Пропоную до продажу в мальовничому куточку України в с. Геронимівка 3х кімнатну квартиру з індивідуальним ремонтом.Квартира знаходиться в тихому,зеленому затишному місці в 10 хв від міста.Поряд знаходиться сосновий ліс, школа,поляна для зайняттям спорту є укриття,все в пішій доступності,дитячий садок,дитяча ігровий майданчик, магазин,,відділення нової пошти,зупинка т.з. До квартири також додається підвал з невелике господарське приміщення. Квартира повністю мебльована індивідуальне опалення та гаряча вода.По квартирі є адекватний торг. Перегляди за попередньою домовленістю. Запрошую на перегляди.

Пропоную до продажу 3х кімнатну квартиру.

Продаються квартири в новобудові, клубний будинок, преміум рівня, що будується в Соснівці по вул. Дахнівська. Чудове та зручне розташування будинку, зупинка та магазин - 200 м. Чудове місце для життя та відпочинку. 10-15 хвилин до Дніпра. Будинок з 4х поверхів, та всього 20 квартир, з автономним газовим опаленням, власним паркінгом в цокольному поверсі, та великою парковкою поряд. Ліфт підніматиметься з паркінга і до 4 поверху. Варіанти квартир 1 кімнатна: 38 м.кв., 59, 62 м.кв., двокімнатних 68-72 м.кв., та просторі трикімнатні по 126,1 м. кв. Передбачене місце для консьєржа та гарний, сучасний фасад та підїзд. Будинок та квартира якими Ви будете пишатись!

3к квартира в новобудові по вул. Дахнівська з ліфтом та паркінгом

Продається від забудовника квартири в новобудові зі зручним плануванням та газовим автономним опаленням. Поряд магазин Лісовий та зупинка, сосновий ліс для прогулянок. Будинок розташований по вулиці Дахнівська, в екологічно чистому районі, поряд достатньо місця для паркування авто, а в цокольному поверсі можна додатково придбати паркомісце. Термін здачі в експлуатацію - кінець 2024-початок 2025 року. Будинок облаштований ліфтом - з гаража можна відразу потрапити на свій поверх, ставляться якісні склопакети та двері. Поспішайте- це чудова інвестиція у майбутнє для дітей або для себе улюбленого!

Просторі квартири в сучасній новобудові у Соснівці
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж просторової двокімнатної квартири в селі Геронимівка. Загальна площа 53 м2. Знаходиться вона на 4 поверсі 5 поверхового цегляного будинку . Квартира в хорошому житловому стані з індивідуальним газовим опаленням, утеплена зовні. Зроблений косметичний ремонт: поставлені якісні склопакети, замінені радіатори, сантехніка та проводка, встановлений двохконтурний газовий котел. Санвузол окремий обкладений плиткою, кухня простора стіни обкладені плиткою, балкон оздоблений деревʼяною вагонкою має окремо комірку з поличками. До квартири також іде комірка в підвалі. Цей обʼєкт вартий вашої уваги. Запрошуємо на перегляди. Слухаємо пропозиції по ціні. Додаткова інформація за номером телефона 06******07 Юлія

Продаж двокімнатної квартири в Геронимівці

Житлові комплекси у Геронимівка

Популярні запити

Географія Геронимівка