Продам 4-кімнатну квартиру в Дергачях, вулиця Садова, 10-в, біля податкової. Код об’єкта SF-2-905-697 Будинок знаходиться у дуже зручному місці, інфраструктура вся поруч, магазини, маркети, школи, дитячі садочки, навчальні заклади, кафе, зупинки транспорту. 5-й поверх 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 76 кв.м: кухня - 8 кв.м, 4 ізольовані кімнати, окремий санвузол, коридор, балкони. Ремонт.Всі необхідні меблі та побутова техніка-пральна машина, холодильник. Вартість - $32,9 тис + послуги АН

ексклюзив
Садова, 10в

Продам будинок в Дергачах с газом в районі стадіону "Авангард" в будинку є 4 кімнати велика кухня, кімната під санвузол . Також є літня кухня, погреб , сараї , гараж , своя свердловина . До магазину та автобусної зупинки 5 хвилин пішки . Кадастровий номер на земельну ділянку є.

Харківська, 16

Продам трикімнатну квартиру в Дергачах! В квартирі зроблений свіжий ремонт, натяжна стеля, індивідуальне опалення,три окремі кімнати, засклений балкон, квартира доповнюється господарським приміщенням та погребом! Поруч дитячий садок, школа, багато магазинів, транспортна зупинка, все що потрібно для комфортного проживання!

Продаж трикімнатної квартири в Дергачах від Власника!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новий обєкт в продажу - однокімнатна квартира, р-н Вокзал. МПВ, опалення електро, газова піч. Житловий стан, гарний варіант.

Квартира Дергачі

Продаж 2 к. квартири з охайним житловим станом Індивідуальне газове опалення. Поруч садочок, зупинка транспорту, чудо маркет Працюємо з сертифікатами!

Продаж 2 к квартири в Дергачах. Р-н вокзалу

Продам 3-кімнатну квартиру в Дергачах район переїзду з індивідуальним опаленням на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Не кутова, кімнати та санвузол роздільний, балкони зроблені, вікна та балкони пластикові 3 камерні. Поруч сосновий бір, до залізниці та автобуса 5 хвилин пішки. Документи в повному порядку. Реальному покупцю торг

Продам 3 кімнатну квартиру в Дергачах, район переїзду

Продам свою квартиру з меблями та технікою, ремонт свіжий робили для себе . Капітально переробили все з нуля (електрика, сантехніка, опалення,) Район Ізраїль . Квартира на 2 поверсі . Посередників прошу не турбувати .

власник
Однокімнатна квартира з ремонтом

Продам квартиру в 3 комнаты 64 кв, свежий ремонт , утеплена , индивидуальное отопление , кондиционер, теплые полы, оставлю встроенную мебель, можно обсудить вопрос про гараж.Торг.

власник
Продам квартиру в Дергачах

Продам 3-кімнатну квартиру в Дергачах з індивідуальним опаленням, меблями та технікою. У квартирі замінено проводка, вікна, сантехніка, броньовані двері, на підлозі ламінат, заміна міжкімнатної столярки. Закінчений ремонт на кухні, санвузлі та спальні. На кухні стільниця зі штучного каменю (акрил), посудомийна машина, холодильник. У санвузлі вбудований бойлер, пральна машина, дорога сантехніка, тепла підлога. В одній кімнаті не закінчено ремонт, фото відповідають. Квартира знаходиться всередині будинку, дуже тепла. Документи в повному порядку можна за сертифікатом. Реальному покупцю торг.

Продам 3-кімнатну квартиру в Дергачах з індивідуальним опаленням.

Продам 1-кімнатну квартиру в Дергачах в затишному районі. (Ізраїль) з гарним краєвидом на сосновий парк та дітячий майданчик. 3 поверх Квартира зачищена під ремонт ,замінені 2 роки тому пластикові вікна та балконі двері,поставлені нові металеві двері. МПВ, є невеличкий балкон, котел двуконтурний, італійський Ціна 12 000 дол Торг. Звертатися за номером +38********95

власник
Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах  (р-н Ізраїль) під ваш ремонт

Житлові комплекси у Дергачі

Продам 3-кімнатну квартиру в Дергачах під ваш дизайнерський ремонт. Квартира під фарбування, поклейку. Р-н переїзду. 2 балкони засклені, двоконтурний котел, все нове - стояки, проводка, опалення, вікна, батареї "Корадо", вода центральна. Поруч дитячий майданчик, транспорт. Торг

Продам 3-кімнатну квартиру в Дергачах під ваш дизайнерський ремонт.

Пропоную купити однокімнатну квартиру з кап. ремонтом у Дергачах. Район Ізраїль. 6/9. Індивідуальне опалення. Вбудована кухня, МПО. ЗАЛИШАТЬСЯ ВСЕ МЕБЛІ. ХОЛОДИЛЬНИК. Заходь-живи. Ніхто не прописаний. Документи в порядку. Боргів немає. Готові до продажу поо сертифікату. Можливий невеликий торг.

Пропоную купити однокімнатну квартиру з кап. ремонтом у Дергачах.

Продается 3-х комнатная квартира по адресу: ул. 23 августа, д. 3 - Тип дома: Кирпичный, теплый, подключен к газу, отопление индивидуальное. - Водоснабжение: Собственная скважина, установлена 4 года назад. Новые насос и пресс-контроль. - Этажность: 2 этажа, квартира на 2 этаже. Крыша новая, сделана в прошлом году, не течет. Новый балкон и окна, дом утеплен минблоками. Параметры квартиры: - Общая площадь: 48 м² - Кухня: 7 м² - Комнаты: 16.5 м², 8.5 м², 6 м² Преимущества: - В квартире есть мебель и техника. - Рядом находятся 4 магазина, остановка общественного транспорта. - В окрестностях есть родник, пруд, лес и детские площадки. Цена: - 22 000$ Для получения дополнительной информации или записи на просмотр, звоните по номеру

22тыс.$ / Продам / 3-х Комнатная квартира / 48м2  /  Дергачи

Продам однокімнатну квартиру в Дергачах по вулиці Садовій частково з меблями та технікою. У квартирі замінені вікна, сантехніка, проводка, гарні вхідні двері. Санвузол та ванна кімната в плитці. Гарні сусіди. Можна за сертифікатом!

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах по вулиці Садовій

В районе переезда Дергачей Продам 3-х комнатную квартиру с капитальным ремонтом.Во дворе есть участок земли и хозпостройки.

Продам квартиру в Дергачах

Продам 2-кімнатну квартиру в Дергачах з капітальним ремонтом. Площа 52 кв.м., житлова 31 кв.м. Кімнати роздільні. Електроопалення. Гараж входить у вартість. Всі меблі залишаються. Терміново!

Продам 2 кімнатну квартиру в Дергачах з капітальним ремонтом.

Продаж 1 кімнатної квартири в Дергачах по вул. Садовій, квартира продається з меблями та частково с технікою, тепла, суха квартира, не кутова, автономне опалення! Є Відновлення!

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах

Продам!Замечательную,уютную 3х комн.квартиру.По хорошей цене.Индивидуальное газовое отопление.Хорошая планировка,все комнаты раздельные,м/п окна,с/у раздельный,балкон застеклён.Отличное жилое состояние!Зайти и жить!Красивейший вид из окон квартиры.Приезжайте смотрите покупайте Вам понравится!Торг уместен.Отдельно продаётся гараж,погреб,в стоимость квартиры не входит.На смс не отвечаю.

Впервые в продаже 3х комнатная квартира!Дергачи

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах в районі переїзду. Не кутова, утеплена, під ваш ремонт, бойлер, балкон засклений. Траспорт, залізнична станція 5 хв. Поруч дитячий майданчик. Торг реальному покупцю хороший.

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах в районі переїзду.

Продам 2-х кім. смарт – квартиру в Дергачах – 40м2, вул Садова. У цегляному будинку з індивідуальним газовим опаленням! 5/5 - технічний/поверх, новий дах. Мп вікна, нові батареї, бойлер. Ціна 17800

Продам 2 кімнатну квартиру в Дергачах.

Продам 3-х кімнатну квартиру на початку Дергачів, р-н "Ізраїль", загальною площею – 66 кв.м, 4 поверх у 5-ти поверховому цегляному будинку. Шикарна квартира з відмінним плануванням та капітальним ремонтом, квартира дуже тепла, всі кімнати роздільні. У квартирі індивідуальне газове опалення, у всіх кімнатах тепла підлога, кондиціонер, гарні МП вікна, велика засклена лоджія, з виходом на кухню та зал. Відмінне місце розташування, поруч дит.садок, школа, магазини, спорткомплекс, зупинка громадського транспорту. Чудовий варіант для життя. Реальному покупцю торг.

Продам 3-х кімнатну квартиру на початку Дергачів, р-н "Ізраїль"

Однокімнатна квартира з євро ремонтом, залишається все, окрім дивану, телевізора і пральної машини! Посередників прошу не турбувати! Поміняно повністю все, проводка, труби, і тд. Телефонуйте.

власник
Продам однокімнатну квартиру в Дергачах Ізраіль