Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-929-337-DR. Продається 2-кімнатна квартира на 6 поверсі 9 поверхового словацького будинку. Квартира готова для проживання. Будинок в обслуговуванні ОСББ. Квартира знаходиться між квартирами, дуже світла та простора, сторона не сонячна (сонце до 11 ранку). Залишаються всі меблі та техніка. До квартири бонусом йдуть 2 кладові кімнати. Поруч 8 школа, гімназія, 2 дитячі садочки, сільпо, спортзал, тощо. У власності більше 3 років. Це ідеальний варіант для власного житла чи як інвестиція. Затишна квартира зручно розташована в новому районі, що надає комфорт і зручність мешкання. Торг можливий. Не втрачайте можливості стати власником цієї нерухомості. Телефонуйте!

Свободы Генерала улица, 9, Новый, Ужгород, Закарпатская 45000.0 EUR

Красива доглянута 3-кімн. кв. на Ген.Свободи. Підлога - паркет, двері - дерево. Спальня, дитяча, вітальня, красива кухня. Все залишається.

3-кімн. квартира

Продається 2х кімнатна квартира по вул. Генерала Свободи. Поверх 5/8 Площа 60 кВ.м. Продається з меблями та технікою. Є балкон. Газове опалення. В будинку є ліфт. Ціна 68000$ Вул. Генерала Свободи

Продається 2х кімнатна квартира вул. Генерала Свободи

Географія Ужгород