Трикімнатна квартира на Героїв України 8. Не потребує ремонту. Стан - "заходь і живи". Другий поверх, середній підїзд. Роздільний санвузол. Автономне опалення. Лічильники на всі комунікації. Вікна на дві сторони. Лоджія поєднана зі спальнею. Балкон засклений. Вікна - металопластикові. Кондиціонер.

власник
Трикімнатна квартира на 3-му

Продажа 1 комнатной квартиры в г. Вознесенск (3 район). ул. Героев Украины 18 Квартира на 3 этаже. газовое отопление с котлом, с ремонтом. Балкон совмещен с комнатой. Квартира продается с мебелью.

власник
Продам 1к квартиру Вознесенск

Продам 2х кімнатну квартиру в центрі міста по вул.Соборності. Без ремонту. Є індивідуальне газове опалення. Балкон обшито металом та металопластиковим вікном вихід з кухні на балкон. Вікно

власник
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Однокімнатна квартира на третьому районі, 2 поверх, не кутова. Підготовлена під ремонт (знято стару плитку в кухні та у ванній). Замінені стояки на воду та каналізацію. Опалення газове, замінено вікно в кухні. Новий бойлер. Більш детально за телефоном та при огляді.

1-квартира на 3 районі 2 поверх

Продам малогабаритну трьохкімнатну квартиру в місті Вознесенськ, Миколаївської області за адресою вул. Шевченка 51. Будинок 1966 року. Перший поверх трьохповерхового будинку (кутова) є можливість прибудови додаткової житлової площі. Вікна на кухні та у великій кімнаті - металопластик. Підлога в трьох кімнатах- паркет. У ванній кімнаті - плитка. На кухні - лінолеум. Квартира продається з меблями (три дивани, меблева шафа, шафа для посуду, стіл, стільці, телевізор, холодильник, пральна машинка). Є комора і підвальне приміщення. До базару 15 хвилин пішки. Поруч є парк, магазини, дитячі садки і майданчики, басейн. Тиха і спокійна зона, вікна виходять у двір. В квартирі ніхто не прописаний. З усіма питаннями - 38********53 Світлана.

власник

Продаж трикімнатної квартири в центрі міста. Велика квартира з усіма зручностями у гарному житловому стані. Розташування: загальний двір по вулиці Є.Бош, фасадна (можливе використання під комерцію) + додатково є гараж. Квартира з газовим опаленням, є працюючий камін. Велика вітальня, дві окремі спальні та гардеробна. Висока стеля, вікна нові з гратами, сигналізація. Є підвал. Детальніше за номером телефону та при огляді.

Продаж трикімнатної квартири в центрі міста

Двокімнатна квартира, центр міста. Четвертий поверх. Загальна площа 50 кв.м. Лоджія заскляна, бойлер, котел, кондиціонер, кухонна мебля, також шафи в коридорі та на лоджії. Дзвонити до 21:00

власник
Двокімнатна квартира

Продам 3 кімнатну квартиру на 3 мікрорайоні по вул. Героїв України. Квартира без опалення але дуже тепла так як має дуже вдале розташування на 3 поверсі 5 ти поверхового будинку. Прошу про контакт краще через вайбер.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру

Продається 2-о кімната квартира у центрі міста, перший поверх пятиповерхівки. Є велика лоджія з якої є вихід у власний підвал, на всіх вікнах є грати, вся квартира утеплена. В залі і спальні є газовий конвектор, стоять газовий і водний лічильники. Є можливість переробити під офісне приміщення.

власник
Продажа квартиры в Вознесенкске

Квартира светлая, теплая и просторная, комнаты раздельные, не проходные, санузел раздельный, автономное отопление (газовый котел), металопластиковые окна (двухкамерный стеклопакет, шестикамерный профиль), счетчики на воду и газ. Закрытый двор, детская площадка. 3-й микрорайон, район воинской части

власник
ПРОДАМ квартиру в Вознесенске

Продам квартиру 4-кімнатну по вул Будівельників . В гарному жилому стані . Від власників . 3 окремі кімнати , зручне планування для сімʼї . За детальною інформацією звертайтеся за телефоном 09******52(Тетяна) Розумний торг !

власник
Квартира 4-кімнатна 3й мкр-н

Трикімнатна квартира на третьому районі, 5 поверх, не кутова. Квартира без опалення, опалювалася електричними конвекторами. Встановлено нові вікна. Усе інше під ремонт. Є дві лоджії.

Продаж 3-х кімнатної просторої та теплої квартири, район лікарня. 4 поверх пятиповерхового будинку, не кутова. Загальна площа 64,5 кв.м., кімнати окремі, санвузол роздільний. Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел). Вікна, лоджа, балкон - металопластик. Квартира продається з меблями. Розумний торг. Детальніше за телефоном та при огляді.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири

Попадает под программу Восстановления жидья. Дом (новострой 2019г) расположен в спальном районе города (3ий район). Квартира на 3ем этаже. Дом утеплен, крыша шатровая и тоже утеплена, индивидуальное газовое отопление с котлом! С ремонтом. Техника и мебель в стоимость не входит, но квартира продаётся с мебелью, цена мебели договорная В пешей доступности вся инфраструктура района, 2 школы и 2 садика. Квартира очень просторная.

Продам 1к квартиру Вознесенск

м.Вознесенськ Миколаївська обл. Загальна площа 64м2, опалення індивідуальне, кухня та ванна тепла підлога, в спальні кондиціонер. Квартира продається в вигляді як на фото.

власник
м.Вознесенськ. Продається квартира

Дослідити місцевість

Продам квартиру 2-х кімнатну (50м²)+ балкон, за детальною інформацією звертайтесь за номером телефону

власник
Продам квартиру 2х комнатную 3 район Вознесенск

Двокімнатна квартира на першому поверсі двоповерхового будинку в центрі міста, загальною площею 43.0 кв.м.після ремонту без торгу вул. Одеська

власник
Продам квартиру

Продається в м. Вознесенськ однокімнатна світла квартира в тихому, затишному 3 - му районі. Розташована на 2-му поверсі, 4-х поверхового будинку. Квартира утеплена, у кімнатах стоять металопластикові вікна, балкон засклений. Велика кімната, кухня, санвузол і навіть є невелика комора в квартирі. Великий плюс є простора комора у підвалі, яку можна використовувати для зберігання шин, інструменту, побутових речей та консервації. Опалення електричне, але є газова кухонна плита, кухонна стінка, кондиціонер, бойлер, меблева стінка.Чистий підʼїзд. Спокійні сусіди. Поруч вся необхідна інфраструктура: школа, садок, ринок, супермаркети АТБ, поліклініка і парк. Зупинка міського транспорту в 5 хвилинах від будинку. У подвірʼї є дитячий майданчик та місце для парковки. Чудовий вибір для молодої сім’ї. Документи в порядку, один власник. З радістю відповімо на всі запитання по телефону 06******42 Сергій

власник
Продаю 1к квартиру в м. Вознесенськ

переулок Украинский современная планировка окна лоджия балкон металопластик автономное отопление не угловая

власник

Продам 2- эт. Ухоженный дом,р- н 5 школы,5 отдельных комнат,все удобства в доме,два котла( газ.,тв.топл.), балкон,скоростной интернет,метал.окна,спутн антенны,в 5 мин. Магазин,рядом школа,автобусные остановки,в 20 мин. Речка,тихая и спокойная улица,хорошие соседи

власник
Продам 2- эт. Ухоженный дом,р- н 5 школы

Продається двокімнатна квартира у місті Вознесенськ, на третьому мікрорайоні, біля дому є школа, дитсадок, базар та різні магазини. Другий поверх, п’ятиповерхового будинку. Дзвоніть і я відповім на всі питання при особистому спілкуванні. Ціна 25000$

власник
Продаж двокімнатної квартири

Чудова відремонтована 1-кімнатна квартира. Був зроблений капітальній ремонт. Також були відремонтовані балкон і навіс над ним. Замінені усі стояки. Квартира утеплена. Відновлена деревʼяна підлога, тому навіть взимку підлога тепла. На кухні стільниця зроблена з камʼяної плитки, тому вона дуже практична і термостійка, що дозволяє класти на її поверхню гарячий посуд. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги, кондиціонер, пральна машина, холодильник. Чистий підʼїзд. Спокійні сусіди. Квартира знаходиться в самому центрі міста, на Центральній вулиці. Поруч уся інфраструктура: школи, дитячий садок, ринок, аптеки, поліклініка, парки. У подвірʼї є дитячий майданчик, а також парковка. Чудовий вибір для однієї людини або молодої сімʼї. Ціна договірна.

власник
Продаж відремонтованої 1-кімнатної квартири

Продам 4х-кімнатну квартиру на першому поверсі 3х-поверхового будинку. Квартира не углова, взимку тепла, а літом прохолодна. Є свій великий підвал під добудовою (вхід з квартири). Загальна площа 62 кв.м. Санвузол окремий. Опалення індивідуальне - газовий котел. Вікна нові м/п. Центр міста: поряд парк, дитячий садочок, школа, басейн. Документи готові до продажу!Можливий хороший торг!

Продам 4х кімнатну квартиру в центрі міста на першому поверсі!

Продаємо 2х кімнатну квартиру на другому поверсі 2х поверхового будинку. Будинок знаходиться в тихому і дуже спокійному районі. Район Болгарка вул. Степова. Дорога навколо будинку і до центра міста освальтована. Навпроти квартири, прямісенько навпроти підїзду, є невелика земельна ділянка. Також є невелике підвальне приміщення, для зберігання консервування або шин то що. Встановлено металопластикові вікна, металеві вхідні двері, індивідуальне опалення. У ванній кімнаті зроблено ремонт, нова плитка, тепла підлога та натяжна стеля.

власник
2х кімнатна квартира