🌆 Елегантна квартира в ЖК "Вежі" - ваш новий дім в престижному районі! ✨ Особливості квартири: 📏 Площа: 86 м2. 🏡 Третій поверх. 🌟 Якісний ремонт. 🏰 ЖК "Вежі": 🏞️ Унікальне обєднання стилю та комфорту. 🚗 Зручне розташування зі зручністю доступу до транспорту. 🌟 Рідкий продаж! 🌇 Унікальна можливість стати власником просторої квартири в цьому популярному житловому комплексі. 🏠 Вигоди: 🛋️ Сучасний та стильний дизайн. 🚿 Сучасні сантехнічні установки. Близькість до магазинів та ресторанів. 🌳 Розташування: 🏰 Ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт та зручність. 🏫 Недалеко від шкіл та дитячих садків. 💰 Ціна: 💵 Ідеальне співвідношення ціни та якості. 📆 Готовість до перегляду! Не пропустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири. Зателефонуйте нам прямо зараз для деталей та запису на перегляд! 📞🏡

Володимира Вернадського вул. (Дзержинського), 35б

Продам однокомнатную квартиру на ж/м Победа ул. Набережная Победы 126. Не последний, но с красивым видом этаж. Не большая, но уютная комната. Не дорогой, но капитальный ремонт. Две застекленные лоджии, совмещенный с ванной санузел, большая кухня. Чистая, светлая, теплая. Набережная рядом, магазины и кафе рядом, общественный транспорт рядом. Звоните, продаем!

Набережна Перемоги вул., 126

Продам квартиру в ЖК Бартоломео/ Bartolomeo Resotr Town/ Набережная Победы 2 секция , 24 этаж с видом на памятник Славы/боковой вид на р.Днепр 46 м2 общей площадью, по планировке кухня гостиная и спальня. Состояние после строителей. Для записи на просмотр- звоните

Набережна Перемоги вул., 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімн квартиру ж/м Перемога – 5, бульвар Слави, навпроти Сільпо, поверх 9/16, вікна у двір. Загальна площа 36,4, житлова 16,9, кухня 8,5 м.кв. Стан під ремонт. Кімната і кухня з виходом на окремі лоджії, с/в роздільний. Лічильники на всі комунікації. Із техніки залишається бойлер, холодильник. Будинок ОСББ. Два ліфта. Чистий підїзд, тихий зелений двір. Відмінне місце розташування будинку, розвинена інфраструктура. Поруч супермаркет Сільпо, АТБ, громадський транспорт, стоянка авто. Для проведення дозвілля набережна, фітнес клуби, Яхт-клуб Січ, безліч кафе і ресторанів. Центр міста 10 хв. на машині. Найкраща ціна у найкращому районі міста!

Слави бульв., 4А

Продам срочно 1-но комнатную квартиру по пр.Науки (пр.Гагарина).Состояние вартиры обычно жилое.Все вопросы по телефону.

Лізи Чайкіної вул., 3

Продажа_Днепр ж/м Победа Бульвар Славы, Набережная 1к квартира с двумя лоджиями 5/16 эт.дома, 37 кв.м. Продажа с мебелью и техникой Цена 32000$, не для рекламы

Набережна Перемоги вул., 126

Продам однокімнатну квартиру на житловому масиві Перемога 6. Знаходиться в цегляній вставці в середині будинку на 3 поверсі з 9. Площа 36м.кв., кухня 8м.кв. В квартирі велика лоджія на всю квартиру, приблизно 7,2м.кв. Стан житловий. Чудовий район з однією з найкращих інфраструктур в місті. Ціна 28000$ Перегляди по домовленості.

Героїв просп., 23

Продам однокімнатну квартиру з капітальни ремонтом в будинку чеського проекту з газом. Знаходиться на жм Перемога 4 за адресою вул.Набережна Перемоги 118. Квартира тепла та не кутова, знаходиться на 6 поверсі з 9. Загальна площа 37м.кв., кухня 8м.кв. Санвузол в сучасному кахелі з усим необхідним. Є вбудована кухня. Замінені вікна та комунікації. Чудовий район з комфортною інфраструктурою. Поряд набережна та бульвар. Ціна 41000$ Перегляди по домовленості.

Набережна Перемоги вул., 118

У продажу 1-к квартира в ЖК Південний, ж/м Перемога-6, провулок Добровольців,3. В квартирі зроблена стяжка підлоги, встановлені вхідні двері, є балкон. Квартира знаходиться в 1 секції, 9/16 поверх, 46,8 м2. Територія ЖК закрита, є відеоспостереження, охорона, критий та гостьовий паркінг. Власники готові на єОселю, квартира вже з правом власності. Телефонуйте, покажу квартиру!

можливий продаж по єОселя
Добровольців пров., 23

Эксклюзивний варіант! У продажу 1к квартира в житловому комплексі «River Park»! Престижний Соборний район - вул. Набережна Перемоги, 44. Закрита облагороджена територія. Будинок введений в експлуатацію. 13 секція, на 80% заселена. Район с добре розвинутою інфраструктурою - набережная - сквер Прибережний, де можна насолоджуватись прогульками - супермаркети - транспорт во всі конці міста Загальна площа 48, 6 кв.м. Базові параметри: - наріжні стені з цегли, утеплені мінеральною ватою и обліцовані фасадною клінкерною цеглою - сучасний ліфт американської фірми Otis, вантажністю до 1000 кг. - індивідуальне опалення - двоконтурний газовий турбований котел - встановлені лічильники (світла, газу, води). Ціна 60000 долл. США. Е змога купити квартиру в іпотеку. Телефонуйте! З радістю покажемо квартиру и допоможемо Вам купити квартиру!

Набережна Перемоги вул., 44

Sweet Home житловий комплекс бізнес-класу, знаходиться в одному з найулюбленіших районів городян - на ж/м Перемога-6, а саме на вул. Маршала Судця, 30 Поруч із Sweet Home розташовано кілька дитячих садків та шкіл, музична школа, супермаркет та магазини, у тому числі улюблене багатьох кафе "Фантазія". Зовсім неподалік широкий розлив р.Дніпро та дуже доглянута набережна – яхт-клуб "Січ", де можна чудово провести час всією родиною. Основні технічні характеристики будівництва: матеріал споруди, перестінки - керамічна цегла; зовнішнє утеплення - мінеральна вата та клінкер; фундамент - пальово-монолітній. Прибудинкова територія 3500 м2, закритий двір, три зони входу-виходу, два заїзди для авто. Встановлено два ліфти OTIS на секцію. Металеві протиударні серійні двері "Цитадель" від марки "Булат". Панорамне скління у зоні кухні. Введення електрики, холодна вода, газ та двоконтурний газовий котел, прилади обліку. Стан "після будівельників" - вільне планування: легко планується в спальню та кухню-вітальню, вміститься гардероб. Введено в експлуатацію право власності на руках, один власник. Середній поверх, оптимальна квадратура, найкращий вид із вікна - вибір за вами! Телефонуйте, домовимось!

можливий продаж по єОселя
Маршала Судця вул., 30

Продажа уютной 1комн. квартиры на пр-т Гагарина, дом 117! 32кв.м. Просторная комната, кухня, смежный с/у, балкон. МПО, встроенная кухня, кондиционер, бойлер, счетчики. Продажа с мебелью и техникой! Шикарное месторасположение! Рядом школа, дет.садик, АТБ, университеты, магазины, ТРЦ Дафи... Отличный вариант под жилье и сдачу в аренду (полностью укомплектована)! 28 000$! ТОРГ! Звоните!

Гагаріна просп., 117

Продам однокімнатну смарт квартиру, жм Перемога-6. Код обєкта SF-2-866-254. Район міста з зручним транспортним сполученням - поряд кінцева зупинка маршрутного транспорту, з якої можна поїхати сидячи в будьякий кінець міста. Поруч розташовано: АТБ, школа і детсадок, кафе Фантазія, магазини і аптеки, віддлення банку і пошти, салони краси. Поряд розташовані одні з найкращіх прогулянкових зон в місті - набережна Дніпра (яхтклуб Січ), озеро. 7-й поверх 9-поверхового панельного будинку. Малосімейка. Будинок розташований на другій лінії, тихий двір. У дворі стоянка для авто, дитячій і спортивний майданчік. У будинку ОСББ. Два нових ліфти з електронними ключами. Під’їзд – домофон. Загальна площа - 24 кв.м: кухня-студія 3 кв.м , кімната 17 кв.м., сумісний санвузол, передпокій. Хороший житловий стан, встановлено металопластикове вікно. Залишаються частково меблі. Низькі комунальні послуги. Ідеальний варіант для проживання однієї людини, молодої сімї чи під оренду. Вартість - $17.5 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Добровольців пров., 10

У продажу квартира в центрі міста , перехрестя вулиць Шевченко та Гоголя , сталінка з з/б перекриттям . Квартира площею 50,2 м2 розташована на 3 поверсі , не кутова , має 3 вікна і балкон ( засклений ) . Квартира двостороння , на поверсі 2 квартири . Двір будинку має автоматичні ворота , кодовий замок . Будинок з внутрішнім двором , спортивною площадкою , ОСмд , централізоване опалення ( власна котельня у будинку ) , є бомбосховище . Квартира має велику кухню вітальню , спальню окрему і ванну кімнату . Гарне розташування , доброзичливі сусіди . Телефонуйте домовимось о зустрічі на квартирі . Власник в країні , документи готові до продажу . Прописаних немає .

Гоголя вул., 9

Квартира у новобудові бізнес-класу ЖК Жовтневий , Площа : 46 м2 Поверх : 7/11 Висота стелі 3 м від стяжки Вільне планування Тераса 7,2 м2 ———- Краща пропозиція вартості : 56500 $

Василя Жуковського вул., 6д

Продам 4 квартиры в двух этажном 6 квартирном Клубном доме ; район пр.Гагарина,бот.сада;( первый этаж-72 и 72 кв) (второй этаж- 65 и 56 кв); состояние после строителей; закрытый двор; есть место для авто; цена 649$ за метр

Кишинівська вул., 4

Продам 1-кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу «Lagom», вул. Космічна, 5, Соборний район. Представлені й інші варіанти планувань та метраж у даному ЖК. Код обєкта: SF-2-901-691 Поруч розташовані: магазини, супермаркет, школа, дитячий садок, банк, McDonalds, спорт.комплекс Схід, паркінг, Лавіна, сквер Прибережний, аквапарк, яхт-клуб Січ, басейн, університет, ресторани, зупинка транспорту. Забудовник «Артпроектбуд». Будинок зданий в експлуатацію. 16-й поверх 17-поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа - 42 кв.м. кухня вітальня з окремим спальним місцем, санвузол з душовою кабіною. У квартирі виконано євроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $69.5 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Космична вул., 5

Продам 1-кімнатну квартиру, пров. Добровольців, Перемога 6. Код обєкту SF-2-871-285. Район міста з зручним транспортним сполученням - поряд кінцева зупинка маршрутного транспорту, з якої можна поїхати сидячи в будьякий кінець міста. Поруч розташовано: АТБ, школа і детсадок, кафе Фантазія, магазини і аптеки, віддлення банку і пошти, салони краси. Поряд розташовані одні з найкращіх прогулянкових зон в місті - набережна Дніпра (яхтклуб Січ), озеро. 12-й поверх 16-поверхового панельного будинку. Загальна площа - 36 кв.м: окрема кухня 8.7 кв.м., 1 кімната, 2 лоджії, 1 санвузол, передпокій, хол. Квартира в хорошому житловому стані. Встановлені металопластикові вікна. Всі меблі та техніка залишається. Будинок ОСББ. 2 ліфти (вантажний і пасажирський). Доглянутий двір, дитячий майданчик. Документи в повному порядку. Вартість - $27 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Супровід угод державних іпотечних програм «єОселя» (під 3% або 7%). Допомога при купівлі житла по безготівковому розрахунку: Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Добровольців пров., 2

Продам smart квартиру площадью 23 кв.м. Находится на Победе-6, пер. Добровольцев. В квартире созданы все условия для комфортного проживания. Отличное расположение. Рядом: магазины, супермаркет, рынок, остановка транспорта.

Добровольців пров., 10

ЖК НЕБО Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу «Nebo», вул. Володимира Вернадського, 35Н, Соборний район, мікрорайон Нагірний. Код обєкта SF-2-485-409. Поруч знаходяться: магазини, супермаркети, школа, дитячий садок, аптека, Нова пошта, ринок Нагірний, собор, парк Шевченка, банк, набережна, історичний музей, університети, ТРЦ Міст-сіті, зупинка транспорту. Забудовник «DM Group». Секція 1, будинок зданий у 2020 році. Продаж за документами. 13-й поверх 18-ти поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа – 43 кв.м: кухня та окрема кімнати, санвузол. Два вікна. Квартира у будівельному стані. Продаж за документами прав власності. Вартість - $58 тис. + ПОДАТКИ (продавця та покупця) + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності).

Володимира Вернадського вул. (Дзержинського), 35н

Продам 1-кімнатну квартиру, бульвар Слави, Соборний р-н, жм Перемога-5. Код обєкта SF-2-828-858 Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та парки. 2-й поверх 9-поверхового цегляного будинку. Чешка. Загальна площа - 38.1 кв.м: 9,7 кв.м кухня; кімната 20.1 кв.м У квартирі косметичний ремонт. Продається з меблями. Можливий продаж під іпотечні программи. Вартість - $35 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат - боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності).

Слави бульв., 8

Продам 1-кімнатну квартиру, Соборний р-н, жм Перемога-5 Код обєкта SF-2-830-670 Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та парки. 2-й поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа - 30 кв.м: 8 кв.м кухня; кімната 17 кв.м У квартирі часково зроблено косметичний ремонт. Замінена розводка труб. Квартира без балкону. Вартість - $24 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат - боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Слави бульв., 8

Продам ТИХУ 1-кімнатну квартиру, ЖК «ФАВОРИТ», вул. Набережна Перемоги 40д, Соборний р-н, м-н Перемога. Код обєкта SF-2-854-006 Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та парки. 8-й поверх 24-поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа - 31 кв.м. Одне вікно. Вид у двір. Будинок зданий у 2021 році. Продаж по переуступці. Квартира після будівельників. 3 ліфти: один пасажирський + 2 вантажопасажирські. Повністю електрифікований, своя підстанція (2 трансформатори). Забудовник ТОВ "ДАР". Замовник "Фаворит". Вартість - $34 800 у.е. + послуги АН Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

можливий продаж по єОселя
Набережна Перемоги вул., 44д

Продам 1-кімнатну квартиру, вул. Набережна Перемоги, жм Перемога-3. Код обєкта: SF-2-921-115. Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та чудова набережна. 8-й поверх 9-поверхового панельного будинку. Будинок ОСББ, двері підїзду з домафоном, вікна МП, чисто та затишно. Новий асфальт у дворі. Загальна площа - 33,5 кв.м., кухня - 10.5 кв.м. Вартість - $32 000 + послуги АН + податки. Квартира з якісним ремонтом. Продається з меблями та технікою. Більше актуальних обєктів у нашому чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Набережна Перемоги вул., 100
1 - 24 з 485 результатів