Продам 3к (2 окремі спальні + кухня-студіо з можливостю зробити 3 окремі кімнати) квартиру в новому будинку. Можно заходити на ремонт, заселятись. Закрита теріторія, на ній закріплене паркомісце для Вашого авто, зона відпочинку з альтанками та дитячім майданчиком. Поряд (8 хвилин пішкі) великий супермаркет Фора(900 м), ресторани, бари, кафе, церква, центр. Поліклініка 1200м. 🚌 Зупинка транспорту 900м, до метро Бориспільська 15 хвилин їхати. 🏞 Неподалік від будинку озера, річка, пляж, ліс. ☎️Телефонуйте, або вайбер, ватсап, телеграмм. Також е їнші пропозиції в цому будинку, 1-2-3 кімнатні. Всі документи вже готові, будинок збудовано - ви купуете квартиру згідно нотаріального договору купівлі - продажу (витрати за оформлення навпіл). Будинок – керамоблок/газоблок, зовнішне утеплення – 100 мм. Вода-скважина. Каналізація – септик (зі ступенем очищення до 97%, пропускна можливість 10 м3/сутки - фактично про викачку можно не згадувати декілька років).

Лесі Українки, 16

Продається 2-х рівнева квартира з закритому ЖК в сосновому лісі! Цікаві будинки серед лісу, огороджені парканом де на території є магазин, кафе, приватний садочок, поруч зупинка маршруток, до метро Бориспільська 10 хв. В квартирі частично виконаний ремонт, тепла підлога, стіни під покраску. Панорамні вікна з гарним краєвидом на ліс. На першому поверсі знаходиться коридор, с/в з ремонтом, кухня-вітальня і сходи на другий поверх де знаходиться 2 спальні і с/в під плитку. В будинку є ліфт і сходи, чистий сучасний двір і під’їзд. Квартира введена в експлуатацію і підійде під єВіднова.

Продам 2-х рівневу квартиру в закритому ЖК 74 кв

До вашої уваги пропонується дворівневий пентхаус в екологічно чистому місці! *На фото зображено ілюстрацію дизайн-проекту, покупцеві в подарунок ЖК «Ідея», С. Гнідин, Київська обл., Бориспільський р-н, вул. Ідейна 7. 5,5 км до метро «БОРИСПІЛЬСЬКА» 10 хвилин на маршрутці 7 хвилин на авто. Затишний комплекс, з просторою територією та власною інфраструктурою. Будинки комфорт-класу, в оточенні чудового соснового лісу! Будинок, в якому пропонується квартира, вже зданий і введений в експлуатацію. Ремонти завершені. А тепер про саму квартиру. 2 рівня, 100м2, зроблена електрика та сантехніка. Є дизайн-проект. Приємним бонусом буде сауна! Поряд з кожним будинком є ​​парковка, на території аптека, магазин, дитячий майданчик та дитячий садок. Біля комплексу зупинка транспорту. Неподалік озера Заплавне. Проживання в ЖК «Ідея» з усією необхідною інфраструктурою, але вдалині від міської метушні – найкраще рішення! З радістю відповім на всі запитання! Телефонуйте/пишіть у всі месенджери

‼️Продаж 2-х рівневої квартири ЖК «Ідея» Бортничі , Гнідин