Продаж затишної однокімнатної квартири! Ваша мрія про власне житло може стати реальністю! Продається затишна однокімнатна квартира, в якій є все необхідне для комфортного життя. Вдале розташування: Поруч магазини, школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту. Район з розвиненою інфраструктурою, де все необхідне завжди під рукою. Переваги квартири: Простора кімната з гарним освітленням. Затишна кухня, де можна з радістю готувати для себе та близьких. Функціональний санвузол. Гарний ремонт. Це чудова можливість: Для молодих сімей, які прагнуть розпочати самостійне життя. Для тих, хто цінує комфорт та затишок. Для інвестицій, адже квартира завжди буде в ціні. Не зволікайте, телефонуйте вже зараз!

Князів Коріатовичів, 184

Продам однокімнатну простору квартиру з дизайнерським ремонтом. У вартість входить комора на першому поверсі. Квартира знаходиться в новому ЖК "Рівєра" по вул. Князів Кориатовичів 116. Повністю укомплектована квартира продається зі всіма меблями та технікою. Автономне опалення, тепла підлога.

Князів Коріатовичів, 116

Продам квартиру 46 кв м. в центрі вінниці, великий панорамний балкон, мідна проводка, будинок утеплений мінватою. Зручний 6-й поверх. Квартира в чорновому варіанті. Заселено 90% квартир. Пропозиція від представника власника, без комісії. Переоформлення за рахунок покупця. Перегляд безкоштовний. Ріелторам прохання не турбувати.

власник
Продам квартиру 46 кв м. в центрі вінниці, Коріатовичів 116
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира на третьому поверсі в самому центрі міста. Чорнова робота, що дає можливість новому власнику втілити свої ідеї та внести особисті зміни у внутрішнє оздоблення. Ця квартира розташована в самому серці міста, забезпечуючи легкий доступ до усіх ключових обєктів та зручностей, таких як магазини, ресторани, кафе, парки та громадський транспорт. Ви будете мати унікальну можливість насолоджуватися поблизу всіх центральних подій та атмосфери міста. Чорнова робота надає можливість новому власнику вирішити всі деталі внутрішнього оздоблення та обладнання, створюючи комфортне та стильне житло за своїм смаком. Будь-яка ідея щодо планування та дизайну може бути реалізована з урахуванням вашого власного візіонерського підходу.

Продаж 1к квартири 54 кв. м на вул. Малиновського 20

Продаю 1- кімнатну квартиру в престижному районі ЖК "Резиденція" Світла, простора квартира з панорамними вікнами. Зроблена розводка сантехніки і теплі поли. Ремонт Ви маєте можливість зробити на свій смак. Будинок заселений. Територія закрита. У дворі є стоянка, дитячий майданчик , поруч дитячий садок, транспорт, магазини. В кроковій доступності річка Південний Буг, де Ви можете милуватися красою природи! Запрошую Вас на перегляд!!! Агенція нерухомості "INVEST GRAND " Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти нерухомості. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею з нами!

Князей Кориатовичей улица, 114, Центр, Винница, Винницкая 58000.0 USD

Продам квартиру-студію в центра міста у ЖК Резиденція. Новий дизайнерський ремонт з якісних дорогих матеріалів. Стильна кухня з вбудованою технікою та єксклюзивною поверхнею, натуральний дуб. АГВ з теплою підлогою -кухня, ванна, балкон, вітальня, коридор. Вся техніка провідних брендів ( на гарантії ). Чудовим краєвид на річку Буг. Ціна коригується в залежності від комлектаціі квартири. 65000$ (без техніки і меблів) 75000$ (повна комплектація)

Князей Кориатовичей улица, 114/5, Центр, Винница, Винницкая 74990.0 USD

Центр міста. Квартира з гарним ремонтом, пластикові вікна, продається з меблями та побутовою технікою. Зручна транспортна розвязка. Поряд зупинка, школа, дитячий садочок, магазини. Реальному покупцеві гарний торг. 107863

Владислава Городецкого улица, 23, Центр, Винница, Винницкая 30000.0 USD

Продаж апартаментів у новому комплексі, у 2хв від центру, з шикарним видом на річку, великою територією. -Призначення під проживання, офіс, готель та інше. -Є ліфт, окремий вхід. -Балкончик -здача у 2024 з чистовими внутрішніми Можливий ремонт під ключ від забудовника, 300$м2 Обирайте нерухомість вашої мрії!!! 108221

Князей Кориатовичей улица, 63, Центр, Винница, Винницкая 79800.0 USD

Тест

Малиновского улица, 20, Водоканал, Винница, Винницкая 56000.0 USD

Князей Кориатовичей улица, 116, Свердловский массив, Винница, Винницкая 48000.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця

НОВИНКА! Продаю 1- кімнатну квартиру в ЦЕНТРІ міста. ЦЕ ІДЕАЛЬНИЙ ВАРІАНТ під салон, офіс і також під смарт-квартиру. Квартира чудово проглядається з дороги!!!! Вона світла, сонячна з великими панорамними вікнами. Квартира продається в чорновому варіанті, що дасть змогу Вам втілити всі Ваші дизайнерські побажання!!! Здача будинку літо 2024 року! Запрошую Вас на перегляд !!! Вам сподобається!

Князей Кориатовичей улица, 42, Центр, Винница, Винницкая 37950.0 USD

Продається 1-к квартира в ЖК Резиденція. Квартира з гарним, сучасним ремонтом, кондиціонер, натяжні стелі, тепла підлога, залишаються вбудовані меблі, інші меблі за домовленністю. На поверсі є комора -7м2( продається окремо, разом з квартирою- знижка).Квартира світла, затишна, тепла , майже в центрі міста, чудовий двір, пляж, поряд школа, садочок, розвинута інфраструктура, все в шаговій доступності.

Князей Кориатовичей улица, 114/2, Свердловский массив, Винница, Винницкая 55000.0 USD

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира на другому поверсі в самому центрі міста. Чорнова робота, що дає можливість новому власнику втілити свої ідеї та внести особисті зміни у внутрішнє оздоблення. Ця квартира розташована в самому серці міста, забезпечуючи легкий доступ до усіх ключових обєктів та зручностей, таких як магазини, ресторани, кафе, парки та громадський транспорт. Ви будете мати унікальну можливість насолоджуватися поблизу всіх центральних подій та атмосфери міста. Чорнова робота надає можливість новому власнику вирішити всі деталі внутрішнього оздоблення та обладнання, створюючи комфортне та стильне житло за своїм смаком. Будь-яка ідея щодо планування та дизайну може бути реалізована з урахуванням вашого власного візіонерського підходу.

Малиновского улица, 20, Центр, Винница, Винницкая 49080.0 USD

Фото для ВІЗУАЛІЗАЦІЯ! Квартира чорнова. В продажу квартири від забудовника в самих топових і ліквідних районах міста! Є різні планування та метраж, квартири в чорновому варіанті, з індивідуальним електро опаленням, якісні вхідні двері, металопластикові вікна, всі центральні комунікації. Котел та радіатори. +вікно у стелі. Звертайтеся за номером за більш детальною інформацією та записом на показ. Відділ продажу вул. Кропивницького 15а

Князей Кориатовичей улица, 76, Центр, Винница, Винницкая 28750.0 USD

Приваблива 1-кімнатна квартира в престижному районі Розташування: Видатне місце у престижному та спокійному районі міста, зручне розташування біля основних транспортних магістралей та інфраструктури. Характеристики: Площа: Загальна площа квартири становить 36.8 м², з житловою площею 18.9 м² та кухнею 7.4 м², що забезпечує комфортне проживання для однієї або двох осіб. Поверх: Квартира знаходиться на 6 поверсі 10-поверхового будинку, що забезпечує прекрасний вид на місто та природні ландшафти. Будівництво: Будинок побудований у період між 1990 та 2000 роками відомим забудовником Вінницябуд, що гарантує якість та надійність конструкції. Особливості: Матеріали: Стіни виготовлені з міцного залізобетону, що забезпечує високу стійкість та безпеку. Престижне середовище: Розташування в престижному районі, що є плюсом для якісного життя та інвестиційної привабливості. Можливість торгу: Продаж можливий, що створює можливість для переговорів та знаходження найкращої ціни для покупця. Не упустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири в одному з найпрестижніших районів міста. Звертайтеся для отримання додаткової інформації та організації перегляду.

Князей Кориатовичей улица, 157, Свердловский массив, Винница, Винницкая 43000.0 USD

Продам супер квартиру з якісним ремонтом. Все робили для себе , не шкодували коштів на матеріали, меблі та техніку. Все дуже якісне!!! Тепла підлога в зоні лоджії, на кухні та в санвузлі. Наявний контроль температури у квартирі. Вигляд з вікон на річку - це фантастично!!! Якісна шумо, термо, гідро ізоляція даху. Квартира ніколи не здавлася квартирантам. Ще один плюс - закритий двір. Поруч центр міста і відповідно вся інфраструктура. Запрошую на перегляд, переконайтесь що квартира варта уваги.

Князей Кориатовичей улица, 114, Свердловский массив, Винница, Винницкая 72000.0 USD

Терміновий продаж квартири в новому будинку, на другому поверсі 12-ти поверхівки. Квартира з ремонтом, вбудованими меблями, автономним опаленням, також є кондиціонер та підігрів підлоги. Ціна дешевша ніж від забудовника. Пропозиція від агентства нерухомості "Мрія". Посередників прохання не турбувати.

Князей Кориатовичей улица, 114/2, Центр, Винница, Винницкая 48000.0 USD

Продається 1-к квартира в ЖК "Резиденція". Квартира з гарним сучасним ремонтом, кондиціонером, натяжними стелями, теплою підлогою. Залишаються вбудовані меблі, інші меблі за домовленістю. На поверсі є комора площею 7, 5 м², яка продається разом з квартирою. В коморі є всі комунікації (світло, опалення, водопостачання). Її можна використовувати як пральню, робочий кабінет або звичайну комору. Квартира світла, затишна, тепла, майже в центрі міста. Чудовий двір з ландшафтним дизайном та дитячим майданчиком, пляж, поряд школа, садочок, розвинена інфраструктура, все в пішій доступності. Квартира чекає на свого власника!

Князей Кориатовичей улица, 114/2, Центр, Винница, Винницкая 53000.0 USD

Гарна пропозиція. Чудове місце розташування. Поруч зупинка. Квартира внутрішня. Тепла. Не кутова. Будинок цегляний. Хороший підїзд. Всі інші питання по телефону. 105616

Продам 1к квартиру на Коріатовичів 6910

Продаж однокімнатної квартири в сучасній новобудові в самому центрі міста по вул. Степана Бандери ( Льва Толстого). Квартира з хорошим плануванням, ремонтом, чудовим виглядом, залишаються усі меблі та побутова техніка.Будинок з закритою територією , відеонаглядом, цілодобовою охороною та підземним паркінгом

Продаж 1 квартири в сучасній новобудові в центрі міста

Продаж 1-ної квартири по вул . Л. Толстого. Квартира в хорошому житловому стані: кахель, ламінат, електроопалення, бойлер, гардиробна.

Продаж 1-к в Центрі

Квартира в зданому та заселеному будинку по ціні 840$ за м2 Продам квартиру в ЖК Рівʼєра на Князів Коріатовичів! Індивідуальне газове опалення, розводка: опалення, сантехніки та теплої підлоги; Велика площа, можна зробити дві кімнати та кухню на великому балконі; Можна під єОселю 3% (податків немає) Поверх 9/12, площа 67,5м2, вікна в двір.

Продаж квартири в новобудові Центр - 840$ за м2