегляне. По периметру ззовнішні утеплений пінопластом. В будинку є 2 сучасні безшумні ліфти. Щоб домовитись про огляд -телефонуйте нам!

Продаж 1к квартири 46.23 кв. м на вул. Котляревського 23, кв. 23

До вашої уваги 1-кімнатна квартира площею 43, 63 м2. Простора кухня має 12,2 м2, тут легко розміститься як робоча кухонна зона, так і відпочинкова. Житлова кімната досить функціональна для затишного проживання! Пропонуємо розтермінування аж до 2 років! ЖК Паркова Долина -цегляний 2-секційний будинок. По периметру будинок буде утеплений, встановлено якісні вікна з енергозбереженням. Всі комунікації будуть заведені до квартир та встановлені лічильники обліку.Щоб домовитись про оглад та консультацію телефонуйте!

1-кімнатна квартира ЖК Паркова Долина

Продається однокімнатна квартира..В м.Долина..3 поверх..

владелец
Продається однокімнатна квартира ..м.Долина

1но кімнатна квартира на 2му поверсі в самому центрі міста. Розкішне розташування, поряд ТЦ, Садік, школа, магазини, аптеки, зупинка. Дитячий майданчик у дворі. Закритий двір зі шлагбаумом. Розміщення квартира в середині будинку. Сучасне планування. Квартира світла. 1-но кімнатна Поверх: 2 Кімнат: 1 Площа: 44,9 м.кв Висота: 2,85 м Клас: Комфорт Вхідні двері: металеві з МДФ накладками. Замок KALE ; Mul-T-lock Утеплення: пінопласт 12 мм Вікна: Профіль п"яти камерний 70 мм з енергозберігаючим склопакетом 32 мм. Лічильники: газ, вода, світло Штукатурка: чорнова Стяжки: в жилих кімнатах Заведено в квартиру: кабельне, інтернет, Домофон з відео наглядом Будуємо з турботою про ваше майбутнє! Місто Долина Чорновола, 9 Відділ продажу: +38 (06**********87 +38 (06*********27

1но кімнатна квартира | єОселя | на 2му поверсі.