с. Гора, Бориспільский район, вулиця Науки 1, простора квартира 33/22/7, поверх 2/3, цегляного будинку, стан жилий. Є комора у підвалі. На все лічильники. Вільна. Поруч вся необхідна інфраструктура, супермаркет, магазин, зручна транспортна розвязка, метро Бориспільська 10-15 хвилин. Вкину відео огляд квартири.

Центральна вул., 36

Без комісії для покупця! Пропонується до продажу 1 кімнатна квартира з новим ремонтом! Основні переваги цього житла: загальна площа 29,8 кв.м., простора кімната 20,2 кв.м. функціональна кухня (6,1 кв.м.), затишний коридор (2,3 кв.м.) ванна кімната (1,2 кв.м.). Газове опалення та економне електроопалення для вашого комфорту у будь-яку пору року. Новий ремонт, виконаний з увагою до деталей та якісних матеріалів: 1) міцні вхідні двері з утепленням та контурами ущільнення; 2) повністю оновлена електропроводка для безпеки та ефективності; 3) сучасні електрорадіатори Оптимакс Elite та бойлер Ferroli для забезпечення тепла та гарячої води; 4) високоякісний ламінат та стильні стелі для створення затишної атмосфери; 5) якісна сантехніка та душова кабіна. Зручна локація цього будинку: с. Гора, Бориспільського району, зі зручним доступом до транспортних маршрутів та ключових обєктів інфраструктури, а саме - зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, дитячий садок і школа, дитячий майданчик в пішій доступності.

Центральна вул., 10

Без комісіі. Продається велика, світла квартира з хорошим ремонтом, меблями та власною ділянкою землі, 1 сотка. Кухня укомплектована меблями та технікою. Газова плита, холодильник, мікрохвильова піч. Вихід з кухні на великий, засклений балкон. Сан.вузол суміщений. Зроблений якісний ремонт. Є душова кабінка, бойлер, всі лічильники. Великий плюс цієї квартири це окремий вихід у свій дворик, де можна встановити альтанку і насолоджуватися свіжим повітрям. Є своє паркомісце. На території ЖК є продуктовий магазин, дитячі та спортивні майданчики, ліс. Поруч школа, дит.садок, басейн, нова пошта, магазини, СТО, зупинка. Прекрасне місце для життя та відпочинку.

Центральна вул., 36А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира укомплектована меблями та технікою! Індивідуальне газове опалення! Розвинена інфраструктура, зупинка громадського транспорту, басейн, розважальний комплекс"Green Villa" Без комісії. Перегляд в зручний для Вас час.

власник
Центральная улица, 38В, Гора, Киевская 43500.0 USD

Житлові комплекси у Гора