1к 47м єОселя Вишеве власник (БЕЗ %), купити квартиру у Вишневому ЖК Чорновола Продаж 1 кімнатної квартири 47 кв.м у Вишневому, провулок Весняний, 2 - ЖК "Чорновола". Теплий дім зі своєю незалежною котельнею. Поруч усе необхідне: McDonalds 500 м Поліклініка 800 м Дитсадкі 5 шт. до 1000 м Вишнівський академічний ліцей №1 1300 м Супермаркет-ресторани 1000 м ЖД станція "Вишневе" 1100 м Київ 2900 м ХАРАКТЕР парк 3500 м Будинок 2021 року Введений в експлуатацію Простора 1 кім.квартира, загальною площею 47кв.м Кухня-студіо та спальня Зроблений сучасний ремонт по дизайнерському проєкту Кухня з вбудованою побутовою технікою Whirlpool, посудомийна машина Двері скритого монтажу Точкове зоноване освітлення з прохідними вимикачами Вінілова підлога Виводи під кондиціонери Санвузол сумісний в кафелі, бойлер, електрична тепла підлога Залишилось розставити меблі на свій смак Квартира дуже тепла, встановлений теплолічильник Агенствам та рієлторам прохання не турбувати!!! Можливість обміну на земельну ділянку.

владелец
возможна продажа по єОселя
Весняний пров., 2

Продається 1-кімнатна квартира у ЖК Чорновола м.Вишневе пров.Весняний, 1а Загальна площа: 36,6м2 9 поверх з 10 Квартира без ремонту, що дозволить вам втілити всі ваші ідеї та побажання в облаштуванні простору саме так, як ви хочете, створення унікального інтерєру, який відображатиме ваш стиль та смак. Панорамні вікна дозволять насолоджуватися природним світлом та чудовим краєвидом на місто. Квартира розташована в затишному районі, поруч зі всіма необхідними установами та послугами. Поруч знаходиться школа, дитячий садочок, супермаркети, аптеки та багато ін. Не втрачайте свою можливість зробити це житло своїм власним. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб домовитися про перегляд та дізнатися більше про цю чудову можливість!

Весняний пров., 1а

Продаж 1 кімнатної квартирив ЖК One House, вул. Паркова (Ломоносова), 40. Площа 48.7 кв.м. 17 поверх 17 поверхового будинку. В квартирі встановлений електричний 2 контурний котел, розведені труби та опалення. Штукатурка стін та стяжка підлоги від забудовника. Розглядаємо покупця під Є-оселю, сертифікат, є-відновлення та інші державні програми. Мінімальні витрати на офрмлення. Ціна нижча ніж у забудовника!

возможна продажа по єОселя
Ломоносова вул., 40
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1 кімнатої квартири в м. Вишневе за адресою провулок Поштовий, 15. Загальна площа – 38,4 кв.м. Поверх 8/9. Повноцінна 1 кімнатна квартира з ремонтом. В квартирі залишаються меблі та техніка. Відокремлена робоча зона на лоджії. Готові розглянути покупців з державними програмами. Документам більше 3-х років. Без комісії для покупця.

эксклюзив
Поштовий пров., 15

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Dobre Misto» (Піонерський квартал), вул. Молодіжна буд. 30-А, Бучанський район, Вишневе, станція метро "Академмістечко" або "Теремки" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-963-542 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: «Доброград». Будинок введено в експлуатацію. 7-й поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа - 32,7 кв.м: кухня 8.7 кв.м, 1 окрема кімната, 1 балкон, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Продається з меблями та технікою. Вартість - $44 тис. за обєкт Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Молодіжна вул., 30а

Без комісії. Продам 1кім. квартиру в м.Вишневе, ЖК Чорновола, вул.Чорновола,50А, 36/16/9кв.м., 7/9пов. Квартира з євроремонтом. Є меблі і техніка: мякий куточок, шафа-купе, кухня з вбудованою технікою - газова плита, витяжка, холодильник, бойлер, пральна машина. Квартира в середині будинку, дуже тепла. На світло, газ, воду встановлені лічильники. Мінімальні комунальні платежі. Планування роздільне. Санвузол суміжний. Велика лоджія 4кв.м. з видом на Київ. Цегляний будинок 2015 року. Закритий двір, відеонагляд. Багато місць для паркування. Розвинена інфраструктура району - дитячі садочки, школа, супермаркети, відділення банків, салони, кавярні. Зручна транспортна розвязка - поруч зупинка маршруток - до метро 15 хвилин, 302 маршрутка до Контрактової площі. Поруч залізничний вокзал - до Шулявки - 16 хвилин,до метро Вокзальна - 20 хвилин. Ціна 45500у.о. Документам більше 3х. років. Оформлення мінімальне - 1%. Без комісії. єОселю, постанови, єВідновлення розглядаємо. Запрошую на перегляд.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Чорновола вул., 50А

Мрієш про свій невеликий затишний простір. Квартира 30.5 кв. Чудовий варіант для життя або бизнесу! Продаж смарт-квартири в ЖК Smart Oseli. Квартира загальною площею 30.5 кв.м. розташована на 3/10 поверсі. Будинок монолітно-каркасний з утепленням, введений в експлуатацію в 2020 році. Світла, затишна, тепла встановлена якісні панорамні вікна та кондиціонер, зроблений основний ремонт залишилось покрасити стіни та покласти ламінат. Замовити меблі та можна заселятися та живи. В будинку є бомбосховище.Власна котельня . Немає обмежень з парковкою. Поруч з будинком: торговий комплекс ТЦ Cherry Mall KFC, Sport life з басейном, фора, кав’ярня, кінотеатр, маршрутні таксі (Академмістечко, Житомирська, ВДНХ, Нивки, Боярка) Зручна транспортна розвязка: 20 хвилин до станцій метро Житомирьска та Теремки. Хороший варіант для одного, або молодої сімї. Телефонуй, домовимося про перегляд. Продаж без комісії

владелец
Київська вул., 2М

Без комісії! Будьте першими !Продам нову квартиру в новому ЖК Ван Хаус,вулиця Ломоносова, 40, Вишневе.Квартира з новим та якісним ремонтом,повністю готова до заселення.Вбудована кухня,стіл та стільці залишаються Будинок має хорошу шумоізоляцію. Індивідуальне газове опалення. Два ліфти, дизайнерський зал і рецепція. Охороняється територія, по всьому комплексу і будинок відеоспостереження. Поруч з ТЦ Cherry Mall, магазини, кафе, ресторани, кінотеатр, дитячий садок, школа, поліклініка і багато іншого, необхідне для комфортного відпочинку. Хороша транспортна розвязка. Будинок введений в експлуатацію та активно заселяється. Телефонуйте!Все покажу та розкажу!

Паркова, 40

Нова та гарна квартира в новому ЖК Ван Хаус,вулиця Ломоносова, 40, Вишневе.Квартира з новим та якісним ремонтом,повністю готова до заселення. Будинок має хорошу шумоізоляцію. Індивідуальне газове опалення. Два ліфти, дизайнерський зал і рецепція. Охороняється територія, по всьому комплексу і будинок відеоспостереження. Поруч з ТЦ Cherry Mall, магазини, кафе, ресторани, кінотеатр, дитячий садок, школа, поліклініка і багато іншого, необхідне для комфортного відпочинку. Хороша транспортна розвязка. Будинок введений в експлуатацію та активно заселяється. Телефонуйте!Все покажу та розкажу!

Ломоносова вул., 40

Продам видову 1 кімнатну квартиру. ЖК "Чорновола", провулок Весняний, м. Вишневе. Київська обл. Загальна площа 37 кв.м, житлова 16 кв.м, кухня 13 кв.м. 10 поверх 10 поверхового будинку. Санвузол сумісний. Панорамні вікна з виглядом на місто та приватний сектор. Квартира дуже затишна та тепла, з новим ремонтом та повністю укомплектована якісними меблями та технікою: телевізор, кондиціонер, камін, духова піч, варильна поверхня, кавомашина, пральна машина, бойлер, тепла підлога в с/у. Квартира досить простора завдяки плануванню. Поруч Сільпо, Фора, АТБ, МакДональдз, кафе, аптека ParkSmall, зупинки громадського транспорту. Роздивимся державні програми єОселя, єВідновлення. Ціна 55 000 у.о. без комісії для покупця. Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Весняний пров., 2

Продам ШИКАРНУ смарт квартиру, 36 м2 в ЖК ПІОНЕРСЬКИЙ КВАРТАЛ Квартира розташована на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Сучасний стильний ремонт, повністю укомплектована технікою Bosch У квартирі якісна сантехніка Grohe, Hansgrohe. По периметру ламінат, у ванній кімнаті тепла підлога. Броньовані вхідні двері, якісні преміум замки, міжкімнатні двері прихованого монтажу. Ліжко Blese 160*210 Утеплений балкон, вікна Rehau Індивідуальне газове опалення, є лічильники на газ, електроенергію та воду. Документам більше 3-х років, мінімальне оформлення Ціна 51500$ Телефонуйте м. Вишневе, поряд Крюківщина, Гатне, ЖК Акварелі, ЖК Євромісто, ЖК Добре Місто, ЖК Софія, ЖК Софія Резіденс Телефонуйте

эксклюзив
Першотравнева, 21б

Продаж 1к квартири з цікавим ремонтом в престижному ЖК Черри Таун по вул. Чорновола 46-а! 🔹Без %! 🔹Площа - 40/19/14 м2. 🔹7/9 поверх. 🔹Квартира з якісним дизайнерським ремонтом. Чудовий стан. Квартира укомплектована усім необхіжним для комфортного проживання - меблі та побутова техніка. Є окрема гардеробна. Встановлений двоконтурний газовий котел - автономна гаряча вода та опалення. Встановлений датчик регулювання температури - програграматор, дає змогу значно економити на опалені. Встановлені лічильники на комункаціх. 🔹Вдале планування квартири - окрема спальна кімната, кухня та столова зона + велика лоджія, просторий санвузол та коридор. 🔹Красива закрита територія комплекса з дитячими майданчиками, лавочками, прогулочними зонами. 🔹Прекрасно розвинутий район для проживання - до ст.м. Вднх 12-25 хвилин на громадському транспорті, зупинки, салони-краси, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, банківські відділення, спортклуби, нова та укр пошта, клініки, сто, мийки, садочки, школи, парк, озера, ліс та інш. 🔹Документам більше 3х років - податок мінімальний. Будинок 2019 року. Ціна - 59 000 $

возможна продажа по єОселя
Чорновола вул., 46А

Продаж 1-К квартира Вишневе, ЖК Акварелі 2 На 10 поверсі 16-ти поверхового будинка. Будинок цегла Площа загальна - 40,6 м2, житлова - 16,2 м2, кухня - 11,9 м2, санвузел - 5,1 м2, передпокої 5,2 м2Квартира з євроремонтом. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Все залишається. Право власності БІЛЬШЕ 3х років, мінімальне оформлення. В будинку є укриття. Чудова інфраструктура в комплексі та поза її межами. Все необхідне в пішій доступності - супермаркети, клініки, кавярні, салони краси, фітнес клуби, маршрутна зупинка. До Жулянського мосту 5хв. Метро Теремки 15х

возможна продажа по єОселя
Першотравнева вул., 24в

Простора однокімнатна квартира у центрі Вишневого ЖК "Променада", з гарним якісним ремонтом , функціональне планування, сумісний санвузол, індивідуальне газове опалення( двоконтурний котел), є можливість зробити гардеробну, встановлені усі лічильники, розвинена інфраструктура,наземний та підземний паркінг, супермаркет Novus, інші магазини, аптеки, кавярні, дитячий майданчик, школа, зручна транспортна розвязка. Можливий продаж по програмі ЄОселя.

возможна продажа по єОселя
Європейська вул., 8б

Продаж однокімнатної квартири в м.Вишневе,вул.Європейська,32/1-Б 5/10 поверх 35 кВ. Цегляна технологія будівництва.. Квартира внутрішня, НЕ кутова. Чудове планування - простора широка студія, з можливістю вільно зонувати . Зроблена якісна стяжка та штукатурка стін. Лічильники на всі комунікації. Вся необхідна інфраструктура в безпосередній близькості - дитячий садок, парк, зупинка транспорту (на Київ та по місту), магазини, поліклініка. Розглядаємо продаж по єОселя 3% і 7%,єВідновлення. Є квартири площею до 36 кВ.м в різних підʼїздах і поверхах. Можливий обмін квартир на комерційне фасадне приміщення ,вже з орендарями. «Атмосфера» - сучасний багатофункціональний комплекс,розташований у центрі Вишневого, всього за 3 км від Києва. Територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів і знаходиться під цілодобовою охороною і відеоспостереженням. Система «Розумний дім» на території комплексу Відсутність доступу авто та сторонніх осіб до внутрішнього двору дарує відчуття захисту. Зручна транспортна розвязка: Зупинка громадського транспорту поруч, багато варіантів доїхати куди завгодно,Київ,Софіївська Боршагівка. До метро Академмістечко, Житомирська, Теремки лише 15-30 хвилин на авто, або маршрутці.

возможна продажа по єОселя
Європейська вул., 32

Исследуйте территорию

Продам светлую просторную квартиру в городе Вишнёвое. В квартире сделан свежий современный ремонт, качественные материалы. При входе шкаф с зеркалом в полный рост и настенная вешалка. В комнате функциональный шкаф, зона отдыха для ребенка, взрослых и место под мини кабинет. Сан.узел раздельный, современная качественная сантехника. Вся необходимая бытовая техника для комфортного проживания. Просторная кухня с встроенной мебелью нежно-зелёного цвета, со множеством ящиков и приспособлений. Небольшой диван, обеденный стол, двухкамерный холодильник. Кухня с выходом на балкон. Прекрасный панорамный вид на зелёный и уютный двор. Квартира не угловая, а значит теплая. Рядом расположены супермаркеты, больницы, детский сады и школы, развивающие заведения. Транспортная развязка в любой из уголков Киева. Рассказывать можно долго, но лучше один раз посмотреть. Звоните, жду вас на просмотр. P.S. Приятный бонус - комиссию агентства покупатель не платит!

эксклюзив
Машинобудівників вул., 15а

Пропонується 1 кімнатна квартира в новому будинку в ЖК Сади Вишневі за адресою Святошинська 58. Квартира однокімнатна, знаходиться на 2 поверсі з 10, площа квартири 39,4 кв.м, кухня 10 кв.м дозволяє створити зручну робочу зону. Лоджія із кухні засклена з видом на ЖК Софія. У квартирі зроблено будівельниками: стяжка та штукатурка. На кухні встановлено двоконтурний газовий котел. Комунальні тарифи житлові, будинок введено в експлуатацію 2 квартал 2022 року. Розглядаємо варіанти Іпотеки та Державних програм. Податки сплачує продавець. Набирайте сьогодні щоб домовиться на показ. ID: 75766

Святошинська вул., 58

Продається 1 кімнатна квартира після будівельників Святошинська 58, ЖК Сади Вишневі. Квартира на 8 поверсі, вид з вікон на Київ та ЖК Софія. Суміжний санвузол без стяжки. Лоджія із кухні засклена. У квартирі зроблена стяжка та штукатурка. На кухні встановлено газовий двоконтурний котел. Будинок введений в експлуатацію, документи, право власності. Зручна транспортна розвязка, зупинка за 3 хвилини від будинку. ID: 72659

Святошинська вул., 58

Пропонується 1 кімнатна квартира з ремонтом у ЖК Сади Вишневі! Квартира на 8 поверсі, в будинку домофон та ліфт. Квартира з теплою підлогою та індивідуальним опаленням. Продаж з переуступки, вартість переуступки входить у вартість квартири. Покази у зручний час, телефонуйте та домовтеся на показ сьогодні! ID: 76806

Святошинська вул., 58

Можна під Є оселю.Продається 1-кімнатна квартира площею 53м² у місті Вишневе, ЖК "Авіа квартал", розташована по вулиці Вітянська 1 В. У квартирі вже зроблений ремонт, з використанням якісних матеріалів.Виведено багато розеток, якісно зроблено проводку.У квартирі встановлені підвісні стелі та розкішні люстри, а також підігрів підлоги. Ванна кімната також обладнана усіма необхідними зручностями. У кімнаті зроблено гардеробну. На кухні велика лоджія, а також балкон. Розташування квартири забезпечує зручну транспортну розвязку, що дозволяє легко дістатися до будь-якої точки міста. Ціна за цю чудову квартиру - 57000 доларів. Всі витрати на ремонт вже враховані, вхідні двері вже замінені. Квартира розташована на 14-му поверсі, що дозволяє насолодитися чудовим краєвидом із висоти. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири! Зателефонуйте нам за номером, щоб отримати додаткову інформацію або запланувати перегляд.

возможна продажа по єОселя
Вітянська вул., 1В

м.Вишневе, вул. Чорновола, буд.46д, ЖК «Черрі Таун". Будинок монолітно – каркасний 2017 року. Однокімнатна, світла квартира 40 м.кв. з раціональним плануванням, розміщена на 1 високому поверсі 10 поверхового будинку. В квартирі зроблений ремонт на 85 %: зроблена електрична розводка, фінішна штукатурка стін, кафель в санвузлі та на кухні, кафель на підлозі, встановлений кондиціонер, закуплені міжкімнатні двері, розетки та вимикачі, тепла підлога. Квартира підготовлена до фінішного оздоблення під свої побажання. Індивідуальне газове опалення, встановлений двоконтурний котел, радіатори. Тамбур на три квартири, також бонусом є кладова на поверсі, яка в користуванні трьох квартир. Чудове місцерозположення будинку, зелений двір дитяча площадка, гарна транспортна розв’язка. 3 км до Києва. Праву власності більше 3 років. Без комісії для покупця. Ціна: 43 000 у.е.

Чорновола вул., 46д

Продається 1к. квартира у Вишневому, біля переїзду. Загальна площа 37 кв. м., поверх 2/3. Квартира повністю мебльована, з усією необхідною технікою, в житловому стані. Є газ!!! Вікна виходять у двір, на дитячий майданчик. Підлоги ламінат, встановлено бойлер на 80 літрів. Подвійні вхідні двері в квартиру захищають від зайвого шуму і зберігають тепло. За плануванням кухня студія з великим розсувним диваном, а також в окремій кімнаті двоспальне ліжко. У квартирі продумані місця для зберігання речей. Інфраструктура: Поруч продуктові магазини, ринок, переїзд, аптеки, дитячий садок, зручна транспортна розвязка. ID: 71555

Чорновола вул., 36

Продається 1-кімнатна квартира ЖК "Сади Вишневі" на вулиці Святошинській 58. Площа квартири складає 46 квадратних метри. Розташована на 7 поверсі 10-поверхового будинку. У квартирі є велика житлова кімната та кухня, а також просторий сумісний санвузол і балкон на кухні. Вже виконана стяжка та штукатурка, а також є індивідуальне опалення з двухконтурним котлом та батареями. Будинок вже зданий в експлуатацію, тому можна заїжджати та робити ремонт згідно своїх уподобань. Комплекс має зручне розташування з багатою інфраструктурою навколо. Поруч знаходяться школи, дитячі садки, банки, клініки, кафе, ресторани та безліч магазинів. Також є спортивні майданчики, супермаркети "Фора", "АТБ" та "Сільпо". До станцій метро "Академмістечко" та "Теремки" можна легко дістатися за 20 хвилин. Ціна цієї чудової квартири становить 41 000 доларів. Не втрачайте можливість стати щасливими власниками цієї привабливої квартири. Телефонуйте негайно, щоб дізнатися додаткову інформацію та домовитися про перегляд. Квартира чекає на своїх щасливих власників!

Святошинська вул., 58

Зручна квартира в новому будинку! Продається 1-кімнатна квартира у місті Вишневе, на провулку Весняному, 2. Помешкання з частково зробленим ремонтом, виконана розводка електрики та маячна штукатурка стін, гарне планування, яке дозволяє раціонально облаштувати житло. Комфортна лоджія слугує додатковим простором, який можна використовувати виходячи з власних потреб. Будинок заселений на 80%. Новий та чистий під’їзд, працює ліфт. У дворі є дитячий майданчик. Гарна локація поруч державні садочки та школи, торгівельні центри. Навіть МакДональдс тут є! Відомо, що такі заклади відкривають в гарних локаціях! Поруч зупинка маршрутного таксі та залізничний вокзал міста Вишневе. Гарна локація, до Києва постійно курсують маршрутне таксі, поруч є все необхідне для комфортного та повноцінного життя! Ціна 32 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

эксклюзив
Весняний пров., 2
1 - 24 из 316 результатов