Пропоную двокімнатну квартиру в новобудові. Квартира розташована на 2-ому поверсі ЖК комфорт-класу "Вишневий". Планування: кухня, 2 окремі кімнати, вбиральня, ванна кімната, балкон. Автономне опалення, встановлений одноконтурний котел, бойлер та кондиціонери. Квартира затишна, зроблено сучасний ремонт. Всі меблі та побутова техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, пральна машинка) залишається новим власникам. Квартира продається разом із окремою коморою. Зручна локація. Тихий спальний район, у пішій доступності вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, відділення пошти, школи та дитячі садки. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Гвардійська вул., 51

Пропоную простору двокімнатну квартиру в Ужгороді. Утеплена цегляна новобудова. Якісний та стильний ремонт. Є зручний великий балкон де можна з задоволенням проводити свої ранки за смачною кавою. Прекрасне розташування, місце тихе та спокійне, при цьому всього 10 хвилин до центру міста. На території двору розміщені дитячий садочок, сучасний спортзал, АВС та різні магазини. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Гвардійська вул., 51

Пропоную однокімнатну квартиру. Квартира розташована на 2-ому поверсі, цегляний газіфікований будинок 2016 року. Планування: кухня, спальня, ванна кімната, балкон. Автономне опалення, встановлено двоконтурний котел. Квартира затишна, зроблено сучасний ремонт. Всі меблі та побутова техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, пральна машинка) залишається новим власникам. Зручна локація. Тихий спальний район, у пішій доступності вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, відділення пошти, школи та дитячі садки. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Гвардійська вул., 53
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам однокімнатну квартиру. Кімната, кухня, коридор, туалет з ванною разом, балкон великий. Адреса Гвардійська 15/1 загальнна площа 32 кімната 19.

владелец
Однокімнатна квартира

Пропоную двокімнатну квартиру в м.Ужгород в ЖК Вишневий сад площею 56, 6 кв.м. Квартира без ремонту, розташована на 4/5 поверсі. Будинок цегляний з якісним та стильним ремонтом, 2016 року побудови. Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, ванна кімната, велика прихожа, 2 балкони. Внутрішній двір закритого типу. Зручна локація, тихий район, у пішій доступності вся необхідна інфраструктура. Для перегляду та з питань пишіть у VIBER за номером телефону, вказаним у профілі.

владелец
Супруги Ганычев (Гвардейская) улица, 51Ж, Компотный, Ужгород, Закарпатская 65000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-866-433-DR. ЖК ВИШНЕВИЙ САД 10 хв до центру міста, чудовий район 48 кв м Кімната 20 кв, кухня 12 кв, ванна 10 кв Є кладовка в квартрі, коридор. Всюди двері є Євроремонт, вбудована кухня та спальня З усіма меблями та технікою, заходи живи, або під здачу Будинок зданий в 2016 Зроблено все для себе АГВ, вода цілодобово, інтернет Чудовий двір без болота, всюди плитка і асфальт, дитячі майданчики, хороші сусіди, ОСББ, за 10 хв хотьби Дастор, АТБ, Нова пошта, АНЦ, Розетка, Львівський круасан, дитячий клуб. 2 поверх, утеплений будинок, у ванній вікно, великий балкон, сонячна сторона Ніхто не прописаний

Гвардейская улица, 53, Компотный, Ужгород, Закарпатская 73000.0 USD

️Продається 3х кімнатна квартира по вул. Гвардійський. Заг. пл. 65 кВ. м. , поверх 3/5 , АГО Квартира простора, три окремі кімнати, кладова, лоджія і балкон на кухні. Вода постійно. Потрібен ремонт. Квартира продається без меблів. Є окреме підвальне приміщення . Інтернет « Київстар» Тиха вулиця. Тц. « Дастор» - 150 м. Зупинка найближча-100 м. Дитячий садок- 400м. Ліцей-50 м.

Супруги Ганычев (Гвардейская) улица, 25, Компотний, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

Продаю свою гарну, затишну квартиру. Зроблений якісний ремонт, робили для себе. Залишається вся техніка та меблі + кладовка в підвальному приміщенні. Два кондиціонера, економні керамічні батареї.

владелец
Супруги Ганычев (Гвардейская) улица, 51Б, Компотный, Ужгород, Закарпатская 90000.0 USD

Продам 2-х кімнатну квартиру, загальна площа 54.1 м.кв. Поверх 5/5. Вул. Гвардійська. Квартира укомплектована (залишається все - меблі та техніка), якісний ремонт, висока стеля (3 м), електричне опаленням, тепла підлога. 2 окремі кімнати, кухня, ванна, гардероб, просторий коридор, балкон. Додаткові питання та фото за запитом. Можна під еОселю. Ціна 1500 за м.кв.

владелец
Продаж 2-х кімнатна квартира вул.Гвардійська

Продається 1 кім квартира 4 поверсі велика квартира 32 кв м,вакуум вікна газ є,лоджія велика,і хороша ціна пішить вайбер все покажемо 09******59 Вікторія ріе

Терміново продається 1 кім квартира буд Гвардійська,Дастор

ЖК в городе Ужгород

Продам 1 кімнатну квартиру по вул. Гвардійській, квартира розташована на другому поверсі, не кутова, встановлено індивідуальне газове опалення, метало-пластикові вікна, продається з меблями та побутовою технікою

Продаж 1 к-ної к-ри район Дастору

География, Ужгород