Продам 2-х кімнатну квартиру + піддашшя в новобудові БК «Добре житло» м.Городок вул.Чорновола З ремонтом (роблений для себе) Індивідуальне опалення Квартира простора,кімнати великі Піддашшя оброблене деревом Великий балкон Наявність кондиціонерів Дуже гарне, затишне розташування Будинок зданий і заселений Право власносності на руках Є садок,майданчик,до центру 15 хвилин пішки Парковка відкрита,дуже багато місця Більше деталей за номером: 06******41

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру + піддашшя в новобудові

Двокімнатна квартира у м. Городок у Львівській області у 30 хв від м. Львів у тихому, зеленому спальному районі. - У 2022-2023 рр. зроблено повністю новий ремонт, поміняна підлога, усюди нова плитка; - Нова сантехніка (ванна, рукомийники, унітаз), бойлер, нові пластикові вікна; - Індивідуальне газове опалення; - Підігрів підлоги на кухні; - Кондиціонер; - Багато світла; - Утеплений фасад; - Вхід у квартиру через окремий передпокій. Загальна площа 52.2 кв. м. - Дві великі роздільні кімнати; - Роздільні ванна та вбиральня; - Велика засклена лоджія; - Кухня та коридор; - господарське приміщення - комора в передпокої. Поруч школа, садочок, аптека, магазини, зупинка транспорту, Нова Пошта, Укрпошта, банкомат тощо. Є відео квартири за запитом – звертайтеся за контактним номером телефону (також WhatsApp, Telegram, Viber).

владелец
2-кім квартира, м. Городок, Львівська область

ВІД ВЛАСНИКА Продається двохкімнатна квартира ,знаходиться у місті Городок Вул. Зарицького 31 в новобудові 66м². 5 поверх.Мансарда. Будинок заселений .Присутні підвал (20 кв.м.)паркомісце ,дитячий майданчик. 500м траса, магазин ,школа, садок. .Будинок побудовано з цегли та ззовні утеплено пінополістиролом. Поруч перспективне розбудовування району. .Територія будинку загороджена. Кімнати в квартирі всі ізольовані, санвузол роздільний З комунікацій заведено електрику(проведена розводка), воду, газ, залита чистова стяжка та є штукатурка.Зроблене якісне утеплення. В квартирі передбачене індивідуальне газове опалення. Прохання писати повідомлення та телефонувати.

владелец
Продається двохкімнатна квартира м.Городок 600 $ м.кв.

ЖК в городе Городок

География, Городок