Таунхаус у серці мальовничого Закарпаття на відстані 8 км від кордону з Венгрією, у містечку з іноземними інвестиціями Виноградів. Житловий комплекс "Джерельна оселя" розрахований на 6 супервидових будиночків, площею 72м2 кв.м, та вартістю від 35 000$ кожен. Ми здійснюємо будівництво, внутрішнє та зовнішнє оздоблення, повністю технічно обслуговуємо споруди та усі комунікаційні системи, забезпечуємо продаж та заселення приміщень, їх якісне обслуговування, комфортне проживання. Ви отримуєте у власність житлову площу, або бізнес зі стабільним пасивним доходом. Ми готові до плідної співпраці з Вами! Військовим скидка 2% Дзвоніть, пишіть, купуйте! Встигніть інвестувати в майбутнє. Не чекайте до завтра! Телефонуйте сьогодні!

Гірська, 16

Продам двох кімнатну квартиру 48 квадратів без ремонту,є газ, вода, світло вікна нові пластикові,рядом школа,вул.Перемоги 9/29.м.Виноградів

владелец

Акційна пропозиція!!! Тільки до кінця місяця!!! 72м2 з великою терасою та власним двориком Будівництво та продаж Таунхаусів у серці мальовничого Закарпаття на відстані 8 км від кордону з Венгрією, у містечку з іноземними інвестиціями Виноградів. За адресою вул. Гірна 16 Житловий комплекс "Джерельна оселя" розрахований на 6 супервидових будиночків, площею від 72м2 кв.м, та вартістю від 30 000$ кожен. Будинок збудований виконується зовнішнє оздоблення, підведені усі комунікаційні системи, забезпечуємо їх якісне обслуговування, комфортне проживання. Ви отримуєте у власність житлову площу, або орендний бізнес зі стабільним пасивним доходом. Планова здача ЖК в експлуатацію - кінець 2024 року. Ми готові до плідної співпраці з Вами! Військовим скидка 2% Дзвоніть, пишіть, купуйте! Встигніть інвестувати в майбутнє. Не чекайте до завтра! Телефонуйте сьогодні!

Акція! Двохрівнева квартира з двориком 72м2

География, Виноградов