Продам 3-к квартиру метро Святошино Проєкт цегляного будинку з високими стелями та товщиною стіни 70 см що забезпечує тепло та комфорт у різні пори року. Нещодавно замінили вікна в усіх підʼїздах на металопластикові і це забезпечить збереження тепла взимку. Зроблений якісний ремонт в скандинавському стилі. Квартира не потребує додаткових вкладень. Дві окремі спальні та велика вітальня. Облаштована кухня Великий балкон 6 м та другий 3 м. Не перший та не останній поверх, 4/5 Навколо будинку в радіусі 1 км є все необхідне для життя. Школи та садочки. Стадіон та алея для спорту та прогулянок. Транспорт в усі сторони Києва. Метро в 5 хвилинах пішки. Супермаркети та ресторани. Відремонтоване укриття саме в цьому домі. Безпечний район на скільки це можливо в даний час. Телефонуйте, я максимально на звʼязку. БЕЗ КОМІСІЇ!

Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 3/11

Якщо ви цінуєте якісне будівництво будинку, тоді ця пропозиція для вас! Продається простора однокімнатна цегляна сталінка у Святошинському районі м. Київ, вул. Авіаконструкторська (Генерала Вітрука) 3/11, що розташовується на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. - Будинок 1960 року - Квартира загальною площею 37,8 м2, що має 1 роздільну кімнату площею 19,5 м2 та кухню площею 8 м2. - Висота стелі 3 метра - Квартира має житловий стан - Роздільний санвузол - Установлений бойлер - Засклений балкон - Газифікований будинок - Чистий та дуже охайний під’їзд - У підїзді є бомбосховище - Тихий та спокійний район. - Розвинена інфраструктура, поруч парк, супермаркет Сільпо, Novus, магазини, пошта, декілька шкіл та садочків, Речовий ринок, ресторани, кав’ярні, спортивні зали, тенісний корт, ТРЦ «XIT mall». - Поруч станція метро Святошин – 10 хвилин пішки, що надає змогу швидко та зручно пересуватись по місту. Розглядаємо продаж за державними програмами – сертифікат, 280 постанова. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд, будемо раді показати вам квартиру!

ексклюзив
Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 3/11

Без % Продаж 4-х кімнатної квартири , загальною площею 85 м.кв у Святошинському районі по вулиці Авіаконструкторська вул. (Вітрука генерала) 7а .Цегляний будинок 90х років . Квартира знаходиться на 4 поверсі 9 ти поверхового будинку . Планування : -прихожа -коридор -кухня -4 кімнати -ванна кімната -вбиральня -2 лоджії При бажанні можно легко перепланувати , зробити велику кухню- гостеву та 3 спальні . Квартира в хорошому жилому стані , вільна .На підлозі паркет , кахель у санвузлах ,кухні та прихожій. Пластікові вікна , дві лоджії засклені , квартира 3-х стороння , утеплена зовні . Вбудована кухня , холодильник , газова плита , пральна машина , бойлер .Проведений інтернет. Облаштована прихожа . Локація : поруч метро Святошино 5 хвилин , 2 школи , дитячі садки , магазини , супер маркети , бізнес центри . Парк . Ключи на руках .Є відео тур .Без % для покупця .

Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 7а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Київ, Святошинський, Академмістечко, вул. Вітрука, 7. Пропоную квартиру поруч з метро Святошин, за адресою Авіаконструкторська 7, якісний дорогий ремонт, з меблями та технікою. Транспортна розвязка в будь яку точку Києва, міський транспорт та жд станція Святошино , кільцева електричка та приміські поїзди . Квартира дуже комфортна, другий поверх, поруч з Берестейським і водночас на тихій вуличці. Чудове місце, в кроковій доступності Атб, Новус, Сільпо, Фора, два садочки, школи, стадіон Темп. В квартирі газ, тому блекаути можна пережити майже безболісно, також газова колонка для гарячої води. Приходьте і переконуйтесь, місце для життя. Перегляди по домовленості.

Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 7

⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Продається 1-кімнатна квартира "сталінка" в Святошинському районі ✔ 5-й поверх 5-поверхового цегляного будинку (сталінка) ✔ Загальна площа: 40 м², житлова площа: 19,5 м² ✔ Високі стелі ✔ Газова колонка (гаряча вода) Потребує ремонту Зручне розташування: ✔ 4 хвилини пішки до метро Святошин ✔ 7 хвилин пішки до залізничної станції ✔ Поряд супермаркет "Сільпо", дитячий садок, спортивна школа ✔ Транспортна зупинка поруч Переваги: ✔ Затишна вулиця, без шуму від дороги ✔ Закритий дитячий майданчик у дворі ✔ Охайний, доглянутий підїзд ✔ Замінені вікна Ця квартира - чудовий вибір для комфортного життя в тихому районі з розвиненою інфраструктурою! Телефонуйте для запису на перегляд та більш докладної інформації!

Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 4/9

Пропонується 2к квартира по вул Авіаконсрукторська 21, до метро Святошин 10 хв пішки. Загальна площа 46 м, житлова 29,5, кухня 6м. 4 поверх, будинок цегляний.4- поверховий, дуже теплий. Квартира після демонтажу, підготовлена до ремонту, кухня- студіо, велика комора, газова колонка, метало-пластикові вікна всюди, всі комунікації , балкон 2,8 м,місце для стоянки авто біля будинку. Розвинена інфраструктура, школи, дитячі садки, магазини, все поряд -в пішій доступності. Тихий район, зелене подвіря, вікна на північно-західну сторону. Ціна 40 000 у е. Торг із реальним покупцем. Будемо раді бачити вас на огляді!

Авіаконструкторська вул.21,р-н Святошин, продаж 2 кімн. кв. біля метро

3 кімнатна квартира, Будинок Сталінка, Метро Святошин 5 хвилин. Дитячий садок у сусідньому будинку, кілька шкіл на відстані від 10 хвилин пішки. Сільпо - 10 хвилин. Квартира на 4 поверсі, дуже товсті стіни. Вікна виходять у двір та на вулицю Авіаконструкторську (Вітрука). Балкон закритий. В ціну теж входить кладовка в підвалі (сусідній під"їзд), близько 1,5 кв.м. Квартира дуже тепла, завжди взимку прикручували батареї. Лічильники на воду та газ. Нова газова колонка.

3-х кімнатна, Авіаконструкторська (Вітрука) 3/11, Сталінка, Святошино

Житлові комплекси у Київ