Двохкімнатна квартира в найпрестижнішому мікрорайоні міста! Хороший ремонт, два балкони, простора мебльована кухня, індивідуальне опалення, тепла підлога к кухні, на обох балконах, в коридорі та санвузлі. поряд нова школа, дитячий садочок, парк, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Є велика комора у тамборі.

власник
Пирогова вул., 103Б

Продаж 2к в Центрі. 61/35/20м2 3/5 цегла-новобудова,Монастирська 1а. Автономне опалення,якісний ремонт. Двір закритого типу. Балкон і вікна з панорамою на річку Південний Буг. Ціна 88000$ Пропозиція від Ан «Альма» Олександр 0964204988

Ленських Подій вул., 1

Квартира в цегляному будинку,середній поверх.Гарний район неподалік ринку.Окреме планування.Терміново!!!

Дачна вул., 7
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в новобуді ,гарне планування,індивідуальне опалення.Будинок зданий ,введено в експлуатацію.Краще один раз побачити і придбати нове ,сучасне житло..Гарна пропозиція ,гарна ціна..!!!.

Польова вул., 8

Продаж 2 кімнатної квартири по вулиці Пирогова, квартира загальною площею 40 квадратів, централізоване опалення, цегляний будинок, балкона немає, перший поверх ідеально підійде під комерцію, так як будинок знаходиться на першій лінії і в хорошому місці з чудовим розташуванням.

Пирогова вул., 105

Підходить під Є-Оселю !!!! Дві окремі кімнати велика кухня студія 22м2 В квартирі зроблений ремонт з дорогих якісних матеріалів Квартира знаходиться на 11/12 поверхового будинку. На першому поверсі є велика кладова яка входить у вартість обʼєкта ! Поряд садочки, школа, магазини, аптеки, кафе та ресторани. Дуже гарний варіант, як для житла так і як інвестиція.

можливий продаж по єОселя
Пирогова вул., 10

Локація ТОП!!! Все залишається! ВІЛЬНА!!! Ідеально щоб заїхати та жити, або під здачу в оренду. Не кутова! Є кондиціонер!!! Вікна на дві сторони! Кімнати окремі. Вся інфраструктура поруч! Транспортна розвʼязка ідеальна! Поруч дитячі садочки, школи, лікарня та інше. Телефонуйте для перегляду!

Пирогова вул., 119

Продам простору, з сучасним та якісним ремонтом (робилося для себе) 2-кімнатну квартиру по вул. Пирогова. Житло підходить під єОселю! В квартирі централізоване опалення та водопостачання. На кухні є проточний бойлер. Кухня-студія простора (22 кв.м). Є засклена лоджія з панорамним вікном. Підлога устелена ламінатом, з підігрівом. Є кондиціонер, холодильник, диван, телевізор. В квартирі дві житлові кімнати: спальня та дитяча, наприклад. В спальні теж є кондиціонер. Також тут є деревяне ліжко з матрацом, дзеркало з підсвічуванням. Санвузол суміжний. Є ванна, душова кабіна, сушарка для рушників, бойлер. Ремонт виконаний у світлих тонах (плитка). У коридорі за дверима-купе є ніша, з якої можна зробити гардеробну. Також на першому поверсі є комора, яка входить у вартість житла. Меблі та техніка (холодильник, мікрохвильовка, пилосос, два телевізори) залишаються. Розташована квартира на 11-ому поверсі. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. У будинку є пасажирський та вантажний ліфти, відеоспостереження. Поруч розташовані магазини, супермаркети, кафе, медичні та дитячі освітні заклади. Зручна транспортна розвязка. Квартира чекає на нових власників! Телефонуйте!

Пирогова, 89Б

ЖК Пироговський! Чудова інвестиція в своє майбутнє. Прекрасна нова квартира в центрі міста. Три лоджії з панорамними вікнами. Є все необхідне для комфортного проживання. Поруч ринок Урожай, магазини, супермаркет, навчальні заклади. Можливо під єОселя.

2 кімн Квартира ЖК Пироговський

Продам 2-х кімн квартиру в ЖК Пироговський. Повна комплектація меблів та техніки. Автономне опалення, тепла підлога. Квартира наповнена затишком та комфортом. Шукаємо нових власників, телефонуйте!

Продам 2-х кімн квартиру ЖК Пироговський

Житлові комплекси у Вінниця

Простора, світла, охайна квартира в десяти поверховому будинку яка розташована на девятому поверсі. Не кутова та не ліфтова. З автономним опаленням. Є тепла підлога. На підлозі паркет. Є тамбур. Меблі залишаються. Всі деталі по телефону та на перегляді

Продаж 2к квартири 51 кв. м на вул. Пирогова 117а

Краща пропозиція в ЖК Пироговський 2роздільних кімнати , високоякісний ремонт Пропозицій короткочасна- телефонуйте

Продаж 2к квартири 80 кв. м на вул. Пирогова

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира у ЖК "Пироговський" площею 66 квадратних метрів. Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тихість та спокій. Квартира оснащена автономним опаленням і теплою підлогою по всій площі, що забезпечує комфортне та затишне перебування в будь-яку пору року. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся за вказаним номером телефону. 105661

Продається 2 кімнатна квартир в ЖК "Пироговський" 1348

ШИКАРНАЯ ДИЗАЙНЕРСКАЯ КВАРТИРА!ВСЕ СТИЛЬНО и ДОРОГО!АГВ-ПОСУДОМОЙКА.ТЕПЛЫЕ ПОЛЫ.ВСЯ НОВАЯ бытовая техника и мебель! ДОРОГАЯ ВСТРОЕННАЯ КУХНЯ - ДОРОГАЯ САНТЕХНИКА! ПАНОРАМНЫЕ ОКНА! ПРОСТОРНАЯ КУХНЯ-СТУДИО+ОТДЕЛЬНО СПАЛЬНЯ! Ванная и санузел-раздельные! ЕЛИТНЫЙ УРОВЕНЬ - Новострой ЖК"ПИРОГОВСКИЙ!"-Рядом Университет ПИРОГОВА! Аналогов-нету! ПРОДАЖА СО ВСЕМ ЧТО ВИДЕТЕ НА ФОТО!ОТЛИЧНАЯ ИНВЕСТИЦИЯ! Делали люди для себя-качественно,дорого и со вкусом!Документи готовые к продаже!Не угловая!Кирпич! Звоните!Наш Ексклюзив!)

Продам кв!Жк"Пироговский"-ПАНОРАМНА-ДИЗАЙНЕРСКАя!Агв.Все как на фото!

Продаж двокімнатної квартири в новобудові, на вул. Польова. Загальни площа квартири 58 кв.м., розташована на 3 поверсі пятиповерхового будинку. в квартирі автономне опалення, всновлено двоконтурний котел. Телефонуйте, відповімо на усі питання!

Продаж 2к квартири 58 кв. м на вул. Польова 8

Продається квартира з ремонтом в ЖК Pirogovsky. Квартира з ремонтом, залишаються всі меблі, вбудована техніка. Ремонту 2 роки. В кухні, вітальні, спальні є телевізори. В квартирі є два кондиціонера, підігрів полів. На стінах венеціанська штукатурка.

Продається квартира з ремонтом в ЖК Pirogovsky

До вашої уваги простора квартира в новобудові. Великогабаритна з великою гардеробною або з окремою жилою кімнатою .Чудовий варіант як для інвестиції, так і для власного житла. Будинок цегляний, утеплений. Сучасне планування, з кожної кімнати панорамний балкон, на кухні панорамне вікно. За рахунок цього квартира дуже простора і світла. Стіни-чорнова штукатурка, розведена електрика, всі міські комунікації, газовий котел. Телефонуйте, домовляйтесь за перегляд.

Продам 2к квартира  Польова, 8

Будинок знаходиться в районі Словянки. Зданий. Чорнова. Планування квартири на 2 сторони. Коридор квадратний. В квартирі є комора. Кімнати правильної форми. Автономний газовий котел. Три лоджії. До зупинок міського транспорту 3 хв. Є місця для паркування біля будинку.

Полевая улица, 8, Урожай, Винница, Винницкая 59990.0 USD

Терміновий продаж квартири чорнова яка підходить під кредитування з підключеними комунікаціями з створенням ОСББ автономним опаленням всі лічильники на кутова

Полевая улица, 8, Славянка, Винница, Винницкая 45500.0 USD

Охайна доглянута квартира в районі Поділля. Тому поруч усі види муніципального транспорту, парк, річка Південний Буг, Вишеньське озеро, школа, дитсадок. В квартирі зроблено гарний ремонт, меблі, металопластикові вікна. Кімнати суміжні.106666

Пирогова улица, 111, Пирогово, Винница, Винницкая 45500.0 USD

Зданий будинок, квартира з цікавим плануванням, три лоджії, заведені комунікації 106788

Полевая улица, 8, Ленинский, Винница, Винницкая 60000.0 USD

Продам двокімнатну квартиру.Чорнова, встановлений газовий котел та лічильник. Інші комунікації підведені до квартири.Кімната та кухня мають спільну лоджію, яка переділена цегляною стіною, яку при бажанні можна прибрати або замінити на металопластикову .В іншій кімнаті також просторий засклений балкон.Є маленьке приміщення під комору або шафу-гардероб, або ж розмістити там окрему вбиральню.Вже заселяються сусідні квартири, діюче ОСББ, найближчим часом має бути огороджений власний двір , та виділене окреме місце під парковку.Підходить під Є-оселю

ул. Полевая, 8, Ленинский, Винница, Винницкая 60000.0 USD

Продаж квартири в новому кірпічному будинку який зданий з підключеними комунікаціями з автономним опаленням чорнова підходить під кредитування

Полевая улица, 8, Славянка, Винница, Винницкая 51999.0 USD

Чорнова класна квартира з зручним плануванням. Хороший район. Котел встановлений.

Полевая улица, 8/2, Винница, Винницкая 60000.0 USD
1 - 24 з 78 результатів