Продаж 1 кімнатної квартири в Дергачах по вул. Садовій, квартира продається з меблями та частково с технікою, тепла, суха квартира, не кутова, автономне опалення! Є Відновлення!

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах

Продам однокімнатну квартиру в Дергачах по вулиці Садовій частково з меблями та технікою. У квартирі замінені вікна, сантехніка, проводка, гарні вхідні двері. Санвузол та ванна кімната в плитці. Гарні сусіди. Можна за сертифікатом!

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах по вулиці Садовій

Двокімнатна квартира в Дергачах в одноповерховому будинку. (Реально частина будинку зі своїм двориком). Нове газове опалення, сучасний котел, вбудована кухня, нова сантехніка. Плитка.. Хороший ремонт, розглядаємо продаж за сертифікатом. Можливий продаж з меблями. Ціна 19500 Готові до діалогу.

Продам 2 кімнатну квартиру в Дергачах в одноповерховому будинку.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х ком квартиру с дизайнерским ремонтом , с мебелью и техникой . Дорогой дизайнерский ремонт, Двух контурный котёл Buderus, теплый пол ( кухня, ванная), на кухне современный кессоновый потолок, в каждой комнате регулировка батарей , кондиционер, холодильник, микроволновка,стиральная машинка-(все фирменное)вся мебель и двери из натурального дерева, входная дверь бронированная, домофон,wi-if,электроплита Whirlpool, духовка Beko, вытяжка, снаружи квартира утеплена (100-ой).

власник
2 Ком. кв в Дергачах с мебелью и техникой

Житлові комплекси у Дергачі