1к квартира в центрі (біля кооперативного коледжу бізнесу і права; не над дорогою, у дворі - 36 м2 / 20 / 8 - 1 поверх/ 5 цегляний - мп вікна - житловий стан - меблі по домовленості - бойлер - опалення централізоване - водопровідні труби замінені - без балкону - кутова (утеплення з середини) В цілому, квартира акуратна, чиста, без вологості

Пров Тютюнника, 1

Продається простора 2 кімнатна квартира в тихому центрі міста Житомир. Загальна площа квартири становить 46м2. Квартира розміщена на 4 поверсі 5 поверхового панельного будинку. Помешкання складається з 2 окремих кімнат, передпокою, кухні та окремого санвузла. Квартира обладнана металопластиковими вікнами та броньованою вхідною групою. Місце розташування буде цікаве як для придбання квартири для власного проживання а токож для здачі квартири в оренду. Поруч знаходиться школа та дитячий садок.В пішому доступі уся потрібна інфраструктура міста. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону. Ексклюзивна пропозиція від агенства нерухомості.

Юрка Тютюнника вул. (Войкова), 11

Терміново продається 2 кімнатна квартира, і тихому Центрі. Не кутова. Двостороння, кімнати вагончиком, можна розділити. Колонка. Кладовка. Без балкону.

Юрка Тютюнника улица, 23, Центр, Житомир, Житомирская 35000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Кирпичный дом. Квартира не угловая в жилом состоянии. Газовая колонка на горячую воду. Метало пластиковые окна, есть балкон. Санузел смежный в кафеле. Чистый подъезд. Спокойные соседи. Тихий двор. Надежная крыша после капитального ремонта - металлочерепица. Все в шаговой доступности - супермаркеты, аптеки, школа, дет.сад, поликлиника и прочее. Пожалуйста звоните, на сообщения не отвечаю.

Юрка Тютюнника улица, 11, Богунский, Житомир, Житомирская 30000.0 USD

Продається затишна 2-кімнатна квартира загальною площею 42.6 м² в самому серці міста по вул. Юрка Тютюнника (Войкова), розташована на першому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Вдале розташування: розвинена інфраструктура, поруч 6 школа, дитячий садок, АТБ, поліклініка, зупинки громадського транспорту, магазини та все необхідне для комфортного життя. До площі Перемоги - лише одна зупинка! Загальна площа: 42.6 м² з них кухня - майже 8 м². Зручне планування: двостороння квартира, кімнати вагончиком, при бажанні легко можна розділити. Санвузол: роздільний. Газова колонка: завжди буде гаряча вода. Комунікації: замінений стояк на воду, встановлені лічильники на все. Простий жилий стан: квартира придатна до життя або ж ремонту під ваш стиль. Інвестиційний потенціал: квартира стане чудовим варіантом для інвестування або проживання сімї. Не зволікайте - телефонуйте вже зараз, щоб дізнатися більше та записатися на перегляд!

Юрка Тютюнника улица, 11, Богунский, Житомир, Житомирская 35300.0 USD

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир