Найнижча ціна ! ЕТАП ЗДАЧІ. Продаж гарної 2 кім. квартири у м. Городку по вул. Чорновола, 8 К. До квартири розроблено ДИЗАЙН-ПРОЕКТ. ЖК на Чорновола, 8 К. Зроблена тепла підлога, змінено опалення ( батареї на кращі), розведена сантехніка, встановлено інсталяцію. 2 окремі санвузла. Розвинена інфраструктура. Центр. 2 хв пішки до садочку та школи. Вигляд з вікон на ЦЕНТР. Площа 70 м. Поверх 7/7 Продаж по переуступці. Телефонуйте, покажу вам квартиру.

Продаж 2 кім. кв. Городок на Чорновола/Дизайн-проект 670 $м2 ЦЕНТР

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 2-кімнатна квартира в ЖК Prestige Hall. Сучасне планування площею - 76.04 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 8-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Городок, Вячеслава Чорновола, 10А. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Новий Львів.

Вячеслава Черновола улица, 10А, Городок, Львовская 57030.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Prestige Hall. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 39.16 м². Квартира розташована на типовому поверсі 8-и поверхового будинку. Здача ЖК Prestige Hall заявлена в 4 кварталі 2025 року. ЖК Prestige Hall знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Городок, Вячеслава Чорновола, 10А. Забудовник - Новий Львів.

Вячеслава Черновола улица, 10А, Городок, Львовская 29370.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Не опустіть свій шанс придбати квартиру у GREENHOUSE CITY за вигідною ціною) Саме у цьому житловому комплексі Ви знайдете все, що необхідно для комфортного життя: магазини, кафе, сервіси побутових послуг та навіть власний дитячий садочок Доступні також інші варіанти планувань!!! Вартість - 700 $/м2 Можливість оплати частинами Площі квартир 1 кімнатні: 36,74 м2 - 45,50 м2 2 кімнатні: 55,12 м2 - 72,57 м2 3 кімнатні: 97,20 м2 Прибудинковий простір закритий від автомобілів та повністю наданий мешканцям. Просторий паркінг, дитячий майданчик, спортивна та лаунж-зони Адреса консультаційного центру: м. Городок, вул. Львівська, 659а

Продаж квартир від забудовника у GREENHOUSE CITY

Продам 2-х кімнатну квартиру + піддашшя в новобудові БК «Добре житло» м.Городок вул.Чорновола З ремонтом (роблений для себе) Індивідуальне опалення Квартира простора,кімнати великі Піддашшя оброблене деревом Великий балкон Наявність кондиціонерів Дуже гарне, затишне розташування Будинок зданий і заселений Право власносності на руках Є садок,майданчик,до центру 15 хвилин пішки Парковка відкрита,дуже багато місця Більше деталей за номером: 06******41

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру + піддашшя в новобудові

*Бонус -підвал 4м.кв., підведення та монтаж електропроводки для інвертора. Резервний бак для води. За деталями телефонуйте. Можливість придбання за програмою ЄОселя. Для справжніх цінителів тиші та спокою,- максимальне усамітнення в центрі міста. Затишно, як в приватному будинку, де підтримується порядок та комфорт. Комфортабельний будинок клубного типу MODERN HOME PREMIUM. Адреса: м. Городок, вул. Джерельна, 15а. Чим особливий комплекс: - унікальний проект преміум-класу в центральній частині міста – новинка для городківчан; - малоповерховість – тільки 4 поверхи,6 квартир і лише один сусід на поверсі; - сучасне планування 2-х та 3-х кімнатних квартир; - якісне внутрішнє оздоблення підїздів та сучасні системи відеонагляду; - пятикамерні металопластикові вікна, подвійний склопакет та протипожежні вхідні двері з антивандальною системою; - панорамні лоджії та балкони; -розвинена інфрастуктура; - всі необхідні комунікації; - індивідуальне опалення; - власний дитячий дворик; - поруч з будинком передбачене індивідуальне паркомісце з відеонаглядом; - оздоблення двора якісною сучасною бруківкою; - Led-освітлення вулиці. MODERN HOME PREMIUM – коли цінуєш комфорт. Наші контакти: www.modernhome.com.ua, 09******55/06******55 Адреса відділу продажу: м.Городок, м-н Гайдамаків, 12 Житло, на яке ви заслуговуєте!

Квартира, 2-кім в ЖК PREMIUM, 4 поверх

Без комісії! Продаж 1кім квартири 41,41 м2 у ЖК АРТ 29, м.Городок Забудовник Новий Львів Ціна дешевша, ніж у забудовника 635 дол.м2 Прямий договір на покупця 3 поверх з 6 26 000 дол Гарне планування кухня-студія 19 м2 та спальня 12 м2, суміжній санвузол Сх сторона горизонту, вигляд назовні будинку Поруч лише приватні будинки Малоповерховий, малоквартирний будинок всього на 6 поверхів Хороша локація, тихий район, транспортна розв’язка Телефонуйте! Локацію можна оглянути

Без комісії!Продаж 1кім кв. 41м2,ЖК АРТ29,м.Городок(заб-к Новий Львів)

Продаж 1 кімнатної квартири у ЖК "GREENHOUSE CITY" Доступні також інші варіанти планувань!!! Вартість - 700 $/м2 Можливість оплати частинами Адреса консультаційного центру: м. Городок, вул. Львівська, 659а Загальна площа - 45,50 м2 Житлова площа - 14,90 м2 Поверховість: 8 Клас: комфорт К-сть квартир: 114 Висота стель: 2,8 м Технологія будівництва: монолітно-каркасна Матеріал стін: керамоблок Утеплення: пінополістирол Фасад: мокрий Дах: плоский Покрівля: баластна, не експлуатована. ПВХ-мембрана Опалення: індивідуальне Вікна: панорамні Паркінг: гостьовий Безпека: закрита територія для машин, домофони Стан квартири: з чорновим ремонтом (стяжка + штукатурка) Також передбачені: комерційні приміщення, дитячий майданчик, спортивний майданчик, дитячий садок, зони для відпочинку, колясочні місця До зустрічі!)

1 кімнатна квартира у ЖК "GREENHOUSE CITY"

*При 100% оплаті діє знижка на квартиру та бонуси. За деталями телефонуйте. Для справжніх цінителів тиші та спокою,- максимальне усамітнення в центрі міста. Затишно, як в приватному будинку, де підтримується порядок та комфорт. Комфортабельний будинок клубного типу MODERN HOME PREMIUM. Адреса: м. Городок, вул. Джерельна, 15а. Чим особливий комплекс: - унікальний проект преміум-класу в центральній частині міста – новинка для городківчан; - малоповерховість – тільки 4 поверхи,6 квартир і лише один сусід на поверсі; - сучасне планування 2-х та 3-х кімнатних квартир; - якісне внутрішнє оздоблення підїздів та сучасні системи відеонагляду; - пятикамерні металопластикові вікна та протипожежні вхідні двері з антивандальною системою; - панорамні лоджії та балкони; - розвинена інфрастуктура; - всі необхідні комунікації; - індивідуальне опалення; - власний дитячий дворик; - поруч з будинком передбачене індивідуальне паркомісце з відеонаглядом; - оздоблення двора якісною сучасною бруківкою; - Led-освітлення вулиці. MODERN HOME PREMIUM – коли цінуєш комфорт. Наші контакти: www.modernhome.com.ua, 09******55/06******55 Адреса відділу продажу: м.Городок, м-н Гайдамаків, 12 Житло, на яке ви заслуговуєте!

Квартира дворівнева. в ЖК PREMIUM, 5 поверх

Без комісії Супер ціна . Всього лише 630 $ м2. Продаж 1 кім. квартири у преміум-класу ЖК Арт 29. м.Городок. 1 секція. Будівництво триває. Є підземний паркінг. Ліфт спускається вниз. Можна придбати ще паркомісце у підземному паркінгу. Надійний забудовник Новий Львів. Гарна 1 кім. квартира з хорошим плануванням. Кухня-вітальня 17 м2 та спальня 13.07 м. Індивідуальне газове опалення. Двоконтурний котел. Комфортний 5 поверх. Здача будинку на 1 квартал 2025 року. Мешканці ЖК Art 29 за дві хвилини на авто мають змогу виїхати на автотрасу М11 Шегині-Львів, якою близько 15 хвилин автомобілем до околиці Львова та 30-35 хвилин до площі Ринок в історичній частині міста. Телефонуйте, надам всю інформацію та проведу показ.

Без комісії! Продаж 1 кім. квартири ЖК Арт 29/Городок 630 $ м2

Житлові комплекси у Городок

Продаж однокімнатної квартири від забудовника.Без комісії ! Загальна площа 45.5 м2 ЖК GREENHOUSE CITY Поверх 5 3 8. Монолітний каркас керамічний блок ( стіни), стяжка, штукатурка багатокамерний профіль ( вікна) протизламні, шумозахисні вхідні двері декоративне оздоблення підʼїздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт Безпека: сучасна система доступу до підʼїздів дотик пальця, смартфон сучасна система доступу до паркінгу сучасна система доступу до ліфтів ( картки) цілодобове відеоспостереження енергозберігаючий фасад ( мінеральна вата, екологічно- чистий надійний негорючий матеріал - Веліт ) Комфорт Підземний і гостьовий паркінг. Ландшафтний дизайн, закритий двір без машин, дитячі майданчики, шумоізоляція, просторі тераси, консьєрж сервіс. Телефонуйте , домовимось про огляд !

Продаж однокімнатної квартири

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця. Продаж 1кім. квартири в ЖК ART 29, забудовник Новий Львів. Секція 1 Городок, вул. Артишівська, 29. Площа: 41.41м2. Поверх: 3\6. Опалення: Індивідуальне газове. Вікна на зовнішню сторону на СХ. сторону. Здача на 1кв. 2025р. Телефонуйте - розповім усі деталі про квартиру!

БЕЗ КОМІСІЇ / Продаю 1кім. квартиру 41м2 / Городок, Арт29

Продаж чудової квартири в зданій та заселеній новобудові. місто Городок вул Зарицького. Велика площа та зручне планування дозволить вам зробити комфортне помешкання для вашої сімї. Квартира знаходиться на зручному 2 поверсі в 5 ти поверховому будинку. Будинок побудовано з цегли та ззовні утеплено пінепростиролом. Побудований будинок в спокійному та тихому районі міста. Неподалік школи номер 5 та дитячого садочку. Територія будинку загороджена. Кімнати в квартирі всі ізольовані, простора кухня, санвузол роздільний. Є не засклений балкон. 82 м2 загальна площа квартири. 12.1 м2 площа кухні 2 поверх з 5 З комунікацій заведено електрику, воду, газ, є підігрів підлоги, залита чистова стяжка та є штукатурка. В квартирі індивідуальне газове опалення. Є право власності. Покази квартири у зручний для вас час. Наталія 09******50

Продаж квартири ( новобудова)

Не відкладайте мрії на потім! Здійсніть одну з них вже сьогодні, придбавши квартиру у житловому комплексі GREENHOUSE CITY) Доступні також інші варіанти планувань!!! Вартість - 700 $/м2 Можливість оплати частинами Тут Ви знайдете все необхідне для комфортного та якісного життя: - зручні планування - комерційні приміщення для реалізації Ваших бізнес-ідей - закритий внутрішній двір - садочок для наймолодших мешканців - спортивна та лаунч-зони - дитячий майданчик Площі квартир 1 кімнатні: 36,74 м2 - 45,50 м2 2 кімнатні: 55,12 м2 - 72,57 м2 3 кімнатні: 97,20 м2 м. Городок, вул. Львівська, 659а

Квартири у GREENHOUSE CITY - 700 $/м2

Продаж однокімнатної квартири ЗДАЧА ВЖЕ ЛІТОМ! Без комісії ! Загальна площа 43.64 ЖК GREENHOUSE CITY Поверх 5 Підземний і гостьовий паркінг, ресторан, сільпо, та багато іншого. Ландшафтний дизайн, закритий двір, садок на подвірʼї будинку, дитячий майданчик

власник
Квартира Новобудова Нерухомість

Продаж двокімнатної квартири від забудовника.Без комісії ! Загальна площа 66.09м2 ЖК GREENHOUSE CITY Поверх 6-8 Монолітний каркас керамічний блок ( стіни), стяжка, штукатурка багатокамерний профіль ( вікна) протизламні, шумозахисні вхідні двері декоративне оздоблення підʼїздів та холу з елементами штучного каменю та керамограніт Безпека: сучасна система доступу до підʼїздів дотик пальця, смартфон сучасна система доступу до паркінгу сучасна система доступу до ліфтів ( картки) цілодобове відеоспостереження енергозберігаючий фасад ( мінеральна вата, екологічно- чистий надійний негорючий матеріал - Веліт ) Комфорт Підземний і гостьовий паркінг. Ландшафтний дизайн, закритий двір без машин, дитячі майданчики, шумоізоляція, просторі тераси, консьєрж сервіс. Вартість - 660 $/м2 Можливість тог. +38********22 Телефонуйте , домовимось про огляд

власник
ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!    Продаж двокімнатної квартири 660 $/м2

Продаж 2- однокімнатних квартир площею 44.75м.кВ та 41.35м.кВ 4/6 по вул. Артишівська 29 м. Городок Львівська обл. (До м. Льова20км)ЖК”Art29”. Проект Новий Львів.Будинок збудований на даному етапі відбувається оздоблення фасадів та інших робіт.Здача будинку 1 квартал 2025р. Переуступка.В забудовника не залишилось таких квартир.Ціна 700$ за м кВ.

Продаж 1 кімнатної квартири по вул. Артищівська 29 м. Городок

Трикімнатна квартира Площа 80,07 3 поверх М. Городок Вул. Артищівська 615$/квадрат Ціна при повній оплаті

власник
Трикімнатна квартира

Ідеальний варіант зручної та компактної квартири для комфортного життя: Кухня - 11,32 м2 Коридор - 8,37 м2 Спальня - 12,26 м2 Вітальня - 13,25 м2 Ванна - 3,78 м2 Санвузол - 1,64 м2 Лоджія - 4,50 м2 Загальна площа - 55,12 м2 Доступні також інші варіанти планувань!!! Перші поверхи житлових будинків передбачені під комерційну інфраструктуру: магазини, кав’ярні, сервіси побутових послуг. Наприклад, для того, щоб купити продукти або випити запашної кави, достатньо просто спуститися ліфтом Для наймолодших жителів комплексу тут передбачений дитячий садочок Внутрішній двір будинку – затишне місце, де можна прогулятися, займатися спортом, гратися на майданчику та відпочивати у лаунж зоні. Житлові корпуси формують закритий від машин внутрішній простір Вартість - 700 $/м2 Можливість оплати частинами Адреса консультаційного центру: м. Городок, вул. Львівська, 659а

Квартири від забудовника - 700 $/м2

Продається N72 Розкішна квартира у м.Городок у Львівському районі по вул.Чорновола. Загальна площа:65, 2м2 Житлова : 34,2 м2 Розташована на першому високому поверсі 9-ти поверхівки. Квартира перепланована на кухню-студію і спальню, санвузол суміжний,просторий коридор, є комірка і великий затишний балкон-лоджія. Сучасний ремонт,якісні меблі і побутова техніка, все залишається в квартирі . Вся інфраструктура на відстані короткої прогулянки. Ціна :95000$ торг можливий . Тел :09******83

Продаж квартири у місті Городок

Продаж 2-кім квартири по вул Чорновола, Будинок еліт класу. З закритою територією, з класною інфраструктурою. Звертайтесь, квартира від забудовника , З можливим розтермінуванням.

Продаж 2-кім квартири в елітному будинку в Городку

Новозбудований семиповерховий будинок в м. Городок, вул. Чорновола. Квартира розташована на 7 поверсі, 71 кв.м, кухня-студія і дві кімнати, два санвузли, великі та просторі балкони. Повністю замінені труби опалення, водопостачання та батареї. Нульовий цикл. Переуступка.

Продаж 3 кім. квартири м. Городок

Продаж 1 кім. квартири у преміум-класу ЖК Арт 29. м.Городок. Забудовник Новий Львів. Продаж БЕЗ КОМІСІЇ, Всього лише 635 $ за м2. Секція 1. Будівництво триває. Ліфт спускається в паркінг. Можна придбати ще паркомісце у підземному паркінгу. Гарна 1 кім. квартира з хорошим плануванням. Кухня-вітальня 17 м2 та спальня 13.07 м. Індивідуальне газове опалення. Двоконтурний котел. Комфортний 5 поверх. Здача будинку на 1 квартал 2025 року. Телефонуйте, надам всю інформацію та проведу показ.

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1 кім. квартири у преміум-класу ЖК Арт 29.м.Городок

Продаю квартиру в м. Городок Львівська область. 8 років ніхто не живе, хата потребує рук, тому і така ціна. Фото справжні! 21 кв.м 2 кімнати Кухня В квартирі стоїть пєц, що можна зимою опалювати дровами. Пєц, добре зроблений, тепло тримає 2 дні. Хата утеплена! Світло є! В середині хати є підвал на цілу кімнату. На вулиці є пивниця. Є криниця, пару метрів від хати + озеро і гарна природа. З мінусів - немає ванни і туалету. Є місце, можна добудовати! Є подвіря! Два кілометри до центру Городка. 25 хв. Їхати до Львова 4500 доларів!

власник
Квартира м. Городок
1 - 24 з 25 результатів

Географія Городок