Продам трикімнатну квартиру із автономним опаленням у хорошому міці, поруч зупика транспорту та сепермаркети. Будинок 2001 року побудови, ззовні утеплений. Квартира знаходиться на середньому поверсі, всі кімнати роздільні, санвузол теж роздільний. Запрошую на перегляд. Більш детальна інформація за телефоном.

Учителька, 10

Продам простору трикімнатну чешку у тизому районі. Усі кімнати роздільні, санвузол теж роздільний, є 2 балкони та 2 кладових. Чудовий зелений двір та приємні сусіди. Краще побачити особисто, тому звертайтесь - покажу у зручний час!

Подсолнечная (Гладкова) улица, 5, Замостянський, Винница, Винницкая 39000.0 USD

Продається 2 кімнатна квартира, по вулиці Соняшникова (Гладкова). В затишному районі неподалік від озера. Можливий торг. В квартирі зроблений сучасний та якісний ремонт. Залишаються всі меблі, крім ліжка у спальні. Вікна м/п, заселений балкон. Поряд вся необхідна інфраструктура, магазин, садочок, спорт майданчик, фонтан. Є паркомісця, а також місце під забудову гаража. Є можливість викупити сарай поряд з домом. Також є невелика земельна ділянка біля будинку.

Подсолнечная (Гладкова) улица, 14, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 43000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

продам трикімнатну квартиру з індивідуальним опаленням . всі кімнати окремі, 2 балкони. встановлений двохконтурний котел . Будинок цегляний , побудований в 2001 році , зовні утеплений. В будинку укриття з генератором. Простора , велика, світла квартира , а косметичний ремонт зробить її ще гарнішою

Учительская улица, 10, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 50000.0 USD

владелец
Подсолнечный (Гладкова) переулок, 1, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 50000.0 USD

Пропоную до вашої уваги затишну , трикімнатну квартиру загальною площею 67м.кв. з чудовим ремонтом. Квартира простора з гарним плануванням : три просторі кімнати - з двох з них вихід на заскленні балкони, велика кухня , роздільний сан.вузол та вмістка комора Квартира утепленна зовні. В будинку є бомбосховище. Вікна квартири виходять на дві сторони : затишний , закритий двір та з гарним виглядом на озеро ( з іншої). Індивідуальне опалення - двоконтурний котел. Дах будинку перекритий шифером та утепленний мінватою. В квартирі повністю замінена електропроводка на мідну , встановленний відсікач напруги - при перепаді напуги техніка не зіпсується Лічильники на воду , електрику та воду. Гарна транспортна розвязка. Поруч з будинком дит.садочок , магазин, нова почта. Запрошую на перегляд. Телефонуйте

Подсолнечный (Гладкова) переулок, 1, Олієжир комбінат, Винница, Винницкая 50000.0 USD

Дуже зручна, тепла квартира. Новий кондиціонер, нова газова колонка. Приємні та дружні сусіди. Поруч: магазин, дитяча площадка, волейбольний та футбольний майданчик, озера, нова пошта, все в радіусі 200 метрів. Автобусна зупинка у дворі!

владелец
Подсолнечная (Гладкова) улица, 5, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 37500.0 USD

Продається чудова квартира в затишному та спокійному районі Олієжиркомбінат , Якісний та сучасний євроремонт . Нічого в квартирі не потрібно робити взагалі . Планування сучасне: кухня-вітальня і окрема кімната, а також просторий санвузол( було виконано зʼєднання санвузла та ванної кімнати ) . В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Завдяки верхній подачі тепла, квартира залишається теплою як взимку, так і влітку. Балкон замінено на металопластиковий .У будинку створено ОСББ, на першому поверсі знаходяться продуктовий магазин, нова пошта, бібліотека та амбулаторії. Поруч розташовані дитячий садок, великий дитячо-спортивний майданчик, каскад облаштованих озер для відпочинку і зупинка громадського транспорту. Звертайтеся за телефоном для узгодження перегляду, ця пропозиція дійсно варта вашої уваги.

Подсолнечная (Гладкова) улица, 3, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 50000.0 USD

Пропоную до Вашої уваги три кімнатну квартиру на другому поверсі . Дах новий зроблений . В квартирі гарний ремонт , частково меблі залишаються . В квартирі два балкони і кладовка . Дуже гарне розташування вид з вікна на річку , поряд гарна зелена зона для відпочінку , дитячій садочок . В квартирі індівідуальне опалення . 107802 .

Подсолнечный (Гладкова) переулок, 1, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 50000.0 USD

Продаётся 1к квартира Частично с ремонтом С балконом

Лебединского улица, 3, Замостянский, Винница, Винницкая 28000.0 USD

ЖК в городе Винница

Продається 3-х кімнатна квартира в спокійному районі біля озера. Загальна площа 67 м², житлова 43 м², кухня 9 м². Будинок утеплений, дах також утеплений. Опалення АГВ. Є два балкони. Санвузол роздільний. Поруч садочок. Балкони виходять один у внутрішній двір, інший - з виглядом на озеро. Квартира повністю готова до заселення.

Подсолнечный (Гладкова) переулок, 1, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 50000.0 USD

Продам простору трикімнатну чешку у тихому районі. Усі кімнати роздільні, санвузол теж роздільний, є 2 балкони та 2 кладових. Чудовий зелений двір та приємні сусіди. Краще побачити особисто, тому звертайтесь - покажу у зручний час!

Продам трикімнатну квартиру чешку по вулиці Гладкова