Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру в ЖК Родинний Маєток. Чудова пропозиція яка немає аналогів на ринку нерухомості

Ивана Богуна улица, 27Б, Кумбары, Винница, Винницкая 35000.0 USD

Пропонується до продажу простора однокімнатна квартира в сучасному житловому комплексі "Родинний маєток". Квартира розташована на 7-му поверсі 8-поверхового будинку, що забезпечує чудовий вид з вікон. Загальна площа складає 43.12 м². Будинок збудований з цегли, що гарантує високу якість та теплоізоляцію. Основні характеристики: Без газу: Квартира обладнана сучасними електричними системами. Не кутова: Забезпечує додатковий комфорт та теплоізоляцію. Охоронювана територія: Житловий комплекс знаходиться під охороною, що гарантує безпеку мешканців. Переваги квартири: Гарний вигляд: Вікна квартири відкривають чудовий краєвид. Престижний та спокійний район: Ідеальне місце для комфортного та тихого життя. Зручний показ: Можливість оглянути квартиру у зручний для вас час. Інфраструктура: Необхідна інфраструктура поруч: Всі необхідні обєкти інфраструктури знаходяться поблизу, що забезпечує комфортне проживання. Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто шукає комфортне житло в престижному та спокійному районі. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової оселі в сучасному житловому комплексі "Родинний маєток". Запрошуємо на перегляд у зручний для вас час!

ул. Ивана Богуна, 27А, Пятничаны, Винница, Винницкая 42800.0 USD

Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 57900.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Однокімнатна квартира у найкращому житловому комплексі міста «Родинний маєток» Секція здана, усі її комунікації запущені Наявне укриття Можна робити ремонт Квартира на кращому поверсі, гарний вигляд. Чудові сусіди Усього шість поверхів. Ігрові та спортивні майданчики, яких не побачиш у жодному комплексі міста. Велика прибудинкова територія з можливістю додаткового придбання паркомісця у підземному паркінгу

власник
Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 57900.0 USD

Продам квартиру в ЖК , ,РОДИННИЙ МАЄТОК, , 46.5м2. Переуступка. Будинок зданий. Підключені всі комунікації.. Вид обєкта: Новобудова; Без комісії: ; Тип будинку: Житловий фонд від 2021 р.; Назва ЖК: Родинний Маєток; Тип угоди: Переуступка; Тип стін: Монолітний; Клас житла: Еліт; Планування: Вільне планування; Cанвузол: Суміжний; Опалення: Індивідуальне газове; Ремонт: Після будівельників; Меблювання: Ні;

Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 54000.0 USD

До вашої уваги пропоную 1 кімнатну квартиру в самому центрі міста (жк Родинний маєток). Квартира знаходиться на 7 поверсі , доволі простора , має 46 квадратних метрів. Гарна панорама на Корею. Також є можливість придбати парко-місце ( ціна нижче ніж в забудовника). Здача будинку буде в кінці цього року. За деталями телефонуйте за номером телефону!!! Запрошую вас на перегляд квартири!

Ивана Богуна улица, 27А, Пятничаны, Винница, Винницкая 40999.0 USD

Ивана Богуна площадь, 27, Центр, Винница, Винницкая 52000.0 USD

Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 70000.0 USD

Продам квартиру у новобудові, в чорновому стані, хороше планування, велика кухня, автономне опалення, хороший закритий двір, поруч центральний парк та вся інфраструктара.

Ивана Богуна улица, 27А, Центр, Винница, Винницкая 51000.0 USD

Продаж 1к квартири 44.6 кв. м на вул. Івана Богуна ЖК Родинний Маєток. Стіни з цегли. Новобудова. Газове індивідуальне опалення. Другий будинок - зданий в експлуатацію в 2022 році.

Продаж 1к квартири ЖК Родинний Маєток

Продається простора 1-кімнатна квартира у сучасному ЖК "Родинний маєток" у центрі Вінниці, що по вул. І. Богуна. Без комісії!!! та додаткових витрат (оскільки продаж від забудовника!) ви маєте шанс отримати власну нову квартиру та облаштувати її на ваш смак! Площа квартири 45,74 кв.м. Є балкон. Санвузол суміжний. У квартирі чорнова штукатурка, встановлені вікна та двері. Комунікації підведені в оселю. Опалення електричне. Здача будинку планується на листопад 2024! Вже можна зробити перший внесок у розмірі 50% від вартості житла. Решту суми виплатити до листопада. Житловий комплекс розташований у центрі міста, має закриту територію. Тут є дитячий та спортивний майданчики, стадіон, ландшафтний дизайн. З вікон квартири відкривається неймовірний краєвид! Нова оселя чекає на своїх перших власників! Телефонуйте вже зараз та станьте ними!

Продам 1-кімн. квартиру у новобудові ЖК "Родинний маєток"

Продам апартаменти вільного використання. Надійний забудовник. Автономне опалення. 4 черга. Будинок на 1 підїзд.5 поверхів. Центр міста. Гарний краєвид на Південний Буг.

Продаж 1к квартири на вул. Івана Богуна