Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 69000.0 USD

Однокімнатна квартира у найкращому житловому комплексі міста «Родинний маєток» Секція здана, усі її комунікації запущені Наявне укриття Можна робити ремонт Квартира на кращому поверсі, гарний вигляд. Чудові сусіди Усього шість поверхів. Ігрові та спортивні майданчики, яких не побачиш у жодному комплексі міста. Велика прибудинкова територія з можливістю додаткового придбання паркомісця у підземному паркінгу

владелец
Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 57900.0 USD

ул. Ивана Богуна, 27Б, Центр, Винница, Винницкая 52000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

До вашої уваги пропоную 1 кімнатну квартиру в самому центрі міста (жк Родинний маєток). Квартира знаходиться на 7 поверсі , доволі простора , має 46 квадратних метрів. Гарна панорама на Корею. Також є можливість придбати парко-місце ( ціна нижче ніж в забудовника). Здача будинку буде в кінці цього року. За деталями телефонуйте за номером телефону!!! Запрошую вас на перегляд квартири!

Ивана Богуна улица, 27А, Пятничаны, Винница, Винницкая 40999.0 USD

Де родинний маєток, здача будинку до кінця року

Ивана Богуна улица, 88Б, Ленинский, Винница, Винницкая 51500.0 USD

Пропоную Вашій увазі хорошу однокімнатну квартиру яка розташована у ЖК Родинний маєток, в самому центрі міста, поруч центральний парк, магазини, аптеки, школи, та все необхідне для комфортного проживання. На території дитячий садок, великий дитячий та спортивний майданчик, охорона, закрита територія. Квартира не кутова та не ліфтова. Не останній поверх. Є газ. З вікна видно річку Південний Буг.

Ивана Богуна улица, 27В, Ленинский, Винница, Винницкая 51000.0 USD

Продаж 1к квартири 44.6 кв. м на вул. Івана Богуна ЖК Родинний Маєток. Стіни з цегли. Новобудова. Газове індивідуальне опалення. Другий будинок - зданий в експлуатацію в 2022 році.

Продаж 1к квартири ЖК Родинний Маєток

Продам апартаменти вільного використання. Надійний забудовник. Автономне опалення. 4 черга. Будинок на 1 підїзд.5 поверхів. Центр міста. Гарний краєвид на Південний Буг.

Продаж 1к квартири на вул. Івана Богуна