Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру з індивідуальним газовим опаленням, розташовану по вул. Вороного, Житомир. • Поверх: 4-й з 5-ти. • Тип будинку: панельний. • Стан: житловий, готовий до проживання. • Вікна: пластикові, забезпечують енергоефективність та збереження тепла. • Вхідні двері: броньовані, забезпечують надійний захист. • Опалення: індивідуальне газове опалення, що забезпечує комфорт та незалежність від централізованих систем. • Інфраструктура: Поруч школа, дитячий садок, магазини, аптеки та інші необхідні заклади. • Транспорт: у пішому доступі знаходиться зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення з усіма районами міста. Ексклюзивна пропозиція!!! Для більш детальної інформації та перегляду квартири звертайтесь за вказаним номером телефону в оголошенні.

Гагаріна вул., 18

Квартира на 1му поверсі, але внизу офіси, високий цоколь, є балкон. Зручне розташування. Вільний продаж

Гагаріна вул., 24

Продається 3х кімнатна квартира, вул. Бердичевська - Гагаріна. Панельний будинок. ОКРЕМІ КМНАТИ. Два балкони , засклені. Металлопластикові вікна. Жилий стан квартири .

Гагарина улица, 18, Королевский, Житомир, Житомирская 44900.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Планування та стан ремонту: Квартира розташована в малосімейці. Зроблений хороший ремонт. Є балкон. Інженерні комунікації: Встановлено лічильник. Замінено сантехніку. Опис ЖК або будівлі: Будинок цегляний. Опис навколишньої інфраструктури: Квартира має гарне місце розташування. Поруч є зупинка громадського транспорту, магазини та ринок.

Терміновий продаж 1-кімнатної квартири в малосімейці.

Планування та стан ремонту: Квартира в гарному стані. Меблі та техніка: Є газова плита та колонка. Опис навколишньої інфраструктури: Квартира розташована в центральному районі Житомира. Поруч знаходяться сквер, дитячий майданчик, поліклініка, дитячий садок, школи, крамниці, АТБ, відділення пошти, банку та зупинки громадського транспорту.

владелец
Продаж 3-х кімнатної квартири, вул. Юрія Вороного (Гагаріна)

ЖК в городе Житомир

География, Житомир