Ласкаво запрошуємо вас ознайомитися з цією пропозицією на ринку нерухомості! У продажу пропонується затишна та простора квартира з двома окремими спальнями, розташована на середньому поверсі. Цей простір ідеально підходить як для сімейного проживання, так і для здачі в оренду. Хоча ремонт у цій квартирі звичайний, вона пропонує безліч можливостей для створення вашого особистого затишку та комфорту. Ви зможете втілити власні ідеї та фантазії, створивши простір, який відповідає вашим потребам. Актуальна локація цієї квартири робить її ідеальним варіантом для здачі в оренду. Район дуже популярний серед орендарів, що гарантує вам стабільний потік потенційних орендарів та стабільний дохід. Не пропустіть цю вигідну можливість і зробіть перший крок до успішного інвестування у нерухомість! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та запланувати особистий перегляд.

Менахем-Мендл Шнеєрсона вул. (Мініна), 11

Юрия Савченка 5/5 28000$ 41м Продам “Сталинку”. Красная линия пр. Леси Украинки. Раздельные комнаты. Состояние под ремонт. Готовы к быстрой сделке, рассматриваем ипотечное кредитование и постановы 280, 600 и другие.

Юрія Савченка вул., 6

Продам РЕАЛЬНУЮ 2к квартиру на пр. Олександра Поля, 119Б. Третья линия домов вдали от шума и пыли проспекта. Все как вы не угловая, второй этаж. Редкая планировка для домов подобного типа- раздельные комнаты. Около 7 лет назад был выполнен капитальный ремонт с заменой проводки, канализационных труб и тд. Вся мебель и техника останутся. Вариант готовый для проживания или сдачи в аренду( спрос на этот район есть постоянно). Экономные коммунальные- газ, электроэнергия, вода установлены счетчики. Половина воды-газовая колонка. Единственный момент-балкон не застеклен. В пешей доступности остановка общественного транспорта, магазины, парк, ТЦ Славутич и пр. Никто не прописан. Собственник в стране. Есть и другие преимущества, о которых расскажу при встрече. Я приглашаю вас на презентацию.

Олександра Поля просп. (Кирова), 119Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам відмінну, теплу квартиру в центральному районі. Цегляний будинок, повністю утеплений, 2-я лінія від проспекту, немає шуму та пилу від машин. Квартира загальною площею 45,1 м, спланована у дві окремі кімнати та кухня 6м; Квартира продається з технікою та меблями, крім телевізора. Нова проводка, нова техніка (кондиціонер зима-літо, холодильник, пральна машинка, газова колонка). МПокна, балкон засклений. Квартира хороша для житла, так і для оренди. У спальні та на кухні вирівняні стіни. У спальні повністю зроблений новий ремонт (новий ламінат, підвісна стеля, нова шафа - купе). Документи в порядку готові до швидкої угоди. Відмінна інфраструктура, все необхідне для комфортного життя, знаходиться в кроковій доступності. Хороша транспортна розвязка до будь-якої точки міста. Поруч у пішій доступності розташовані 3 парки для відпочинку. Запрошую на придбання цієї квартири. З повагою, Олена.

Олександра Поля просп. (Кирова), 62

Продам большую 2-к квартиру на пр. Пушкина - Шмидта, район ЖК Атлант. Площадь 61м2, спланирована как кухня - гостиная и большая отдельная комната, 2 балкона. Двухсторонняя, не угловая. Состояние - незаконченный ремонт. Установлены МП окна, один из балконов утеплен и застеклен, поменяна проводка, трубы, установлена бронь дверь, межкомнатные - новые двери скрытого монтажа, санузел - керамогранит. Установлен насос для подкачки воды, термостат, все счетчики. Кухня - гостиная, санузел и коридор - новая стяжка, электрический теплый пол с датчиками, плитка, , стены выровнены гипсокартоном. В комнате черновая стяжка. Закуплен материал для продолжения ремонта. Дом кирпичный, ОСББ, чистый подъезд, усилена проводка по всему дому. В пешей доступности школы и детсады, супермаркеты, кафе, рынок Озерка, парк Глобы, сквер Героев. Хорошая транспортная развязка.

ексклюзив
Лесі Українки просп. (Пушкіна), 57

Отличная 2комнатная квартира (2 ЛИФТА), пр. Поля 102Д за Славутичем, прямо возле парка Зелёный Гай. 16 ти этажный дом из кирпича, на первом этаже консьержка, в подъезде ремонт. Есть газ. Общая площадь 56м2. В квартире менялась полностью проводка автоматы выведены и установлены, на стенах частично гипсокартон поштукатурено под покраску либо под обои, заменена сантехника, в комнатах и в кухне металлопластиковые окна, кафель в кухне в коридоре в ванной и в туалете. Бойлер, счётчики на свет и на воду, газ без счётчика. Рядом вся необходимая инфраструктура, больницы, школы, садики, торговые центры, хорошая транспортная развязка. Рядом Титова, Рабочая, Хмельницкого(Сталинграда)..

Олександра Поля просп. (Кирова), 102д

У продажу ексклюзивний рідкісний варіант у житловому комплексі GENEVA Daytona Пентхаус з терасою 10,6 м2 , вільним плануванням усередині квартири ( є варіанти планувань на 1 або 2 спальні з вбиральні , кухнею та ванною кімнатою ) вид з тераси на місто з ранковим сонцем. Якість будівництва будинку та матеріали, і комунікації не викликають сумнівів у покупців. Така пропозиція на ринку велика рідкість, Переваги комплексу: * закрита прибудинкова територія з цілодобовим відеоспостереженням, постами охорони, системою персональних електронних перепусток; *дитячий майданчик; *спортивний майданчик: * Високі стелі 3, 3 м; * шумоізоляційний шар на підлозі; * Система фільтрації води: * приховані ніші для кондиціонерів * багаторівневий підземний паркінг * Гарне лобі. * до центру 5-7 хв пішки - в безпосередній близькості від ЖК є: школа, дитячий садок, ТЦ, магазини, парк. Переваги квартири: *вхідні двері Premium класу * лазерна стяжка на підлозі *автономне опалення - двоконтурний газовий котел BOSCH *5-ти камерні вікна WDS з двокамерним енергозберігаючим склопакетом від підлоги до стелі І головне - велика тераса з чудовим краєвиглядом У будинку підземний 3х рівневий паркінг, комерційні вже діючі кафе та магазини для мешканців Покази квартири у зручний для покупців час та день. в вартості квартири вже є податки власника при продажу додатково у продажу паркінг по вартості від забудовника

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22А

Продам 2-кімнатну квартиру в самому центрі Дніпра - ЖК Дельмар Люкс на проспекті Яворницького 72б , навпроти парку ім.Глоби. Квартира розташована на 5-му поверсі 18-ти поверхового будинку, має 2 вікна з панорамним видом. Загальна площа 61.5 м2 це кухня-вітальня, окрема спальня , коридор, вбиральня та санвузол. Висота стелі 3.1 м. Свіжий аторский ремонт iз застосуванням якісних матеріалів, гарної сантехніки.Повністю укомплектована меблями та технікою.Опалення автономне електричне.Стан відмінний. Є все необхідне для комфортного проживання та здавання в оренду. Комплекс має відеоспостереження, охорону,рецепшен, підземний та гостьовий паркінг, пожежну сигналізацію. Розташован поруч з супермаркетами, магазинами, кафе, парком , ТРЦ ... Власник готовий до конструктивного діалогу.Можливий торг.

Яворницького просп. (Карла Маркса), 72б

• Продам 2 квартиру 40 м.кв. на першому поверсі 3х поверхового цегляного будинку. Тихий, безпечний, затишний двір, є місце для авто за адресою Вулиця Леоніда Стромцова 12. Поруч Зелений гай. • До центру міста всього 25 хвилин пішки. • Квартира оснащена гратами на вікнах, є газова колонка, також є погреб на кухні, що завжди буде плюсом, на вулиці як бонус є ще один погреб сумісний із сусідами. Кваритира тепла не кутова. з місцем під гардеробну, Відмінне розташування, Дуже добра транспортна розвязка, що забезпечує доступ до всіх необхідних установ. Поруч зупинка, магазини, дитячий садок та багато іншого. Квартира продається без меблів, під ремонт. Не втрачайте свій шанс отримати житло в зручному районі міста. Вигідна Ціна 27 900 уе актуальна до 20 червня 24 року Записуйтесь на перегляд за номером.. 0674203055 Юлія

Леоніда Стромцова, 12

- [ ] район Центральный 2-х ком. 49,4м2,3/5 кирпич. дом., пр.Пилипа Орлика,(пр.Ильича), юго-западного расположения,капитальный ремонт с заменой всех коммуникаций, дизайн квартиры в светлых спокойных тонах. Лоджия, балкон встроен в жилую зону, теплые полы, кондиционер, бойлер на 100 литров., вся бытовая техника,охранная сигнализации, интернет. Чистый подъезд, вменяемые соседи!Вся инфраструктура ( школа, д/сад, АТБ,поликлиника, спорткомплекс «Human» в пешей доступности, шикарная транспортная развязка.

власник
Пилипа Орлика просп. (Ілліча), 19

Житлові комплекси у Дніпро

Продам 2-кімн.кв. (чешка), просп. О.Поля, Центральний р-н BL Продам 2-кімнатну квартиру, проспект Олександра Поля, Центральний р-н. Код обєкта SF-2-913-113 Опис району, розташування: супермаркети (АТБ, Варус), магазини, школи, дитячі садочки, зручне транспортне сполучення у різні кінці міста, до центру міста пішки 15 хвилин. 1-й поверх 9-поверхового цегляного будинку (чешка). Загальна площа 52 кв.м: кухня- 8 кв.м, 2 окремі кімнати роздільний санвузол, засклена лоджія (з погрібом). У квартирі виконаний новий євроремонт (МПВ, заміна електрики, сантехніки), на кухні - тепла підлога, автономне опалення (двоконтурний котел). Продається з меблями та технікою. Вартість - $ 56 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Олександра Поля просп. (Кирова), 42

Продам 2-кімнатну квартиру, проспект Богдана Хмельницького, 2, Центральний район мікрорайон пр. Олександра Поля низ. Код обєкта SF-2-959-247 Опис району, розташування: магазини, супермаркет АТБ, проспект Героїв Сталинграду, ринок, школа, дитячий садок, фітнес центр, кафе, аптека, лікарня, віддлення банку, нова пошта, салони краси, зручна транспортна розвязка. 6-й поверх 9-поверхового цегляного будинку.Чешка. Асфальтований пд’їздний шлях. У дворі стоянка для авто, дитячій майданчік. Під’їзд – кодовий замок, домофон. ОСББ. Загальна площа - 41 кв.м.: окрема кухня 5 кв.м, 2 окремі кімнати, роздільний санвузол. У квартирі виконан косметичний ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $ 28.4 тис + послуги АН Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 2А

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу «АТЛАНТ», вул. Антоновича, буд.36, Центральний район, мікрорайон парк Глоби Представлені й інші варіанти планувань та метраж у даному ЖК. Код обєкта SF-2-799-683 Опис району, розташування: магазини, супермаркети Варус, АТБ, школи, дитячий садок, лікарня, центральний вокзал, центральний ринок , парк Глоби, банки, кафе, паркувальний майданчик , зручна транспортна розвязка. Забудовник «Development Creative Group». Секція введена в експлуатацію в 2021 році. Продаж за документами прав власності. 12-й поверх 12-х поверхового монолитно-каркасного будинку. Загальна площа - 60 кв.м:, кухня 20 кв.м., 1 окрема кімната, балкон, 1 санузол. В квартирі виконан євро ремонт. Автономне опалення, газовий двоконтурний котел. Вбудована кухня, шафи, холодильник, варильна поверхня, пральна машина, кондиціонер. Балкон засклений. Підлоги з підігрівом. Вартість - $ 99 тис. + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

можливий продаж по єОселя
Володимира Антоновича вул. (Свердлова), 36

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу «АТЛАНТ», вул. Антоновича, буд.36, Центральний район, мікрорайон парк Глоби Код обєкта SF-2-782-577 Опис району, розташування: магазини, супермаркети Варус, АТБ, школи, дитячий садок, лікарня, центральний вокзал, центральний ринок , парк Глоби, банки, кафе, паркувальний майданчик , зручна транспортна розвязка. Забудовник «Development Creative Group». Секція введена в експлуатацію в 2021 році. Продаж за документами прав власності. 8-й поверх 12-х поверхового монолитно-каркасного будинку. Загальна площа - 60 кв.м:, кухня-студія 13 кв.м., 2 окремі кімнати, балкон, 1 санвузол. В квартирі виконан євро ремонт. Автономне опалення, газовий двоконтурний котел. Вбудована кухня, шафи, холодильник, варильна поверхня, пральна машина, кондиціонер. Балкон засклений. Підлоги з підігрівом. Вартість - $ 70 тис. + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Антоновича, 36

Продам 2-к.кв, просп. Поля, Славутич, Центральний р-н BL Продам 2-кімнатну квартиру, просп. О, Поля, мкр-н Центральний пагорб, Центральний р-н Код обєкта SF-2-902-872. Поруч розташовані: супермаркети, магазини, школи, аптеки, дитячі садочки, навчальні заклади, відділення банків кафе, зручне транспортне сполучення. 11-й поверх 16-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 56 кв.м:, кухня-9,4 кв.м., житлова - 31,9 кв.м 2 роздільні кімнати, роздільний санвузол, велика лоджія на 2 кімнати. У квартирі частковий ремонт: замінена електропроводка та сантехніка, нові МПВ в кухні та кімнатах, новий кахель на кухні та у санвузлі. Квартира готова до продажу. Вартість - $ 39,99 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Олександра Поля просп. (Кирова), 102д

Продам квартиру в самом Центре Днепра ул.Словацкого -Общая площадь: 45м2 -Квартира 2х комнатная -Кухня/Гостиная -Балкон сделан как часть квартиры ( утеплен, застеклен) -Этажность: 5/5 -Санузел: Смежный (имеет ванную, стиральную машину) -Гардеробная -Окна МПО -Теплая, светлая и не угловая -Квартира остается меблирована и частично заполнена техникой -Двор чистый с детской площадкой -Все необходимое для жизни, работы и отдыха находиться в пешей доступности За дополнительной информацией звонить по номеру телефона С уавжением, Николай

Юліуша Словацького вул., 18

2 очередь. 6 секция. Окна во двор. Планируется в кухню-студию, спальню. Автономное газовое отопление. Элитный комплекс бизнес класса. Подземный паркинг. После строителей.

Костомарівська вул. (Щорса), 1А

Продаж 2к квартира пр-т О. Поля 59 парк глоби 6/9 пов., 58м2 Кухня, вітальня, спальня, санвузол, передпокій, коридор, санвузол (роздільний). Гарний житловий стан. Лічильники. Двір внутрішнього типу. Поряд АТБ, зупинка транспорту, начальній заклади, парк ім. Глоби З повагою, керівник відділу продажу АН KVADRATGROUP realty Олексій Ганоцький 095-918-84-20 097-520-55-03 Підписуйся на наш Telegram канал і будь у курсі всіх новинок нерухомості у Дніпрі https://t.me/ganotskiy_realty_dnepr

Олександра Поля просп. (Кирова), 59

Продам квартиру в самом Центре Днепра ул.Словацкого -Общая площадь: 45.30м2 -Квартира 2х комнатная , переоборудована в 3х комнатную -Комнаты : 3 ( раздельных) -Этажность: 4/5 -Санузел: Смежный (имеет душевую кабину, стиральную машину) -Окна МПО -Балкон -Теплая, светлая и не угловая -Квартира остается меблирована и частично заполнена техникой -Двор чистый с детской площадкой -Все необходимое для жизни, работы и отдыха находиться в пешей доступности За дополнительной информацией звонить по номеру телефона С уавжением, Николай

Юліуша Словацького вул., 18

Дом расположен на второй линии от проспекта. Политаева д.2. В районе комбината игрушки. Тихий уютный двор. Дом ОСББ. Полностью утеплён по фасаду, подвал в полном порядке, там расположены коммерческие помещения. Высокий первый этаж. В квартире две раздельные комнаты. Капитальный ремонт закончен на 90% ос алось обставить кухню, плинтуса и закончить балкон. Долгов нет. Показы по договоренности.

Олександра Поля просп. (Кирова), 62

Состояние после строителей. Планируется в кухню-студию и спальню. Цена 850 $ за м2.

Старокозацька вул. (Комсомольська), 52

Продам квартиру в шикарному ЖК Central Park, поруч з парком Глоби. Право власності 11/17 поверх 84,2 м2 загальна площа Вільне планування Висота стелі 3.3 м2 Житловий комплекс Central Park відноситься до новобудов Центрального району міста Дніпро. Це проект бізнес-класу складається лише з одного будинку, який разділено на кілька секцій різної висоти — 12 і 17 поверхів. Будівництвом ЖК займається будівельна компанія Central Projects, активно працююча на ринку нерухомості з 2015 року. Чернова штукатурка та широка комплектація від забудовника: Вікна Kommerling. Встановлені прилади обліку води та електроенергії. підведено інтернет,та відеодомофон закрита територія з відеоспостереженням. Передбачений підземний паркінг для мешканців будинку. На прибудинковій території облаштують дитячий майданчик.

можливий продаж по єОселя
Старокозацька вул. (Комсомольська), 52

Продам шикарну квартиру з Євроремонтом. Зроблено капітальний ремонт, нові перестінки, гідроізоляція підлоги, нові труби, повністю поміняна електрика, нові батареї, укріплений та посилений балкон. Дуже тепла квартира не кутова, середній поверх. Квартира з меблями: вбудована кухня, укомплектована ванна кімната, містка шафа купе, двоспальне ліжко, розкладний диван, вбудований гардероб Дуже багато місць для зберігання! З техніки: водонагрівач, холодильник, вбудована плита і духовка, витяжка, кондиціонер, пральна машина, телевізор, система охорони з датчиками руху, фільтр для питної води. Лічильники на воду, газ, електрику. На подвірї є парковка для машин.

Гоголя, 12

2 х комнатная квартира ЖК К12, бул. Кучеревского Новострой клубного типа. Введен в эксплуатацию. Секция - 2. Этаж - 6, этажность - 10. Вид на бульвар Кучеревского. Площадь - 44 м2, 2 окна. Состояние - после строителей. Планируется в кухню студию и спальню. Газовое индивидуальное отопление. Рядом парк. Цена: 62 000$ С уважением, Анастасия Коломиец Consulting Agency "KB" Рада Вас слышать: 0980251491

Пушкіна просп., 1
1 - 24 з 382 результатів