Продається 2 к квартира на Ігрені, закритий двір бесплатна парковка, альтанка, два гаража, сарай і погреб в подарок. Великий балкон 9 м кВ можна зробити кабінет. Торг

Гайова вул., 36

Мрієте про квартиру але любов до приватного сектору розділяє це бажання і так не просто зробити вибір..Комфорт і затишок в багатоповерхівці,чи все те ж саме,але з приємними бонусами, і таке гарне, намолене місце,..будинок прямісінько біля церкви. Продаю 2к квартиру, рн Ігрень, вул Рощинська 36. Другий поверх, цегляна будівля, кімнати суміжні, АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ, розширений балкон, санвузол в кахельній плиткі, вікна мпо, лічильники, стан жилий. В дворі альтанка,2 гаража,3 сарая, огород. Поряд остановка маршрутки, поодаль остановка електрички, АТБ, ринок, торгові павильйони, магазини. Вул Гайова(колишня Рощинська)Ціна договірна.Телефонуйте,я власник, Домовимся.

власник
Продаю 2к квартиру, автономне опалення.

Продам 3к Победа-6, 6/9, 64/39/11, мпо, жилое ссср, чешка, не угловая, окна во двор. Цена: 56000

Героев Днепра улица, 32, Победа-6, Днепр, Днепропетровская 56000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається гарна 1-кімнатна квартира на Сонячній набережній з видом на Дніпро! Загальна площа - 36,5 кв.м. У квартирі було виконано капітальний ремонт. Меблі та техніка залишаються, новий бойлер на 40 л, сантехніка та пральна машина. Дві засклені лоджії, МПВ, в квартирі дуже тепло. З вікон відкривається прекрасний вид на набережну та місто! Зроблений капітальний ремонт даху 3 роки тому, чистий під`їзд, гарні та спокійні сусіди. У будинку два ліфти (пассажирський та новий грузовий). Поруч знаходяться все що необхідно (школи, дитячі садки, магазини, пошта, АТБ, ТЦ Вавілон). Поряд набережна та р.Дніпро. Гарна транспортна розв`язка, 10 хв до центру міста. Затишна і комфортна квартира для життя. Ідеальний варіант для самостійного проживання або під інвестицію! Телефонуйте для уточнення деталей та організації перегляду!

Продам видовую квартиру на Солнечном

Житлові комплекси у Дніпро

Популярні запити