Продається квартира в центрі міста з чудовим краєвидом. Великогабаритна квартира, з чорновими роботами, пресованою стяжкою на підлозі, тепла підлога, зроблено сантехнічне розгалуження , вмонтовані інсталяції, автономне опалення, двухконтурний котел, мідна електрика, на все встановлені лічильники, велика гардеробна кімната, ванна кімната з великим вікном, закритий двір, дитячий майданчик , відеоспостереження. Всі фото відповідають дійсності.

Пушкіна вул., 25

Квартира, якій нема аналогів! Стильна, велика, світла з гарним санвузлом і двома балконами! Добротний будинок зі своєю історією. Таких квартир у продажу практично нема! Її потрібно бачити! Центр, АГВ! Новий дизайнерський ремонт!

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 17, Центр, Винница, Винницкая 140000.0 USD

Продається чудова квартира в м Вінниця, в центрі мікрорайону Поділля. Квартира розташована на 7-му поверсі, з гарним краєвидом, індивідуальним опаленням, будинком з газом. В квартирі зроблений якісний ремонт, залишаються всі меблі та техніка, по необхідності. Комплектація квартири якісна. Стан квартири ідеальний. Квартира облаштована кондиціонерами, охороною, відеоспостереженням. Додатково до квартири є бонус , про який при перегляді ви обовязково дізнаєтесь.

Зодчих улица, 12, Подолье, Винница, Винницкая 140000.0 USD

Двокімнатна квартира в центрі міста, з найкращою панорамою міста і виглядом на р. Південний Буг. Квартира в чистовому вигляді: двоконтурний котел, всі лічильники, інсталяція, тепла підлога, розведена електрика. Всі міські комунікації підведені. Окремо продається паркомісце в підземному паркінгу. За деталями звертайтесь по телефону. Запрошую на перегляд!

Князей Кориатовичей улица, 70А, Центр, Винница, Винницкая 140000.0 USD

Квартира з шикарним сучасним євроремонтом, який робився для себе з якісних матеріалів, все в світлих тонах.Ремонту 2роки.Автономне газове опалення, всі міські комунікації., 2санвузла, кондиціонер, теплі поли, столярка з натуральної деревини.В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Заходь та живи.

Академика Янгеля улица, 6А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 140000.0 USD

Продам гарну затишну 2-х рівневу квартиру, вул Садова. Зроблений якісний ремонт для себе, в ідеальному стані. Підлога дуб, сходи дуб, кухня дерево. Стіни венеціанська штукатурка. Автономне газове опалення, тепла підлога на кухні. Квартира дуже тепла, вікна виходять на південь. Утеплена по периметру. Кухня студія з каміном та виходом на засклений балкон, 3 роздільні кімнати, роздільний санвузол. Продаємо з меблями та технікою. Квартира дуже затишна, чекає на нових власників! Телефонуйте!

Садовая улица, 22А, Винница, Винницкая 140000.0 USD

Продам квартиру в Центрі міста!!! Квартира загальною площею 115м2 житлова 73м2, кухня 14, 8 М2 , АГВ, діючий камін, гардероб, великий хол, балкон з дивовижним виглядом на Буг! В квартирі зроблений гарний ремонт, всі вбудовані меблі залишаються, решта за домовленістю, бонусом йде можливість купівлі великого гаража, який знаходиться в дворі. Будинок відреставрована памятка архітектури! За усіма уточненнями звертається за телефоном, показ у будь який зручний для вас час!

Продам квартиру з гаражем в Центрі міста

Комфортна двох поверхова квартира в чудовому районі з двома балконами і трьома спальнями

Академика Ющенка улица, 12, Подолье, Винница, Винницкая 139999.0 USD

Продам простору квартиру в ЖК "Turkish City" з дуже зручним плануванням. Не кутова, на 8 поверсі з 10. В квартирі якісний сучасним ремонт, простора і світла кухня. В одній з кімнат облаштована зручна гардеробна. Санвузол роздільний з якісною сантехнікою . Крім того, квартира оснащена системою для помякшення води, фільтрами води та системою від затоплення. В кожній кімнаті є виведені комунікації під кондиціонери та охоронну систему. Є два просторих панорамних балкона з теплою підлогою і можливістю обладнання робочого місця. Власник готовий розглянути пропозиції щодо ціни. Запрошую до перегляду! Телефонуйте, пишіть!

Коцюбинського, 43

Унікальна можливість придбати повноцінну 4 кк квартиру 106 кв.м . Квартира не кутова , утеплена . Ремонт , меблі , техніка . 3 саyвузла . Двохстороння. Також у вартість входить кладовка на поверсі з документами. Будинок закритого типу, шлагбаум, відеоспостереження.

Келецкий переулок, 138А, Вишенка, Винница, Винницкая 138000.0 USD

ЖК в городе Винница

Продаж 4-кімнатної квартири по вул. Китаївська 14/16 (Голосіївський район) Загальна площа : 110кв.м. Квартира з євроремонтом. Все наповнення в квартирі залишається (окрім особистих речей). Зручне місце розташування будинку : поруч супермаркети; загально-освітня школа; Нова Пошта; Свято-Троїцький Китаївський чоловічий монастир; озеро і Голосіївський парк. Чудове транспортне сполучення : автобуси і маршрутне таксі в будь-яку точку столиці. 1 2 8 6 7

Китаївська, 14/16, Центр, Винница, Винницкая 138000.0 USD

Двох кімнатна квартира із дизайнерським ремонтом. Є можливість під Є Оселю. Світла та простора. Змінені зовнішні вікна, індивідуальне опалення, теплі поли, простора кухня з меблями. Залишається вся вбудована техніка, меблі по домовленості. Відео нагляд у підїзді та у дворі. Є бомбосховище. Поруч розташована уся необхідна інфраструктура. Зручна транспортна розвязка.

Замостянская улица, 34А корпус 5, Замостянский, Винница, Винницкая 135000.0 USD

Квартира розташована в центрі міста, повна реконструкція, високі стелі 3.50м, ремонт тепла підлога котел кондиціонер сигнализація залишається мебльована.

Соборная улица, 89, Центр, Винница, Винницкая 135000.0 USD

Николаевская улица, 5, Академический, Винница, Винницкая 135000.0 USD

Продаж трикімнатної квартири з чудовим місцерозташуванням в новобудові! Будинок розташований в затишному приватному секторі! До трамвайної, тролейбусної зупинки 1 XB. Квартира розташована на 2 поверсі триповерхового будинку ! Територія закритого типу! Земельна ділянка приватизована, кожен власник має своє паркомісце ! Будинок повністю цегляний, перестінки також! Опалення індивідуальне газове, встановлений двохконтурний котел! Зроблено розведення електрики, встановлені радіатори, встановлені всі лічильники! Планування дуже вдале : просторий коридор, ванна 9 кв.м., з вікном, де ви можете розмістити, як ванну так і додатково душеву ! Кухня з виходом на балкон! Три просторі кімнати, правельної форми, є балкон засклений та додатково утеплений! У будинку зроблені ремонти, всі сосіди проживають! У дворі є зона барбекю ! Квартира купувалась для себе, тому обирали найкращу квартиру в будинку! Показ безкоштовний!

Продаж трикімнатноі квартири

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Тhe Tenth House. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Вінниця, рн Ленінський, Келецька, 121. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 8 поверсі 9-и поверхового будинку. Забудовник - D121.

Келецкая улица, 121, Ленинский, Винница, Винницкая 132968.0 USD

Продається квартира !з ремонтом ,залишаються всі меблі,встроєнна техніка.ремонту 2 роки . В кухні ,вітальні ,спальні є телевізори . В квартирі є два кондиціонера ,підігрів полів. На стінах вініціанка. Всі деталі по мобільному 09******28

владелец
Продаж квартири ,квартира

ПРОДАЖ 2-кімнатної елітної квартири в центрі міста. 87 м з ремонтом ЖК Golden House, Князів Коріатовичів 70-А (Пушкіна) - 8/8 - у білих тонах - дворівнева - панорамні вікна Висота стелі 7 метрів - з видом на річку Південний Буг зроблена якісна кухня за індивідуальним дизайном та всією необхідною побудовою технікою. - за квартирою є паркомісце у підземному паркінгу

Продається дворівнева 2к квартира в ЖК Golden House

Пропоную квартиру в самому серці міста, з шикарним видом на башню. Дворівнева квартира, 3 спальні, кабінет, два санвузли, простора кухня, три балкони, мансарда; Агв, кондиціонер, броньовані двері. Центр міста, зручна локація, трансортна розвязка. Актуальний об"єкт для сравжніх шанувальників історичного житлового фонду на сучасний лад!

Николая Оводова улица, 18, Центр, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Трьохкімнатна квартира на Вишенці. Від надійного та якісного забудовника Концерну «Поділля» Зразковий двір, один з найкращих на Вишенці. Ігровий майданчик, відкрита літня бесідка, зона барбекю, зимова бесідка. Квартира з ремонтом у класичному стилі в світлих тонах. На середньому поверсі. Продумане та зручне планування. Гардеробна кімната. Окремі спальні. Простора світла зала, виділена робоча зона. Є окрема кладовка на поверсі. Квартира має хорошу сімейну ауру. Запрошую на перегляд.

Келецкая улица, 138, Вишенка, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Продаж чудової 3 кімнатної квартири, розташованої на 7 поверсі, 10 ти поверхового цегляного будинку . Квартира дуже тепла та світла, зроблений хороший євроремонт, також вмонтована гардеробна кімната, шафи -купе, теплі поли . Поруч зупинка громадського транспорту, школи, садочки, магазини, ринок « Вишенька»

Келецкая улица, 138, Вишенька, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Стельмаха улица, 45, Вишенка, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Продаж 3 кімнатної квартири ЖК Династія

Академика Янгеля улица, 6К корпус 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Дворівнева квартира в самому центрі міста, може підійти як для проживання так і для комерції ( під офіси ). Велика кухня і ванна, просторі кімнати, опалення індивідуальне газове. В будинку своє облаштоване сховище з санвузлом, водою та спальними місцями. Закритий двір. (99799)

Продам 3-ох кімнатну квартиру в центрі міста 1736
1 - 24 из 271 результатов