Продаж просторої та світлої квартири з дизайнерським, сучасним ремонтом в самому центрі міста!! З неймовірним краєвидом на все місто. -Продаж квартири зі всім (меблі, техніка)!! - Квартира 42м2; - 1 кімната; - Квартира -студія; - 5 поверх 5; - Автономне електро опалення. - Дуже тепла квартира, в зимку опалення ввімкнено на мінімум. - Квартира знаходиться по вул. Театральна , 2 хв. пішки до площі Героїв Майдану. - Біля будинку є все необхідне для комфортного проживання: магазини, ресторани, школи, дитячі садочки, та ін. - Зроблений дорогий дизайнерський ремонт, продумано все до дрібниць!!! - Тепла підлога. - Робилося вбудоване утеплення квартири. - Є фото майже кожного етапу ремонту. - Всі меблі зроблені на замовлення тільки з найякісніших матеріалів. -Дах і підлога на технічному поверсі після ремонту (не тече і з утепленням). - Охайний ремонт у підїзд; Комфорт: Кондиціонер, Підігрів підлоги, Відеоспостереження, Душова кабіна, Паркувальне місце, Меблі на кухні, Балкон, лоджія, Сигналізація; Комунікації: Газ, Центральний водопровід, Електрика, Центральна каналізація; Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок, Аптека, Школа, Лікарня, поліклініка, Центр міста, Зупинка транспорту, Ресторан, кафе, Відділення пошти, Магазин, кіоск, Відділення банку, банкомат, Супермаркет, ТРЦ, Дитячий майданчик;

Дворцовая улица, 1, Центр, Кропивницкий, Кировоградская 65000.0 USD

Квартира з панорамними вікнами, двохкамерний профіль ламінований під фасад будинку ( коричневий) велика, світла, просторна. В кожній кімнаті лоджія, в кухняі також лоджія. Гарна ціна та місце розташування. Будинок з утепленням, цегляний Нової побудови. Ведений в експлуатацію Вікна пластик, опалення газове. Є Котел- колонка та лічильники. Ліфт працює, сучасний та габаритний. Відеонагляд. будинок має свою лінію комунікацій єлектрики, рідко коли вимикають. Поруч парк, школи садочки, торгові центри. Головна Площа за 5 хв пішки по єдиній головній пішохідній центральній вулиці Центра. Вул Дворцова вздовж парку Деталі по телефону.

VIP 2 кімнатна. Новобудова на Пахітонова. Жк «Ковалівський»  75 кВ

Продам затишну 1 квартиру в центрі міста,не кутова,електро опалення,на 3 поверсі,великий балкон,квартира з ремонтом,гарний стан,розташована в тихому місті по вулиці Паученко,все знаходиться поруч,супермаркет,школа,садочок,полікліника,гарне місце для проживання,телефонуйте покажем для вас в зручний час

Продам 1 квартиру в центрі міста
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж квартири: + кухня-студія 22м² і дві окремі спальні (див.фото техпаспорта): + просторий санвузол 4.5м² + сучасний якісний капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій! + тепла підлога, іспанська плитка, німецький вологостійкий ламінат у спальнях + автономне опалення + третій поверх, не кутовa + з меблями, виготовленими під замовлення меблевою фірмою "Dorado" і технікою: пральна машина-автомат, холодильник, варильна поверхня і духова шафа Bosch, витяжка, відеодомофон + енергозберігаючі вікна WDS з напиленням, 5тикамерний профіль з прихованими петлями, панорамний балкон + зручне місце розташування: по вул. Архітектора Паученка два квартали від ЦНАПу. Деталі за телефоном.

Сучасна квартира з капітальним ремонтом в Центрі, з меблями і технікою

Квартира знаходиться в центральній тихій частині міста, в 5 хвилинах ходьби до центральної площі в теплому цегляному будинку, не кутова. Зроблений ремонт, автономне електроопалення, нова колонка, є гардеробна. Квартира затишна, економна, продається з меблями. У дворі зелено і тихо, є місця для парковки машин!

Продам НЕ КУТОВУ 1к квартиру з меблями  по вул. Архітектора Паученка

ЖК в городе Кропивницкий

География, Кропивницкий