Продаж квартири в м. Вишневе вул. Південна 13. Хороша тепла простора квартира 81м2 , окремих три кімнати , великий просторий гардероб + кладова і 2 балкони. Квартира розташована на 8му поверсі 10 поверхового будинку, в квартирі Євроремонт заїжджай живи, в ванній потрібно встановити плитку по бажанні. Хороше місце розташування , поруч зупинка транспорту, ринок, школи , садіки, пряма електричка до Києва 10хв. Багато супермаркетів і магазинів. Деталі по телефону.

Без Комісії Продаж квартири Вишневе поруч Крюківщина

М.Вишневе, вул. Святоюріївська, 28. Простора трикімнатна квартира 81,5 м.кв. , розміщена на 1 поверсі 10 поверхового будинку. Квартира двостороння. Раціональне планування, всі кімнати роздільні, гардеробна кімната, великий хол, засклений балкон. Гарний, житловий стан. Квартира повністю облаштована та мебльована. Є вся необхідна техніка: холодильник, пральна машина, кондиціонер, телевізор. Тихий двір. Гарне місцерозположення. Без комісії для покупця. Ціна: 85 000 у.е.

Простора трикімнатна квартира 81,5 м.кв., ул. Святоюріївська, 28.

47159 Продаж двостороння 3-К квартира с. Вишневе Поряд школа та садочки в 5 хвилинах ходи. Квартира знаходиться на третьому поверсі 10-ти поверхового будинку і має тамбур на дві квартири у загальному коридорі. Площа загальна - 80 м2, житлова - 45,4 м2, кухня - 8,8 м2. Житло має простору вітальню, три великі окремі кімнати, облаштовані утеплені балкони. Сауна. На кухні сучасні меблі та техніка. Є комора між східцями (кладовка зі стелажами). Будинок має власну котельню на даху, у ньому дуже тепло взимку, а влітку прохолодно. Меблі залишаються, техніка– за домовленістю. Невеликий торг - доречний. Сплата податків - за домовленністю сторін. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!

Продаж 3-К кв, ремонт, 80 м2, Вишневе, вул. Південна 9
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Вишневе продаж трьох кімнатної квартири по вулиці Святоюрьївська 22, південна частина міста. Квартира розташована на 9 поверсі 10 поверхового будинку, загальна площа 80 кв.м, житлова 45,5 кв.м, просторий хол, гардеробна, три кімнати окремі, кухня 9 кв.м, дві лоджії ( кухня та зала). Косметичний ремонт, кухонні меблі залишаються. Розвинена інфраструктура школа, садочки, транспортна зупинка, магазини, супермаркет в 5 хвилинах пішки. Більше інформації за телефоном.

Вишневе продаж 3-х кімнатноі квартири по вулиці Святоюрьївська

Продаж 3-х кімнатної квартири 120 кв.м по вулиці Святоюрьївська ( південна частина міста), розташована на 1 поверсі/10 поверхового будинку. Виконаний якісний та дорогий ремонт, дизайнерський проект. Три окремі спальні, просторий хол, окрема гардеробна кімната. Меблі та техніка в ідеальному стані, міжкімнатні двері з натурального дерева. Теплі поли в кухні- гостинній, холі, санвузлі. Сигналізація, домофон, кондиціонери, бойлер. Дві лоджії з зоною відпочинку. В квартирі все планували до дрібниць. Більше інформації за телефоном

Вишневе продаж квартири 120 м.кв

ЖК в городе Вишнёвое

География, Вишнёвое