джерельна, 2

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Некрасова 6, 2/3ц, житловий стан , не кутова , пластикові вікна , 24м2, нова колонка , ціна 26000$ торг

Продається 1 кімнатна квартира Некрасова 6

Смарт квартира! Новобудова, з автономним газовим опаленням! Будинок побудований, робляться внутрішні роботи та благоустрій території Закрита територія, зона відпочинку, вихід до озера Здача літо цього року За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Костя Широцкого улица, 120, Старый город, Винница, Винницкая 22000.0 USD

Продам квартиру з видом на озеро Чистова, в новобудові. Встановлений газовий двоконтурний котел. Висота стелі - 3.2 м. Закрита територія. Буде зроблений благоустрій від забудовника до кінця літа. Без комісії для Покупця. Телефонуйте.

Костя Широцкого улица, 120, Старый город, Винница, Винницкая 24000.0 USD

В самому центрі міста продається двохкімнатна квартира з індивідуальним газовим опаленням ( грубка) вода, каналізація - централізовані.

Ерусалимка улица, 12, Центр, Винница, Винницкая 18500.0 USD

Пропонується до продажу затишна однокімнатна квартира у місті Вінниця, в районі Тяжилів. Площа квартири складає 27 кв.м, з житловою площею 14 кв.м. Знаходиться на першому поверсі одноповерхового будинку. Стан приміщення хороший. Це вторинна нерухомість, готова до заселення. Ідеальний варіант для одного або молодої пари.

Садовая улица, 26, Тяжилов, Винница, Винницкая 21800.0 USD

Продам 1-но кімнатну квартиру у новобудові в дуже зручному місці. Гарна транспортна розвязка, вся необхідна інфраструктура, поруч школа, дитячі садочки, магазини, ремторани, в пішій доступності пляж на річці П.Буг. Шикарний панорамний краєвид. Документи в порядку. Можна зробити перепланування на свій розсуд і бажання. Будинок заселяється, частково вже проживають, роблять ремонти. Запрошуємо на перегляд. (105655)

Стрелецкая улица, 1/4, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 22000.0 USD

Будинок зданий в експлуатацію! Квартири в чистовому варіанті з газовими котлами та добротними вхідними дверима. Закрита територія, вихід до озера. Є пару варіантів квартир різної площі За деталями телефонуйте!

Костя Широцкого улица, 120, Старый город, Винница, Винницкая 21500.0 USD

Продаж нової смарт-квартири в Вінниці ! Індивідуальне газове опалення, квартира в чистовому вигляді. Вдале планування, парковка, небагато квартир в будинку, поруч зупинка ! Пропозиція без комісії ! Є декілька варіантів! Є багато пропозицій в такому бюджеті ! Телефонуйте!

Смарт-квартира в Вінниці !

Продаж 1-к. смарт-квартири, 17 кв.м. Словянка, вул. Дачна. Некутова, Бойлер. Поряд транспорт, вся інфоаструктура. Звичайний житловий стан, під ремонт. На все є лічильники. Недалеко Вишенське озеро, парк Ющенка.

Продаж смарт-квартири.Словянка, вул. Дачна. Житл..стан .Бойлер

ЖК в городе Винница

Хорошее жилое состояние. Не угловая, Окна не на дорогу. Хорошие соседи. Чистая уютная

продам 1 ком. квартиру

Продаж однокімнатної ,22м під офіс,житло.Поодаж 2 кімн 37 м,2 кімнати,времянка, 2 кімнати ,27м.,гараж.За все 25000дол.торг.Окремо по 15000 дол.торг .Потолки 320м.Ра ці он центрального ринку.

Продаж квартири  в 1 поверховому будинку.Цвна15000дол.

Дуже терміново продається гарний варіант 2х кімнатної квартири (перероблений гуртожиток) на Тяжилові.Косметичний ремонт робився для себе,жили власники, тому гарний стан.Дві світлі та просторі кімнати 15 та 12 м2,кухня 7м2.Зручний перший поверх, високий цоколь,внизу підвали.Опалення електричне,дуже тепло взимку.Своя кухня та санвузол,всі лічильники.В дитячій залишається шафа та комод,бойлер і все,що на кухні. Гарний варіант як для власного проживання так і для здачі в оренду.Ціна 24000$торг.Ключі на руках,перегляд в будь-який момент.

Терміново прадам 2х кім квартиру Тяжилів 24000$+ торг

Продаж 1 кімнатної смарт кварттири Будинок закритого типу ! В кожного своє парко місце ! Меблі та техніка за домовленістю 8а 19Б 21 і 24 автобус За більш детальнішою інформацією телефонуйте

Смарт Квартира Вінницькі Хутори

Продам чудова 1 кімната квартира на Бучмах. Квартира здається в чистовому стані. Знаходиться в дуже чудовому місці. Рядом є магазин, зупинка, школа, садочок.

Продається 1 кімната квартира на Бучмах.

Продаж 1кімнатної квартири в новому житловому комплексі Стан квартири - після будівельників Над квартирою є повноцінний поверх, який можна додатково придбати для розширення житлової площі Поруч зупинка транспорту, магазин До центру замостя 10 хв на авто Запрошую на перегляд Є різні варіант планування

1кімнатна квартира

Пропонуємо квартиру до продажу 1 квартиру в новому житловому комплексі . Комплекс складається з 3х поверхових будинків - 10 будинків . В підʼїзді 12 квартир . Парковка під авто планується забудовником . Міські комунікації . Квартира розташована на 3 поверсі , зверху є мансарда . Загальна площа 33 м2 , кухня з панорамними вікнами . Будинок побудований , але ще не зданий в експлуатацію . По оформленню буде переуступка майнових прав . Технічні заміри квартири вже зроблені Робиться благоустрій території . Комплекс на етапі здачі в експлуатацію Ключі на руках . Покази в любий зручний для вас час .

Продаж 1 к квартири в новобудові ЖК Джерельний

До вашої уваги однокімнатна квартира з автономним газовим опаленням, квартира в новому районі що розвивається! Будинок знаходиться в приватному секторі по Барському шосе на вулиці Джерельній. Свіже повітря та дивовижний краєвид не залишать вас байдужими! Поруч озеро, обладнана зона барбекю, будується новий міський пляж! Більше інформації за телефоном, запрошуємо вас на перегляд!

Продається однокімнатна квартира по Барському шосе

1кЗамостя 1/3к 36м2 житловий стан ц:20000$. По всім додатковим питанням звоніть на телефон! Запрошую на перегляд!!!

Продам 1 кім кв, Замостя!!!

Продам 1-но кімнатну квартиру у новобудові в дуже зручному місці. Гарна транспортна розвязка, вся необхідна інфраструктура, поруч школа, дитячі садочки, магазини, ремторани, в пішій доступності пляж на річці П.Буг. Шикарний панорамний краєвид. Документи в порядку. Можна зробити перепланування на свій розсуд і бажання. Будинок заселяється, частково вже проживають, роблять ремонти. Запрошуємо на перегляд. (105655)

Продам 1-но кімнатну квартиру на Ближньому Замості 0345

Продам 4кімн Словянка 4/9к 75м2 не кутова ц:59900$. Всі додаткові питання по телефону! Запрошую на перегляд!!!

Продам 4 кім кв, Словянка!!!