Продам 2-х кімнатну квартиру в смт. Глеваха Київської області, вулиця Вокзальна 39. Поверх 1/5. Загальна площа 58,3 м², Кухня 10,1 м², Дві кімнати 11,2/18,9 м², велика лоджія має виходи з кухні та більшої кімнати. Санвузол розділений (туалет, ванна). Квартира не кутова, утеплена! Ремонт і вдале планування! В квартирі встановлені: лічильники на електроенергію, газ та воду. Бойлер, склопакети, домофон, грати. Будинок має власну котельню. Під час блек ауту був придбаний і встановлений генератор для котельні. В квартирі залишаються вбудовані меблі, бойлер, плита. Квартира в гарному житловому стані. В будинку є підвал на два ходи, використовувався як бомбосховище, окрема власна комора. Гарні сусіди. Зручна інфраструктура, до Києва 20 хв. ,поруч зупинка маршруток 10 хвилин та електричка 20 хв. пішки. Поряд знаходяться дитячі майданчики, садочок, школа, ПриватБанк, Укрпошта, Розетка, лікарня, лабораторія Сінево, супермаркети та парк. Перегляди за домовленістю, за додатковими фото та детальною інформацією звертайтеся за телефоном. Власник Юлія Viber,Telegram Ціна 50 000$

власник
Продаж 2-кімнатної квартири

Вокзальна 22 центр, вікна на паркову зону! 8/9 цегляного будинку. 40/18/10 лоджія засклена! Квартира продається з меблями і технікою! Квартира вільна і можливий перегляд в зручний для вас час! 06******27 Тамара

Продаж 1-кімнатної квартири Вокзальна 22

Вашій увазі пропонується велика 4 кімнатна квартира в селі Глеваха (15 км від метро Теремки). Яка розташована на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Квартира знаходиться по адресі провулок Вишневий 4а. 900 метрів від траси Київ-Одеса. Загальна площа 87 кв.м В неї входить 3 кімнати спальні Велика кімната вітальня з балконом. Двухстороння квартира з двома балконами. Дві комори, одна з яких більше 2 кв.м Окремий санвузол та ванна кімната Кухня з газовою плитою та холодильником Опалення індивідуальне газове Металопластикові вікна Балкони потребують капітального ремонту. Квартира також!! Дуже тепла та простора з чудовою інфраструктурою. Найближча зупинка 305 маршрутки 3 хвилини пішки. Під будинком є парковка загального користування також є можливість придбати гараж поруч з будинком. По документам один власник (право власності більше трьох років) Агенція нерухомості "ProДім" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Без комісії для покупця!! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-963-691-LX. Роман, +38**************59.

Продаж 4 кімнатної квартири село Глеваха. Без комісії
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАМ Простору квартиру з ідеальним плануванням! + новобуд найякісніший на масиві + заселений, всі ремонти вже зробили) + просторе парадне (+чисте та акуратне) + надихаюча квадратура 106, 7 м2 + величезна кухня, чого не буває у старих будинках + велика ванна кімната, і просторий туалет, як ще одна кімната) + автономне опалення та відчутна економія на комунальних, ніж у Києві + чистове оздоблення – можливість легко втілити свій дизайн + чиста вода, чисте повітря, блаженна тиша Без КОМІСІЇ, без опікунського! 3-КІМН. + КУХНЯ 17М, двостороння, дуже тепла (в середині будинку) 17, 7+26, 5/17, 1с/в роздільний, лічильники на газ та воду, газовий котел Ferroli . Глеваха, вул. Вокзальна, 53, будівництво 2011 року Усі вікна та балкони: деревяні євровікна (профіль 78мм, енергозберігаючі 2-х камерні склопакети з аргоном) Все готове під чистове оздоблення - стіни та стелі пофарбовані, підлога не вимагає вирівнювання, туалет та ванна викладені плиткою. Зручне розташування всього 15км по одеській трасі. Найближче м.Теремки, Іподром, ВДНГ. Маршрутки ходять прямі. Центр-масив Глеваха, біля селищної ради та церкви. Поруч школа, Школа Мистецтв, садки, басейн (у Василькові), парк. Можливий предметний, невеликий торг. Телефонуйте, ми обовязково домовимось. Заселений новобуд, найякісніший на масиві, з автономним опаленням (економія!) + автостоянка перед будинком + 100 М до школи, лазня, церкви, селищ.ради, супермаркетів + 50 М до садка, розвивашок, школи мистецтв + 15 МІН до метро без пробок Документи у порядку, перший продаж.

власник
Глеваха, 106.7м2 Вокзальна, Васильків, Київська, Продаж квартири

пгт Глеваха, ул. Вокзальная 53, 9/10 Кирп. эт., 45,4/17,6/10,6 кВ.м., спецпроект 2010 года, косметический ремонт, балкон из кухни, частично меблирована, квартира внутренняя, теплая, « чистая продажа» , хорошая транспортная развязка, развитая инфраструктура, без комиссии, 36500 у.е.

Глеваха, ул. Вокзальная, Боярка, Васильков

Продаж 1-кімнатної квартири від власника, в новобудові за адресою вул. Вокзальна 11А, смт Глеваха, Київська обл, Фастівський р-н. 15 км до м. Київ по Одеській трасі (найближча ст. метро Теремки). Поруч знаходиться зупинка маршруток, лікарня, школа, дитячий садок, сільська рада, парк, магазини, банк, недалеко ринок та станція міських електричок. Загальна площа квартири 44.1 кв.м. Планування квартири: простора та світла кімната, окремо кухня, cумісний санвузол, коридор, балкон. Квартира чиста, капітальний ремонт зроблений в 2019 році із заміною всієї електрики та встановленням стабілізатора напруги. В санвузлі встановлено водяну теплу підлогу та електричну на балконі; шумоізоляція стін, межуючих із сусідами збоку; засклений балкон. Опалення індивідуальне, 2-контурний котел. В квартирі залишається побутова техніка та меблі. Детальніше за телефоном.

власник
Продаж 1-кімнатної квартири

Дом кирпичный,толщина стен 80 см.квартира с ремонтом,оснащена всей необходимой бытовой техникой. 3 раздельные комнаты,две лоджии,санузел раздельный,большой коридор,тамбур. Возможен обмен на 2х комнатную+доплата.

Продам 3-х комнатную квартиру

Продаю 3-х кімнатну квартиру в містечко Глеваха , 5 поверховий будинок -1 поверх. Всі кімнати окреми, санвузол спільний , вбудована техніка- загальна площа 63 кВ метри. Зроблене не значне перепланування кухні . Є балкон. Поруч садок , школа , ЦНАП, бомбосховище. Зроблю додаткові фото за потребою - а взагалі приїздіть ) Власник.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру смт Глеваха (масив )

Продам світлу, простору, 2-х кімнатну квартиру в Глевасі (масив). Будинок цегляний, квартира утеплена ззовні. Поруч дитячі майданчики, ПриватБанк, Укрпошта, супермаркети, парк до зупинки транспорту на Київ 5 хвилин.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру

ВІД ВЛАСНИКІВ. Продаж без рієлтора. Квартира в ЖК Верба в Глевасі. 2 секція. Вже введено в експлуатацію. 58,4 кв. м. Можемо продати по переуступці. Так буде вигідніше всім. Можливий торг, але вже на місці. Можна звертатися за номерами: 06******54 - Михайло 09******34 - Леся

власник
Двокімнатна квартира ЖК Верба, ЖК Verba Глеваха ВІД ВЛАСНИКІВ

Житлові комплекси у Глеваха

Вокзальна 45 простора однокімнатна квартира двостороння! 8/8 цегляного будинку! 40/17/10 великий балкон засклений!

Продаж 1-кімнатної квартири

Продаж разом. Двух кімнатна квартира, гараж, сарай, кладова, льох. Квартира на другому поверсі 3х поверхового будинку СМТ Глеваха. Поруч ЖД станція Глеваха, Одеська траса. Магазини "Фора", "Пчелка", Аптеки, базар. Школа, садок, поліклініка. Від Київа 15км по Одеській трасі. Є можливість користуватися землею під город.

власник
Квартира 2 кімнати, гараж, сарай, льох, кладова.

Продаю 3х-кімнатну квартиру в смт Глеваха по вул. Вокзальній. Кутова квартира на третьому поверсі з повним утепленням, є балкон. Вікна металопластикові у всіх кімнатах та на балконі. Централізоване опалення, бойлер, лічильники (газ, світло, вода), замінені радіатори опалення. Квартира з частковим ремонтом. А саме дві менші кімнати - повна заміна проводки, ламінат, міжкімнатні двері, натяжні стелі та точкове освітлення. Решта квартири в житловому стані. До квартири йде комірка (2,5х2,5) в підвальному приміщенні. Меблі залишаються в квартирі, окрім дитячої кімнати. За додатковими фото та детальною інформацією звертайтеся за телефоном.

власник
Продам 3х-кімнатну квартиру від власника, БЕЗ КОМІСІЇ (Глеваха)

Глеваха – селище, яке розташовано в 15 км від столиці, у Васильківському районі Київської області. Купити житло в Глевасі можна як в східній частині, так і в західній. В одній частині знаходяться, переважно, приватні будинки, а в іншій – житлова нерухомість у багатоквартирних будинках різних років будівництва, в тому числі й відносно нових.

Продаж квартир у Глевасі: ціни та інші особливості

Чисельність населення селища складає близько 10 тисяч чоловік, за останні роки ця цифра істотно зросла. Це відбувається за рахунок того, що для багатьох, хто планує в передмісті купити квартиру, Глеваха виявляється дійсно непоганим варіантом.

Відстань між селом та об’єктами, що знаходяться в центрі Києва, робить місцеві ціни на нерухомість абсолютно прийнятними. А той факт, що відстань ця є не надто великою, дозволяє відвідувати столицю так часто, як це буде потрібно, в тому числі й щоденно. Недивно, що продаж квартир у Глевасі на вторинному ринку ведеться досить активно.

Квартири в Глевасі – це житло як на вторинному, так і на первинному ринку нерухомості від забудовника. Перший варіант представлено переважно п’ятиповерховими будинками, що були зведені в радянську епоху і досі продовжують користуватись попитом у покупців. Але насправді вигідно ведеться продаж житла в Глевасі в зданій новобудові, яка ще декілька років назад відносилась до первинного ринку, а сьогодні вже перейшли до категорії вторинної нерухомості. Таке житло є більш свіжим і сучасним, має зручне розташування і продуману інфраструктуру.

Більшість з тих, хто планує недорого купити квартиру в Глевасі, вторинний ринок розглядає нарівні з первинним, але вибір часто зупиняється саме на першому варіанті, і причин для цього є чимало. Головна з них – це відсутність необхідності чекати і ризикувати, вкладаючи свої заощадження в недобудований об’єкт, у той час як купити житло в Глевасі на вторинному ринку можна навіть краще, аніж в новобудові.

Оскільки селище є відносно невеликим, то дійсно вигідні оголошення, в яких пропонується терміновий продаж квартир у Глевасі, вторинний ринок чи новобудова, знаходять відгуки дуже швидко. Щоб встигнути в числі перших отримувати цікаву інформацію щодо реалізації нерухомості і можливості купівлі квадратних метрів дешево в розстрочку чи з повною виплатою, варто скористатись нашим ресурсом Flatfy від ЛУН. Регулярне оновлення інформації, яка зібрана з різних сайтів, надасть можливість не пропустити появу дійсно вигідної пропозиції щодо продажу житла в Глевасі.

Для зручності користувачів на нашому ресурсі зібрані актуальні квартири Глевахи з фото і детальним описом. У нас можна переглянути однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні та 5-кімнатні квартири, дізнатись, чи продаються вони з ремонтом, уточнити площу спальні, кухні та інших приміщень. Також ви зможете дізнатись про те, на якому поверсі знаходиться житло, його планування та чи надає хазяїн можливість оформлення кредиту або купівлі з розтермінуванням. Залишається обрати оптимальний варіант і укласти з власником договір. Аби купити житло дійсно по доступній ціні, варто обійтись без посередників та спілкуватись напряму з господарем.