Танхаус «Sunny Village”- стиль та комфорт у центрі міста! Площа: 300 м² Кількість кімнат: 4 Стан: чорнова обробка (можливість реалізувати інтерєр мрії) Поверховість: 3 Тераса: простора, ідеальна для відпочинку та розваг Паркінг: власний підземний паркінг для зручності та безпеки Розташування: Цей розкішний танхаус розташований у центрі міста, що забезпечує доступ до всіх необхідних обєктів інфраструктури. Закрита територія створює атмосферу безпеки та спокою.

Синоводська, 5A

Продам велику дворівневу квартиру на Ближньому замості. На першому поверсі кухня, дві кімнати, санвузол, на другому- дві кімнати, велика гардеробна, кладовка, санвузол. Є балкон і тераса з виглядом на фонтан Рошен. Розведена електрика, зроблена тепла підлога на першому рівні, встановлений двоконтурний котел і радіатори Будинок на чотири квартири, двір закритого типу. Зручне місцерозташування. До зупинки транспорту 2 хвилини. Запрошую на перегляд у зручний для Вас час 105920

Богдана Хмельницкого улица, 34А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 149999.0 USD

Продам унікальну квартиру в Центрі міста в затишній локації! Квартира 180 кв.м. Продумане планування: три кімнати, два санвузли, простора гардеробна, і величезна кухня вітальня, при бажанні можна ще зробити декілька кімнат. Квартира двохстороння. Гарний вид з віконечка на церкву, місто, флаг та Буг. Закрита територія під охороною, автоматичні ворота. Є паркінг. Телефонуйте!!!

Синеводская (Маяковского) улица, 5А, Винница, Винницкая 225000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до вашої уваги , велику , простору і світлу квартиру у чудовому ЖК Нагірний . Друга назва цього житлового комплексу- «маленька Швейцарія «, закритий комплекс , вихід до річки , дуже гарний краєвид на місто . Будиночки по 3-4 поверхи , немає « мурашників « в 15 поверхів ) На поверсі 2 квартири . Планування : 2 окремих спальні , просторий зал та одна невелика суміжна кімната . Виконаний якісний ремонт . Залишається в квартирі шафи в прихожій , кондиціонер , камін , на кухні газова плита . Квартира дуже тепла взимку , автономне опалення майже не включається , стіни товсті . Якісно зроблена криша з різними ступенями захисту . Великий просторий балкон . Квартира щойно зявилась на продажу . Перегляди по домовленості . Готові до предметної розмови по торгу з реальними клієнтами ( в межах розумного ) .

Продаж 4 х кімнатної квартири в ЖК Нагірний

Продається 4 кімнатна квартира перепланована в 3 кімнатну. Будинок з білої цегли, чешка. Середній поверх. Замінена електропроводка, Коридор та 1 кімнатна чистова. Усі кімнати окремі та правильної форми. Санвузол окремий. Частково металопластикові вікна. Зручне місцерозташування, поруч школа, садочок, магазини, лікарня. До зупинки громадського транспорту 2 хвилини. Деталі за телефоном. Запрошую на перегляд.

Продається чотирикімнатна квартира на Старому Місті